Recenzie: Sus, in aer - Walter Kirn

sâmbătă, martie 09, 2013 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Astazi va voi prezenta prima carte pe care mi-am ales-o in cadrul campaniei vALLuntar si sper sa ma ajutati sa plantez cel putin un copacel.

   
    Este o carte putin cam prea realista pentru gusturile mele, eu fiind o romantica incurabila.
    Cartea ne prezinta un Ryan trist, care interactioneaza cu foarte putine persoane care este acolo unde trebuie sa fie, isi desfasoara activitatea intr-un mod exemplar dupa care se urca in avion si pleaca spre urmatoarea destinatie pentru a face aceleasi lucruri. Aproape toata actiunea cartii se desfasoara "sus, in aer" printre turbulente si scurte dialoguri cu diverse persoane sau in diverse hoteluri in care isi petrece timpul liber de care beneficiaza intre doua zboruri, mai exact in "Aerocosm".
    Singurele teluri ale personajului proncipal sunt obtinerea unui job in cadrul companiei Myth Tech si bifarea milionului de mile in cadrul companiei aeriene Marele Vest.
    Jobul  il tine departe de familie, i-a distrus casnicia si datorita caruia nu are nevoie de o proprietate personala -  cel putin nu in momentul de fata.
    Cred ca stiti deja ca imi place sa citesc carti care au stat la baza realizarii filmelor si am ales aceasta carte tocmai din acest considerent. Actiunea filmului mi-a placut foarte mult iar personajul principal a fost interpretat cu succes de George Clooney... Sincera sa fiu, ma asteptam sa obtinem mai multe detalii referitoare la interactiunea dintre Ryan si cei pe care ii consiliaza, el fiind Consilier pentru Tranzitia in Cariera. Trairi si dialoguri cu cei care in urma discutiilor cu el vor someri si vor avea mai mult sau mai putin nevoie de sfaturile lui dar in carte aflam doar mici aspecte despre seminariile pe care acesta le sustine in diverse locatii.
    Daca Ryan va reusi sa atinga cele doua teluri va trebui sa aflati singuri lecturand aceasta carte interesanta, care te pune pe ganduri, cu fiecare rand parcurs, daca merita sau nu sa faci unele sacrificii pentru a ajunge acolo unde unde vrei.
    Puteti achizitiona aceasta carte de aici, la un pret de 29.99 lei.
    Recenzia este scrisa in cadrul campaniei vaALLuntar. Campania este initiata de Grupul Editorial All, cu sprijinul ROMSILVA. Dacă recenzia va strange un minim de 15 comentarii, noi vom primi un copacel pentru a-l planta. In continuare la fiecare 20 de comentarii primite o echipă de voluntari ai editurii All va planta câte un copacel.
    Astept cu drag comentariile voastre.
 
Kiss Kiss si un weekend de vis.
   

You Might Also Like