Firmoo giveaway

vineri, martie 01, 2013 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Primavara incepe cu un giveaway.
    De aceasta data sponsorul este  Firmoo, cel mai popular magazin online care comercializeaza ochelari atat pe baza de prescriptie medicala cat si ochelari de soare capabili sa satisfaca si cei mai pretentiosi clienti de sex feminin cat si de sex masculin. Sunt frumosi, accesibili, clasici sau in nuante vesele si va asteapta sa ii testati!


    Premiile sunt urmatoarele:
- Premiul 1: O pereche de ochelari la alegere cu exceptia ochelarilor de soare sau de designer (transportul este gratuit in cazul in care voi avea 60 de persoane inscrise) - ii puteti alege si "proba" de aici
- Premiul 2: Firmoo, acorda 6 e-vouchere de 30 $ pentru achizitionarea modelelor de ochelari de designer, ii puteti admira aici. Acestea au o valabilitate de 2 luni si vi le voi transmite pe mail dupa finalizarea giveaway-ului.

Ce trebuie sa faceti:
- Like paginii sponsorului aici;
- Like paginii mele aici;
- Sa dati share acestui giveaway pe pagina voastra de facebook - postarea trebuie sa fie publica;
- Sa imi lasati intr-un comentariu numele cu care ati dat like celor doua pagini,  link-ul prin care ati dat share giveaway-ului si bineinteles perechea de ochelari care v-a facut cu ochiul.
Nu sunt multe conditii si sunt obligatorii! 

Giveawayul incepe astazi 1.03.2013 se incheie in 14.03.2013 ora 18:00 si este deschis international. Puteti verifica  aici  aria de acoperire a serviciilor de livrare a produselor  Firmoo si de asemenea costul transportului.
 Castigatorii vor fi alesi prin random.org si vor fi anuntati in  48 ore. 

Va astept cu drag!
Kiss Kiss Dee

You Might Also Like