Giveaway Reminder

vineri, august 31, 2012 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Doream sa va reamintesc, ca a mai ramas o saptamana pana la inchiderea giveaway-ului iar daca nu v-ati inscris o puteti face printr-un comment aici.
    Premiile sunt urmatoarele:


- oja cu flakies Sephora - eu mi-am dorit foarte mult o oja de acest gen si m-am gandit ca si voua v-ar face placere sa o folositi;
- ruj Power Shine Colour Breeze - swatch aici, daca sunt rujurile mele preferate, trebuie sa va conving si pe voi ca sunt "delicioase";
- o carte perfecta pentru o lectura usoara, relaxanta - Sunt aiurita si se ia!;
- o pereche de cercelusi hand made care mi se par extrem de veseli.

Conditiile care trebuie indeplinite pentru ca inscrierea sa fie considerata valida le gasiti tot pe pagina pe care va veti inscrie.

    Va astept cu drag.

Kiss Kiss Dee




0 comentarii:

Review: Demachiant hidratant Bautycycle Amway

joi, august 30, 2012 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Probabil stiti ca luna trecuta am primit cadou de ziua mea, gama Beautycycle - water de la mama mea. Dupa cum va spuneam si atunci, cremele de fata isi vor astepta cuminti randul iar primele pe lista  produselor care intra in uz au fost demachiantul si tonicul. Astazi vom discuta despre demachiant.
    De mica ma uitam cu pofta la produsele cosmetice care apartineau mamei mele, iar printre ele se regaseau si produse de la Amway, asa ca am aflat ca sunt produse destul de piperate ca si pret, superioare calitativ si foarte concentrate. Imi placea sa o insotesc pe mama mea la diverse prezentari de produse si sa intru si eu in actiune cand e vorba de testarea produselor (am facut o gramada de boacane dar despre asta o sa va povestesc alta data, in cazul in care va intereseaza).
    Vreau sa imi cer scuze inca de pe acum deoarece pur si simplu nu stiu ce am facut cu cutiile in care au fost ambalate tonicul si demachiantul, le-am lasat acasa pentru a nu-mi ocupa prea mult loc in bagaj, le-am aruncat in momentul in care am desfacut produsele pentru a le adulmeca, cert e ca nu le mai am si nu va pot ajuta cu o lista a ingredientelor, iar pe net nu am gasit absolut nimic. Iertare, va rog!
    Produsul arata astfel:


Sistem de inchidere:

Consistenta/ culoare:



Ce spun ei:
- Oferiti tenului hidratarea de care are nevoie cu beautycycle™ Apa Demachiant hidratant regenerant, cu o formula delicata fara spuma.
- Ingredientele hidratante mentin si imbunatatesc hidratarea naturala a tenului. Tenul se simte revigorat si ingrijit iar machiajul si impuritatile sunt eliminate.

Ce spun eu:
- Desi sustin in continuare ca pentru mine nu este un aspect foarte important, m-a cucerit cu mirosul sau proaspat;
- Se simte ca este concentrat, are o consistenta densa si nu este necesara decat o mica, cantitate din produs pentru demachiere;
- Dupa demachiere imi simt tenul curat, fin si delicat parfumat;
- Am incercat sa il folosesc si in zona ochilor si rau am facut, m-au usturat ingrozitor, dar nah tebuia sa incerc;
- Desi la modul de intrebuintare scrie ca este recomandat ca produsul sa fie aplicat cu degetele dupa care, clatit cu apa calduta, eu nu am putut renunta la dischetele demachiante pentru ca imi place sa vad ce am purtat toata ziua pe fata;
- Ambalajul este practic si usor de manevrat, sistemul de inchidere sigur, am incercat din nou testul presiunii si a facut fata cu brio;
- Valabiliate 12 luni de la deschidere;
- Are o cantitate de 150 ml iar din cat am mai citit producatorul sustine ca aceasta cantitate ajunge pentru utilizarea produsului timp de 10 luni datorita concentratiei sale puternice. IMi-e greu sa cred dar vom vedea...
- Pe site am vazut ca pretul de vanzare sugerat este de 26.79 lei.

In concluzie, este un produs eficient doar sa nu il incercati in zona ochilor, din cate am observat destul de piperat ca si pret, dar daca intr-adevar va fi atat de longeviv cum este laudat atunci raportul calitate/pret este excelent. Voi reveni la aceasta postare in momentul in care voi epuiza si ultimul strop din produs. Il recomand cu drag, mai ales ca se apropie sezonul rece si vom avea nevoie de hidratare suplimentara a tenului.

Ati folosit produse din aceasta gama? Dar de la Amway? Daca da, ce parere ati avut depre ele?

Kiss Kiss Dee

P.S.: Nu uiati sa va inscrieti la giveaway in cazul in care nu ati facut-o pana acum. Va puteti inscrie aici.

0 comentarii:

Ce purtam in aceasta toamna?

miercuri, august 29, 2012 bydee-make-up 1 Comments

Hello ladies,

    Astazi m-am gandit sa va propun sa discutam despre tendintele acestei toamne. Avand in vedere ca suntem in ultima saptamana de vara, iar diminetile racoroase isi fac tot mai mult simtita prezenta, acest lucru facandu-ma sa cred ca toamna se apropie din ce in ce mai mult.
    Nu stiu voi cum sunteti, dar eu in momentul in care simt ca se apropie frigul incep sa renunt la nuantele vesele si colorate si  aleg nuante mai reci, mai sobre. Nu am o culoare preferata, imi plac toate fie ca sunt calde sau reci le port cu aceeasi placere in functie de starea de spirit.
    Una dintre culorile vedeta ale acestui sezon este visiniul, o culoare foarte sobra, rece si serioasa dupa parerea mea si care imi place foarte mult. Stiu ca s-a mai purtat in urma cu cativa ani si am adoptat-o cu mare placere. O puteti  gasi si in colectiile marilor designeri cu denumiri ca rosu burgund, wine, true blod foooarte tentante.
    Am selectat si cateva modele care mi-au facut cu ochiul si care sper sa va placa si voua:







Si vedetele o poarta...


Sa nu uitam si dragii nostri parteneri:


    Ce parere aveti despre aceasta culoare? Va place? Eu cu siguranta o voi purta atat in machiaj, cat si in accesorii si bineinteles va fi prezenta si in gardeobamea.

Kiss Kiss Dee

P.S.: Pozele au fost preluate.
       




   
  

Review: Sampon puificator par normal-gras Anian

marți, august 28, 2012 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Probabil stiti deja ca sunt in cautarea samponului perfect, care sa ma scape de problema nedoritului sebum. Am incercat nenumarate produse care m-au ajutat mai mult sau mai putin dar am continuat cautarile. Cunoasteti care este nuanta parului meu, de aproximativ un an nu il mai vopsesc si in privinta sebumului mi se pare mai greu acum, respectiv in perioada in care il vopseam nu se ingrasa la fel de usor si avea un luciu frumos.
    Acest produs mi-a fost transmis spre testare de catre Triodeluxe si m-am bucurat foarte mult in momentul in care l-am primit deoarece nu folosisem pana acum produse dermatocosmetice pentru ingrijirea/tratarea parului.
    Este vorba despre Samponul purificator Anian, care arata in felul urmator:


Sistem de inchidere:


Ingrediente:


Ce spune producatorul:
Sampon Purificator - Ultra stralucitor - pentru par normal spre gras, contine Pro Vitamina B5.
Tratament specific anti-ingrasare. Trateaza si previne ingrasarea parului.

Ce spun eu:
- Dupa cum va spuneam si anterior eu am parul mai mult gras, decat normal spre gras. Il spal de 2-3 ori pe saptamana si intotdeauna ma samponez de 2 ori pentru a fi sigura ca firul este curat in totalitate. Pe langa toate aceste aspecte tin sa mentionez ca am un tic, daca am parul desfacut, nu il pot lasa in pace ma joc mereu cu el, iar daca sunt stresata....vai de el, ma scarpin mereu ;));
- Am inceput sa folosesc samponul in urma cu 2 luni siam asteptat ca podoaba mea capilara se se obisnuiasca cu el, iar acesta sa inceapa sa produca efecte;
- Dupa samponare si clatire am simtit cu firul scartaie de curatenie, dar fara aplicarea unui balsam am simtit ca este putin agresiv cu varfurile care bineinteles ca nu sunt grase;
- Are un miros placut care persista destul de mult;
- Mama mea a observat ca parul meu straluceste, lucru destul de greu pentru parul meu care fara produse speciale pentru stralucire mi se pare ca este tern;
- Referitor la efecte, in prima zi (normal) parul arata foarte bine, dupa a 2-a zi binisor iar in a 3-a zi se poate prinde fara probleme pentru ca deja efectul a trecut. Probabil pentru un par normal cu tendinte de ingrasare efectele ar fi mai durabile, pentru parul meu cam aceasta a fost actiunea sa;
- Are un ambalaj practic, care permite manevrarea produsului fara probleme chiar daca acesta are 400 ml;
- Nu are culoare iar consistenta sa este desul de densa, produsul fiind unul economic;
- Are o valbilitate de 12 luni de la data deschiderii;
- Poate fi achizitionat la un pret de 16 lei, de aici.
- Produsele sunt livrate prin posta, eu mi-am ales produsele iar dupa 3 zile erau deja in posesia mea. Personalul este amabil si prompt, lucru laudabil pentru zilele noastre.

In concluzie, este un produs care face fata cu siguranta nevoilor persoanelor cu par normal-gras. Pentru mine a fost eficient, dar nu a facut minuni. Probabil nu voi gasi niciodata un produs care sa ma ajute, dar il voi cauta. Voi folosi in continuare acest produs pentru ca inca nu am reusit sa folosesc nici 50% din el, iar daca voi observa schimbari semnificative voi reveni in cadrul acestei postari si va voi anunta.

Ati folosit acest produs? Dar produse Anian? Daca da, ce parere ati avut despre ele?

Kiss Kiss Dee

P.S.: 1. Multumesc Triodeluxe pentru produsele oferite.
        2.Nu uitati sa va inscrieti la giveaway daca nu ati facut-o pana acum. Va puteti inscrie aici.











0 comentarii:

NOTD: Dots first attempt

luni, august 27, 2012 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Incepem saptamana cu o manichiura vesela intr-o nuanta intensa. Ce parere aveti? 
    Este prima mea tentativa a unei astfel de manichiuri si pot spune ca nu sunt in totalitate multumita. Dar cum repetitia este mama invataturii, sper sa ma specializez si in aceasta tehnica. Instrumentul este achizitionat, acum asteapta cat mai multe utilizari.
    Acesta este rezultatul primei mele tentative de bulinute, bulinute:





Produse folosite:


Ce parere aveti? Stiu ca mai am mult de "lucrat" pentru a atinge performante notabile si la acest capitol dar pentru inceput...

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!

P. S.: Daca nu stiati, exista un giveaway activ pe blog. Va puteti inscrie aici.

0 comentarii:

Poftiti la... Rau Sadului?

duminică, august 26, 2012 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Oare v-am mai spus ca iubesc muntele, peisajele si racoarea pe care acesta o ofera? Doream sa v-o mai spun inca odata pentru ca nu eram sigura daca am facut aceasta afirmatie sau nu. :)
    Astazi doresc sa va prezint din nou o zona superba a muntilor Cindrel. Este vorba despre Rau Sadului, cea mai mica localitate a judetului Sibiu, aflata la 30 km de orasul Sibiu. 
    Am ajuns relativ usor, avand in vedere ca drumul este in renovare dar cand prindeam cate o bucatica de asfalt, alergam ca vantul si ca gandul. Localitatile din zonele muntoase au un farmec aparte, cred ca daca ai petrece un weekend aici, bateriile ar fi incarcate pentru o buna perioada.


    Bineinteles ca am cautat si am gasit si cateva cascade, pentru ca dupa cum bine stiti suntem "vanatorii de cascade".

Vedeti ca stiu sa zambesc?



    Am urcat pe cararile usor abrupte in munte cat ne-au tinut picioarele (respectiv 4 ore), aveam impresia ca ajungem in varf dar am fost prea optimisti pentru ca din pacate nu am reusit, dar toata plimbarea a fost un deliciu viziual si olfactiv (stiti cum e sa simti racoarea si mirosul de brad care te inconjoara....).






    Coborarea a fost mai scurta, respectiv 2,5 ore pentru ca am iutit putin pasul, ne era teama sa nu ne prinda inserarea pe drum.


    Si asa, am mai bifat o minunata zona. Venit, vazut, placut. Si, de asemenea, o febra musculara pentru doua zile, dar a meritat.
    Daca doriti sa va relaxati, va recomand aceasta zona, este de vis...

Voi cum va petreceti de obicei weekendurile? Va place sa colindati pe ici pe colo, sau va relaxati acasa?

Kiss Kiss Dee

P.S.: Nu uitati de giveaway. Va puteti inscrie aici.








0 comentarii:

Review: Cremă pentru tălpi cu efect de reparare a crăpăturilor de pe călcâie Feet Up Advanced

sâmbătă, august 25, 2012 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Am inceput sa folosesc produse din gama Feet Up Advanced - Oriflame, din momentul in care s-au lansat si mi-au placut foarte mult. Cremele sunt consistente se absorb rapid, masca pentru picioare m-a impresionat iar de ziua mea am primit Crema pentru talpi cu efect de reparare a crapaturilor de pe calcaie pe care doresc sa v-o prezint astazi.
    In cazul in care nu ati observat-o in catalog, arata in felul urmator:


Sistem de inchidere:


Culoare/consistenta:




Ce spune producatorul:
Repara si catifeleaza pielea crapata de pe talpi. Aceasta crema rapid absorbabila, ce patrunde puternic n piele, hidrateaza intensiv talpile gratie continutului pe baza de uree, unt de cacao, vitamina B5 şi complex Intensive Care. Se aplica de doua ori pe zi. Rezultate vizibile în 7 zile.

Ingrediente:
AQUA, UREA, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DI-C12-13 ALKYL MALATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, SODIUM CITRATE, BEHENYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PENTAERYTHRITYL DISTEARATE, CYCLOPENTASILOXANE, CAPRYLIC/CAPRIC/SUCCINIC TRIGLYCERIDE, CETEARETH-12, PANTHENOL, THEOBROMA CACAO BUTTER, CITRIC ACID, DISODIUM ETHYLENE DICOCOAMIDE PEG-15 DISULFATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, CYCLOHEXASILOXANE, XANTHAN GUM, IMIDAZOLIDINYL UREA, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, TOCOPHERYL ACETATE, PARFUM, ALLANTOIN, BISABOLOL, ARNICA MONTANA EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE.

Ce spun eu:
- vreau sa precizez inca de la inceput ca nu am probleme grave cu calcaiele, adica bataturile superficiale pe care le tratez prin metodele obisnuite: scrub, piatra ponce, hidratare;
- stiti cu ce incep eu de obicei, nu? Cu consistenta, iar dupa cum vedeti in pozele mele aceasta are un mare DA din partea mea. Este foarte consistenta lucru care nu poate decat sa ma bucure si nu sunt nevoita sa o aplic in 2 straturi;
- se absoarbe rapid in piele, iar aceasta ramane hidratata si catifelata;
- o folosesc doar o data pe zi, seara pentru ca nu imi place senzatia de crema pe picioare in timpul zilei;
- a actionat eficient si in felul in care am folosit-o eu si mi-am simtit calcaiele moi, fara piele ingrosata;
- este ambalata intr-un tub de 75 ml, practic;
- are o culoare alba si un miros fresh/dulce;
- expira la 12 luni de la deschidere;
- se poate achizitiona prin intermediul reprezentantilor Oriflame, iar in aceasta campanie am observat pe site ca are un pret de 10.99 lei.

In concluzie, este o crema pe care o recomand cu drag si cu siguranta o voi achizitiona din nou, dar dupa ce  voi termina de testat toate produsle din aceasta gama.

Voi ati folosit produse din aceasta gama? Daca da, ce impresie v-au lasat?

Kiss Kiss si un weekend de vis!

P.S.: Nu uitati sa va inscrieti la giveaway. O puteti face aici.








0 comentarii:

Giveaway time! - Inchis

vineri, august 24, 2012 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Stiti ca am ce am cu cifra 3, asa ca m-am gandit ca al 3-lea giveaway care il voi avea pe blog sa se desfasoare in momentul in care voi avea 300 de membri. Ufff, nu m-am putut abtine, dar pot spune ca sunt destul de aproape asa ca incepand de astazi si pana in 8 septembrie pe blogul meu e giveaway time!

    Premiul consta in:


- oja cu flakies Sephora - eu mi-am dorit foarte mult o oja de acest gen si m-am gandit ca si voua v-ar face placere sa o folositi;
- ruj Power Shine Colour Breeze - swatch aici, daca sunt rujurile mele preferate, trebuie sa va conving si pe voi ca sunt "delicioase";
- o carte perfecta pentru o lectura usoara, relaxanta - Sunt aiurita si se ia!;
- o pereche de cercelusi hand made care mi se par extrem de veseli.

Ce trebuie sa faceti:
- Sa ma urmariti prin Google Friend Connect;
- Sa dati like By Dee make-up - pagina mea de facebook;
- Sa dati share acestui giveaway pe pagina voastra de facebook - postarea trebuie sa fie publica.
- Sa imi lasati intr-un comentariu numele cu care ati dat like, link-ul prin care ati dat share giveaway-ului si numele cu care ma urmariti prin Google Friend Connect.

Giveawayul incepe astazi 24.08.2012, se incheie sambata 8.09.2012 ora 8:00 si este deschis national.Castigatoarea va fi aleasa prin random.org (nu accept inscrieri cu conturi masculine, inscrieri multiple sau conturi false) si va fi anuntata in 48 ore.

Va urez bafta!

Kiss Kiss Dee

0 comentarii:

Primul/prima....

joi, august 23, 2012 bydee-make-up 0 Comments


Hello ladies,


    Am primit acest tag de la Alina, care dorea sa stie si cum erau produsele cosmetice pe vremea mea. :)) Da, acest tag se refera la primele experiente cu produse cosmetice.

   Pot sa va spun ca eu am "copilarit" in perioada in care daca nu foloseai produse de la Oriflame sau Avon, nu existai. Adica, degeaba te machiai daca nu foloseai produsele lor...
   Ei bine, primele mele experiente din tineretile mele (pot spune ca aceasta expresie e marca inregistrata?) au fost urmatoarele:
- primul fond de ten, l-am avut in clasa a XII-a, trebuia sa ai un ten fara cusur de aceea mi-am achizitionat un fond de ten compact 2 in 1 de la Avon. Sincera sa fiu, m-am gandit sa il achizitionez si acum pentru ca am vazut ca inca mai exista si este foarte usor si comod de aplicat. 


- primul rimel....hmmm....nu mai stiu exact cand l-am sustras...dar stiu ca era al mamei, de la Amway, rezistent la apa. Adica "how cool?" - rezistent la apa, woooow. :)) Bineinteles ca nu ma demachiam pentru ca toate adolescentele trec prin aceasta faza, demachiere - da, de unde? - nici gand, dimineata trebuie sa te trezesti cu genele rimelate, doar asa poti merge la scoala, nu conteaza ca te ustura ochii - shhhhhh, asta nu trebuie sa o stie nimeni.
- primul tus - tot in liceu, era gama rezistenta la transfer de la Avon si bineinteles ca a trebuit sa imi achizitionez si eu tusul cu o rezistenta de 8 ore, fie ploaie, fie vant... Am cautat poze cu el, dar din pacate nu am gasit;
- prima paleta de farduri - eu eram colectionara de mica, am inceput cu fardurile Visions de la Oriflame, pentru ca erau in culori vesele. Nu se mai comercializeaza acum, dar la momentul respectiv trebuia sa le ai.


- primul ruj, Visions - Oriflame bineinteles, accesibile ca si pret si ca si nuante;





- Primul gloss, cred ca a fost tot de la Oriflame, nici nu mai stiu cum se numea, dar era cu irizatii aurii, tare dragut, la tub;
- Prima oja...de mica eram fana a ojelor, dar pot sa spun ca imi aduc aminte cu drag de oja care am achizitionat-o la sfarsitul clasei a VIII-a de la Visions, Electric Blue daca nu ma insel, un bleu sidefat.
- Primul blush - cred ca in facultate am achizitionat prima mea portie de perle Giordani de la Oriflame;





- Primul deramtograf, nici nu mai tin minte pentru ca le "furam" de la mama. :) Oricum l-am folosit cu siguranta inainte de folosirea rimelului, in liceu, pentru ca mi se parea ca imi scoate ochiii in evidenta.
- Primul meu parfum....nu pot sa uit niciodata - a fost Energy Sport de la Oriflame - super fresh, mi-a placut enorm iar dupa ce s-a scos, am devenit imediat fan declarat al Midsummer si inca il mai achizitionez, cand mi se face dor de ....hai ca stiu ca stiti....tinerete. :)))



    Cam acestea ar fi primele mele experiente. Stiu ca acest tag circula de ceva vreme prin blogosfera, asa ca nu il voi da mai departe, dar daca va face placere si nu l-ati facut pana acum, sunteti invitatele mele. 
    Iar pe voi, cititoarele mele, va invit la sectiunea de comentarii, in care sa imi impartasiti primele voastre experiente, daca va face placere, bineinteles.
    Alina, iti multumesc pentru tag si ca te-ai gandit la mine si la mine. :)

Kiss Kiss Dee








0 comentarii:

Naked Tuesday

marți, august 21, 2012 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Astazi doresc sa va prezint un nou proiect al nostru, al bloggeritzelor. Este vorba despre Naked Tuesday, in care fiecare dintre va alege sa puna in valoare in propriul mod nuante de nude. Eu am ales pentru acest proiect sa va prezint o manichiura, bineinteles.
    Modul in care am interpretat eu Naked Tuesday, probabil ca deja il banuiti...sau nu? Ei bine este vorba de reintoarcerea la natura si sper din suflet sa va placa.








    Ojele in cauza nu au fost surprinse asupra faptului, dar va pot spune ca este vorba despre oja Deborah Shine Tech - bej si Astor Lycra Flex - nr. 330 (nu cred ca se mai comercializeaza).

Nu uitati sa aruncati o privire si asupra celorlalte postari creative:
- www.cristinatacaciu.wordpress.com
- http://welcome-to-disneyland.blogspot.ro/
- http://justanangel.net
- http://valentinabucur.blogspot.com
- http://littlebeautybagcta.blogspot.ro
- http://shoeper-women.blogspot.ro/
- http://jurnal-de-machiaj.blogspot.ro/
- http://bondaricasecrets.blogspot.ro
- http://letmeborrowyourlipstick.blogspot.ro/
- www.mayasecret.com
- http://mada-noname.blogspot.ro/
- http://despreingrijiremakeupsinunumai.blogspot.ro/
- http://aboutwomenandnotonly.blogspot.ro
- http://sihayaslovelyworld.blogspot.ro/
- http://sweetheart-woman.blogspot.ro/
- http://laurenscaffe.blogspot.com
- http://www.juliet.ro/
- http://www.the-beauty-addict.com/
- http://ana-s-beautyblog.blogspot.de/
- http://alinabarbumake-up.blogspot.com
- http://makeupandbeautybykleo.blogspot.ro/
- http://cossaoriflame.wordpress.com
- http://alexantza.blogspot.ro

Ce ziceti? Va place proiectul nostru? Dar interpretarea mea?

Kiss Kiss Dee


Review: Lotiune de corp Balea Juicy Melon

luni, august 20, 2012 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Incepem saptamana cu review, mai schimbam ordinea postarilor pentru a nu avea monotonie pe blog, nu?
    Astazi doresc sa va prezint o loriune de corp, potrivita pentru vara, pe care am prins-o la oferta in magazinul DM. Este vorba despre lotiunea de corp Balea - Juicy Melon.
    Daca nu ati sesizat-o pe rafturi, arata in felul urmator:


Sistem de inchidere:


Culoare/ consistenta:




Ingrediente:


Ce spune producatorul:


Ce spun eu:
- mi se pare o lotiune perfecta pentru vara;
- are o consistenta usoara (nu este la fel de consistenta ca si Lotiunea de corp cu aroma dulce Balea Young prezentata aici) care se absoarbe rapid in piele, fara a lasa o pelicula grasa si lipicioasa pe suprafata acesteia;
- mi-am simtit pielea hidratata, dar pentru linistea mea sufleteasca am aplicat doua straturi pe picioare pentru a fi sigura ca isi face treaba;
- culoarea lotiunii este alba iar mirosul de pepene ma incanta si persista o perioada destul de indelungata pe piele;
- ambalajul mi se pare practic sistemul de inchidere sigur, am facut si o proba a sa, am apasat cu putere partea de jos a lotiunii pentru a crea presiune, iar acesta nu s-a deschis;
- are o cantitate de 200 ml;
-  valabilitate - 2014;
- se comercializeaza in lantul de magazine DM, este produsa in editie limitata, eu recunosc, ca am vanat-o pana sa o gasesc;
- am achizitionat-o la un pret promotional de aproximativ 7 lei, raportul calitate/pret fiind foarte bun dupa parerea mea.

In concluzie, este o lotiune de corp bunicica (spun acest lucru din cauza consistentei si da, stiu ca am un fix pe aceasta tema), perfecta  pentru vara dar, pe care nu o recomand in timpul iernii - probabil din acest motiv au si creat editia limitata. :)

Ati folosit aceasta lotiune? Daca da, ce impresie v-a lasat?

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!



0 comentarii: