Review: Apa de rozmarin BIO - MAYAM

marți, octombrie 08, 2013 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

     Astazi doresc  sa va  prezint un nou produs recent descoperit. Despre primele mele produse MAYAM v-am vorbit aici iar acum, apa de rozmarin BIO MAYAM este vedeta.

    Cochetam de mai mult timp cu ideea de a testa o apa florala iar propunerea Elemental s-a potrivit la fix.
    Imi doream sa gasesc o alternativa 100 % naturala pentru tonfierea tenului iar din descrierea produsului, printre multe altele se regasea si aceasta proprietate (Este ideala pentru curatarea si ingrijirea tenului mixt, gras sau acneic. Purifica si netezeste pielea, stimuleaza microcirculatia, desfunda porii si este un astringent remarcabil. Calmeaza scalpul iritat).
   Dupa ce am ajuns in posesia ei, am indepartat rapid capacul pentru ca eram foarte curioasa de aroma sa. Reactia mea a fost "un pic cam intepator" - vorba celebrei reclame. Mirosul proaspat aromatic erbaceu era prezent, foarte prezent (putin cam intens pentru mine dar stiti deja ca am o problema cu aromele mai puternice).
    L-am pus la treaba imediat pentru a-mi face cat mai repede o idee despre el si pentru a va impartasi experienta.
    Consider ca se "intelege" mai bine cu tenul gras, eu am avut o senzatie usoara de piele stransa pe care am rezolvat-o imediat cu uleiul din samburi de caise. Am decis ca e mai bine sa o folosesc doar seara dupa care sa aplic o hidratare intensa iar in acest mod am putut continua procesul de testare.
    Este intr-adevar un foarte bun astringent, pielea ramane curata dupa utilizarea sa.
    La capitolul acnee nu va pot ajuta deoarece, din fericire nu ma confrunt cu aceste probleme.
    Am incercat-o si in combinatie cu argila si cu cateva picaturi de ulei si mi-a placut cum s-a comportat cu tenul meu.
    Produsul este ambalat intr-un recipient din plastic de 100 ml si poate fi achizitionat de aici la un pret de 12.50 lei.
    Este incolor si foarte spornic. Desi prducatorul ne recomanda sa il utilizam in doua luni de la deschidere eu mai am inca mai mult de un sfert in conditiile in care l-am folosit in fiecare seara.

    In concluzie, ma bucur ca am descoperit un produs ieftin si eficient, iar vara viitoare cand tenul meu va simti din nou nevoia unui produs astringent, acesta va fi alesul.

Voi ati folosit ape florale? Ce imi mai recomandati?
Daca nu, sunteti tentate?

Kiss Kiss Dee

P.S. Nu uitati sa va inscrieti la acest giveaway daca doriti sa castigati cele doua uleiuri MAYAM  (uleiul de caise si uleiul de margarete).


You Might Also Like