Review: Crema pentru corp Full Moon - Oriflame

luni, mai 14, 2012 bydee-make-up 0 Comments

Hello girls,

    Dupa cum v-am promis, a venit si randul  cremei pentru corp Full Moon la review.
    Ma atrag in general parfumurile/cremele de corp cu ambalaj mov sau albastru pentru ca mi se pare ca au aroma florala  si/sau fresh. La fel s-a intamplat si in cazul acestei creme, daca nu avea acest ambalaj nu m-ar fi atras. A fost dragoste la "prima adulmecare" ;))
    In momentul in care i-am simtit aroma am inceput sa imi fac diverse calcule, cate sa imi iau, cat spatiu mai am disponibil. Nu stiu daca v-am spus pana acum, dar sunt o impatimita a lotiunilor de corp, a cremelor de corp, imi place sa am cat mai multe, iar dupa baie sa imi aleg aroma cu care sa ma delectez.
    Sa revenim la crema prezentata astazi, in cazul in care nu ati remarcat-o in cataloage/flyere, arata in felul urmator:


    Consistenta si culoare:


    Ce spune producatorul:
    Bucură-te timp îndelungat de catifelarea şi aroma exotică a acestui parfum. Crema pentru corp, cu textură bogată, conţine extract din Regina nopţii, faimos pentru proprietăţile sale hidratante şi purificatoare. Trăieşte o experienţă plină de senzualitate.

    Ingrediente:
   AQUA, ETHYLHEXYL STEARATE, GLYCERIN, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE SE, STEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, STEARIC ACID, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, IMIDAZOLIDINYL UREA, CARBOMER, CETEARETH-20, PARFUM, SODIUM HYDROXIDE, ISOPROPYL MYRISTATE, PHENOXYETHANOL, CEREUS GRANDIFLORUS EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRONELLOL, LIMONENE, GERANIOL, CI 17200, CI 42090.

    Ce spun eu:
- dupa cum am spus si mai sus, in primul rand m-a atras la aceasta crema aroma sa, florala foarte putin dulceaga;
- parfumul sau persista cateva ore;
- are o consistenta usoara, potrivita pentru vara;
- se absoarbe rapid in piele, aceasta ramanand catifelata;
- la capitolul hidratare sta binisor, nu extraordinar dar in cazul in care aveti pielea uscata, puteti sa o aplicati in doua straturi si nu veti avea probleme;
- are cantitatea standard de 200 ml;
- pretul este de 25 lei, dar am gasit-o frecvent in flyere la pretul de ....8 lei, pret care mi se pare mai mult decat convenabil;
- perioada de valabilitate - 12 luni de la deschidere.

    In concluzie, este o crema perfecta pentru aceasta perioada, care te relaxeaza instant dupa aplicare (cel putin asta se intampla in cazul meu). O voi mai cumpara pentru ca imi place.

    Daca doriti sa o incercati, am achzitionat una si pentru voi si o puteti castiga daca va inscrieti la giveaway aici.

    O saptamana ca-n  filme va doresc!

Kiss Kiss Dee






You Might Also Like

0 comentarii: