Feather Nails

marți, noiembrie 06, 2012 bydee-make-up 1 Comments

Hey girls,

    Vreau sa mentionez inca de la inceputul acestei postari, ca pentru realizarea acestei manichiuri nu au existat victime! :) De ce spun acest lucru? Pentru ca, manichiura mea este realizata cu pene 100% naturale. Cum le-am obtinut? Probabil stiti ca, am o agapornisa si un canar si de multa vreme dau tarcoale coliviilor pentru a le culege penitele care le cad. Prima tentativa a acestei manichiuri a fost in perioada in care canarul meu frumos isi schimba penitele, dar acestea sunt atat de subtiri si firave incat in momentul in care am adaugat top coat-ul acestea au devenit transparente. ;))
   Dezamagit fiind, "Silvester"  a inceput sa caute penite mai groase, nu doream multe dar agapornisa mea fiind puiut, ii cade mai mult puf decat penite, dar pana la urma am reusit. De ce atat de multa "stradanie"? Deoarece admir de multa vreme acest tip de manichiura si bineinteles, in Sibiu nu gasesc materie prima.:(
    Acesta este rezultatul primei mele manichiri de acest gen, ma declar multumita iar dupa ce voi reusi sa colectez din nou materie prima, promit ca voi mai face una.







    Am aplicat baza oja Avon - Pink Pastel, am asteptat 5-10 secunde, dupa care am aplicat penita si 2 straturi de top coat. Nu am reusit sa le aplic 100% uniform, e destul de greu sa lucrezi cu penite naturale pentru ca nu sunt foarte flexibile, dar pot sa va spun ca ma uitam non stop la ele. :)

 Ce ziceti? Va place manichiura mea? Ati purta-o?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like

Un comentariu: