Poftiti la ... Forli?

sâmbătă, iunie 29, 2013 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    In sfarsit, dupa cativa ani buni, am avut parte de un binemeritat concediu. Mi-am dorit sa las grijile acasa si sa imi vizitez o buna prietena in Italia, mai exact in Forli. 
    Am facut din timp rezervarea la avion beneficiind in acest fel de de un transport rapid si avantajos din toate punctele de vedere. Durata zborului a fost de o ora si treizeci de minute, aterizand in Bologna (din pacate aeroportul din Forli este inchis) fresh si cu o nerabdare din ce in ce mai mare de a vizita tot ce era de vizitat.
    Nu m-am putut abtine si am fotografiat norii pufosi care ne-au insotit pe toata durata drumului.


    „Cine cunoaste Forli stie bine ca acest oras nu se aseamana cu niciunul dintre orasele lumii. Are inima sa, o particularitate inteligenta, o lume a sa inconfundabila la vedere...” - Antonio Beltramelli (sursa: wikipedia)
    Orasul Forli se lauda cu un patrimoniu bogat de cladiri din anii 30 È™i 40, apartinand unui plan urban consistent care includea atat spatii verzi, cat si spatii pentru activitati sportive din timpul primelor decenii ale secolului trecut. Forli a dobandit, de asemenea, o experienta valoroasa în promovarea patrimoniului cultural al orasului ca urmare a organizarii unui numar impresionant de evenimente culturale, expoziÈ›ii la nivel european È™i a sponsorizarii unor serii de publicaÈ›ii stiintifice în acest domeniu. (sursa: businessjet.ro)
    La ceas de seara, am facut o mica plimbare profitad de vemea superba si admirand frumusetea orasului animat de aglomeratia specifica zilelor calduroase care urmau perioadei ploioase care luase sfarsit in urma cu cateva zile.
    Totul era viu, alert, strazile micute contrastau cu cladirile opulente facandu-te sa iti doresti ca plimbarea sa nu se mai sfarseasca.



    Pe majoritatea stradutelor gasiti terase micute si cochete unde puteti consuma diverse bunatati specifice.


    La lumina zilei, orasul toropit de caldura te facea sa cauti umbra deasa si stai sa astepti o mica adiere care sa te racoreasca.


    Dar noi continuam sa ne plimbam asigurati cu sticle cu apa rece, incaltaminte corespunzatoare si multa ambitie.
Cladirea primarei - zona principala a centrului istoric (Piazza Saffi).

Tot in zona centrala, statuia lui Aurelio Saffi si in spatele ei, biserica La Chiesa del Suffragio.

    Am ramas placut impresionata de puzderia de biciclete care impanzesc orasul. De la mic la mare, italienii se urca pe bicicleta si colinda orasul in lung si-n lat. Cu aceasta ocazie am constatat cu stupoare ca nu mai stiu sa ma dau pe bicicleta ( nu ca inainte as fi fost un as) lucru care m-a intristat putin...


Superbele Vespe ne-au fascinat inca de la inceput.


Mercul termometrelor plasate stategic in ganguri arata o temperatura de...


    Avand in vedere faptul ca suntem iubitori de verdeata, ne-am dorit sa facem o plimbare si prin parcul Urban, care iti ofera o portie de aer proaspat dupa o zi torida.
    Se afla la o distanta destul de mica fata de centrul istoric iar puzderia de copaci si vietati care te inconjoara reusesc sa te relaxeze instantaneu.


O poza putin mai... artistica. :)


    Ratuste, lebede (nu apar in poza, s-au ascuns) si iepurasi se adapostesc de caldura caniculara din timpul zilei.


    Prin aceste locuri minunate ne-am petrecut primele zile de concediu. Am refuzat categoric sa fotografiez delicioasele inghetate pe care le-am consumat si toate bunatatile de care am abuzat deoarece "tot ce s-a intamplat in Italia, a ramas in Italia", mai putin kilogramele in plus de care nu am putut scapa la plecare.
    Sper ca v-a placut postarea mea si nu v-am plictisit prea tare... Daca ar fi fost dupa mine as  fi continuat mult si bine dar nu vreau sa va alung pentru ca mi-ar placea sa ma vizitati si in urmatoarele calatorii in care sper sa reusesc sa nu va innebunesc cu prea multe detalii, asa ca postarea de azi se incheie aici.

    Ce parere aveti despre invitatia mea? Poftiti la ... Forli? 

Kiss Kiss si un weekend de vis


Vinerea imbulinata #10

vineri, iunie 28, 2013 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Daca e vineri e .... zi de imbulinare.
    Cu gandul la concediul care a trecut, cu o lipsa acuta de inspiratie, m-am tot gandit de sa va prezint astazi si cu emotii in suflet am pus mana pus mana pe punctator gandindu-ma ce as putea sa fac ... Apoi, brusc m-a lovit inspiratia. Stiu ca manichiura voastra preferata a fost aceasta asa ca m-am gandit sa o reinterpretez prin intermediul unei manichiuri french.
    Dupa cum v-am mai spus, nu sunt o fana a acestui gen de manichiuri deoarece in "tinerete" am purtat exclusiv french si am ajuns la saturatie. 
    Acum, m-am gandit sa ii acord o sansa iar rezultatul final imi place si sper ca si voi sa fiti de acord cu mine. 
    Ca si materie prima am folosit oje din setul NYX - Living in a dream, oja Orly - Fabulous Flamingo si oja Flormar nr. 424.




Sunt curioasa de operele bubulinelor mele Alexia si Alexantza asa ca va invit sa le faceti o vizita.
Ce parere aveti despre manichiura mea? Va place?

Kiss Kiss Dee

Review: Crema de maini The Secret - Petite Angel Hand Cream

joi, iunie 27, 2013 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


    Astazi va voi dezvalui secretul care se ascunde in spatele mainilor mele catifelate.
    Este vorba despre crema de maini The Secret o placere si un real rasfat pentru mainile mele.
    Cred ca stiti deja ca sunt intr-o permanenta cautare a cremei de maini perfecte deorece considera ca, mainile sunt cartea de vizita a unei femei iar daca ele nu sunt ingrijite si hidratate corespunzator, in timp ne vor trada varsta, pielea va deveni uscata si ridata si fac tot ce imi sta in putinta pentru a preveni aceste probleme.
    Aceasta crema m-a atras datorita ambalajului sau delicat si feminin.


Produsul este sigilat cu o folie din aluminiu, astfel incat putem sa fim sigure ca suntem primele persoane carora li se dezvaluie secretul din interiorul ambalajului.
Dupa indepartarea foliei, simtim o aroma placuta, proaspata, usor pudrata.
Desi nu este o crema foarte consistenta isi face treaba exemplar si se absoarbe rapid (cred ca este as la acest capitol). 



Pielea este hidrata si ramane fina pe parcursul intregii zile.
Din pacate nu va pot prezenta o lista a ingredientelor deoarece pe ambalaj sunt mentionate doar in chineza si nu cred ca v-ar ajuta.
Are o cantitate de 35 ml si poate fi achizitionata de aici la un pret de 8$, transportul fiind gratuit (produsele ajung la posta vamala).

In concluzie, pot spune ca am descoperit o crema perfecta pentru acest sezon. Sunt foarte multumita de ea si din partea mea primeste un mare DA.

Va tenteaza aceasta crema? Ce alte produse de pe COSME-DE.COM v-au mai atras atentia?

Kiss Kiss Dee

The Polishes Challenge: Cool

miercuri, iunie 26, 2013 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    E miercuri, e zi dedicata colaborarilor.
    Cred ca imi cunoasteti deja cea mai noua pasiune, ojele Flormar asa ca m-am gandit sa va prezint cu aceasta ocazie o minunatie de oja. Am aplicat-o peste o baza neagra si nu m-a dezamagit. Rezultatul ese spectaculos iar manichiura pe placul meu.
    Sper ca si voua sa va placa la fel de mult Flormar 394, chiar daca se incadreaza in tema colaborarii doar cu cateva sclipiri era prea frumoasa pentru a o lasa abandonata in coltisorul meu preferat dedicat ojelor.






Deci, ce parere aveti? Nu-i asa ca este incredibila? 
Sunt curioasa de alegerile facute de partenerele mele asa ca va invit sa le facem o vizita:


Review: Lapte demachiant Bioderma Sensibio

luni, iunie 24, 2013 bydee-make-up 0 Comments

Hey girls,

    Produsul caruia ii dedic acest review este Laptele demachiant Bioderma. Desi mi-am dorit foarte mult sa incerc lotiunea micelara, intamplarea a facut ca produsul cu "pricina" sa ajunga pe mainile mele. 
    Acum, cand mai doar cativa stropi din aceasta "potiune magica" va declar cu mana pe inima ca ma inscriu in fan clubul Bioderma.


Culoare/consistenta:


Ingrediente:




Ce spune producatorul:

Complexul brevetat Toleridine creste pragul de toleranta al pielii sensibile.Fara agenti tensioactivi,parfum si conservanti.
Lapte demachiant cu textura matasoasa si efect calmant , ideal pentru curatarea si demachierea pielii sensibile si intolerante, fata si ochi.

Ce spun eu: 

- Produsul este ambalat, sigiliat am fost sigura ca eu si numai eu l-a atins;
- Sticluta sub forma unui bidonas de 250 ml are un aspect dragut, curat, sigur iar combinarea nuantei de roz cu (non)culoarea alb mi se pare mai mult decat fericita ma duce cu gandul la feminitate, sensibilitate;
- Nu are miros iar consistenta este usor lichida;
- Cunoscandu-i reputatia primul test la care a fost supus a fost cel al demachierii ochilor. Rezultatul? Zero, dar zero disconfort, am aplicat din belsug dar nu am avut nici o senzatie de usturime;
- La capitolul eficienta la indepartarea machiajului nu pot sa ii ofer decat nota maxima. Indepartarea machiajului rezistent mi se pare o joaca;
- Pielea ramane curata, nu trebuie sa insist deloc;
- Are o valabiliate de 6 luni de la data deschiderii si il puteti achizitiona din farmacii.

In concluzie, este un produs care m-a impresionat placut si primeste cel mai mare DA din partea mea. Nu am nimic de obiectat, imi place foarte mult si cu siguranta voi mai achizitiona produse Bioderma.

Voi ati folosit acest lapte demachiant? Ce produse imi mai recomandati?

 Kiss Kiss Dee


Review: Gene false ES - KKCenterHK

vineri, iunie 21, 2013 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    In urma cu doua saptamani am ridicat de le posta vamala un nou set de gene false primit de la KKCenterHK.
    De aceasta data am ales niste gene cu un aspect putin mai dramatic, dar care nu este dus la extrem ci doar in coltul extern. V-am bagat in ceata, nu-i asa?
    Mi-am dorit niste gene care sa evidentieze mai mult zona externa a ochiului, partea interioara avand un aspect natural.
   Genele false ES mi s-au parut potrivite asa ca le-am comandat.
    Un set contine 10 perechi de gene false, atent si elegant ambalate.





In cazul in care doriti sa comandati acest produs trebuie sa va achizitionati in prealabil si un adeziv deoarece cutia contine doar genele.
Genele sunt aplicate pe o banda transparenta, flexibila si mie mi s-au potrivit perfect. Nu am taiat decat surplusul din banda transparenta care ar fi fost vizibil si le-am aplicat foarte usor.
Indepartarea lor este la fel de usoara, cu ajutorul unui disc demachiant apasat pentru cateva secunde pe suprafata pleoapei.
Pot fi refolosite daca le indepartati si curatati cu grija.

O mica demonstratie:




Pot fi achizitionate de aici la un pret de 19.28 $.

In concluzie, ma declar multumita de noile membre ale colectiei mele de gene false si imi place sa la folosesc intr-o multitudine de tipuri de machiaje.
In cazul in care doriti sa comandati produse de pe KKCenterHK 
puteti beneficia de un discount de 10% din valoarea comenzii folosind codul bydee-make-up.

Ce parere aveti despre aceste gene? Va tenteaza? Le-ati purta?


Kiss Kiss Dee

Review: Fond de ten Deborah - Radiance Creator

marți, iunie 18, 2013 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Ultimele produse primite pentru testare din partea  Deborah  sunt cele doua fonduri de ten Radiance Creator in varianta tester .
    Cele doua nuante primite sunt: nuantele 04 Apricot si 05 Amber. Veti vedea din swatch-urile care urmeaza ca sunt foarte inchise pentru tenul meu asa ca nuanta 05 a fost testata doar pe mana iar nuanta 04 a participat la testarea propriu-zisa.



Ce spune producatorul despre acest produs:
Este ideal pentru tenul mixt cu tendinte de uscare. Acest fond de ten hraneste tenul, il hidrateaza si ii ofera catifelare si prospetime pe tot parcursul unei zile.
Cu o textura fluida, care iti trezeste simturile, acest fond de ten se aplica usor, nu strange tenul si iti creaza o luminozitate incredibila, fara cusur. Vei obtine un finish perfect care dureaza o zi intreaga. 

Ce spun eu:
In primul rand, ma bucur ca se adapteaza nuantei tenului fiindca daca ar fi trebuit sa ma chinui sa il intind, estompez & Co nu cred ca as fi avut rabdare sa testez nici nuanta cu numarul 04.
Este fluid si usor de aplicat;
Se comporta foarte bine pe ten, nu am avut probleme cu zona T in perioada in care l-am folosit.
Are o acoperiere medie;
La capitolul rezistenta nu am nimic de obiectat (in general sunt machiata cel putin 10 ore pe zi).
Are FPS 15, asa ca daca il veti folosi vara veti avea nevoie de o baza care sa aiba un FPS mai mare.

Va promisesem si niste swatch-uri, nu?



In partea stanga swatch 04 Apricot si i partea dreapta 05 Amber.

In concluzie, am descoperit un fond de ten care imi place si m-as fi bucurat enorm daca si nuantele mi s-ar fi potrivit. Imi place cum se comporta pe tenul meu si, de asemenea proprietatea de adaptabilitate primeste nota maxima.

Ati folosit acest fond de ten? Dar produse Deborah? Ce parere veti despre ele?

Kiss Kiss Dee




OOTD: Summer cuteness

duminică, iunie 16, 2013 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Chiar daca este iunie, eu simt afara inca un aer de primavara sau de toamna....sunt indecisa, inca nu pot sa cred ca vara bate la usa...In fine, ideea este ca din cauza ploilor din ultima perioada nu am avut nici spatiu, nici dispozitie pentru a va  prezenta tinute noi. Cum am zarit cateva raze de soare, hop top m-am echipat si am fugit sa profit de ele. Presimt (sper) ca de acum vom avea parte de multe raze de soare
     Dalia  spunea ca outfitul pe care vi l-am prezentat  aici e prea dur pentru mine si ar fi preferat sa ma vada imbracata in roz si cu codite, asa ca am incercat sa ma adaptez "cerintelor publicului" si v-am pregatit un outfit feminin si cu o codita (in septembrie, cand  incepem scoala vom purta doua codite).
    Inca de anul trecut imi doream o pereche de pantaloni scurti cu dantela si i-am insfacat rapid de pe ROMWE pe cei pe care vi-i prezint astazi. Imi plac foarte mult si mi se pare ca pot fi purtati intr-o sumedenie de combinatii mai elegante sau mai indraznete.
    Sper sa va placa tinuta mea.







Deci, ce parere aveti despre tinuta de astazi?
Ati purta-o?
Ce outfituri v-ar mai placea sa vedeti pe blog?

Kiss Kiss Dee






Review: De trei ori Soapmill

sâmbătă, iunie 15, 2013 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    In urma cu putin timp am primit pentru testare 3 produse in varianta small size din partea firmei Soapmill iar astazi doresc sa va povestesc cate ceva despre fiecare in parte.


Am ales sa uleiul pentru masaj deoarece imi place sa fiu rafatata cu un masaj relaxant dupa o zi obositoare. Cred ca nu sunt singura, nu-i asa?


Varianta testata de minea fost cea a uleiului Revigorant - "portocala, mandarina, lamaie, adica un miros tineresc, proaspat, potrivit inceputului de zi".
Stiti deja ca ador aroma de citrice iar acest ulei m-a impresionat deosebit de placut. Am simtit aroma din momentul in care am indepartat capacul si am turnat o cantitate mica de produs. O combinatie intre un fresh de portocale si limonada m-a facut sa trag aer in piept si sa incep momentele de rasfat.
Este un ulei usor care se absoarbe rapid iar pielea ramane catifelata si placut parfumata.
M-a cucerit de la prima utilizare, m-am simtit relaxata si binedispusa dupa acest tratament pe care l-as repeta cel putin zilnic.

Ingrediente: 100% naturale, 100% vegetale  - Ulei din samburi de struguri, ulei de cocos, uleiuri esentiale (la alegere).
Varianta care se comercializeaza are 125 ml, termen de valabilitate 2 ani si un pret de 40 RON.


In aceasta iarna, piciorusele mele au fost cam neglijate (rusinica mie) si am decis sa le acord si lor putina atentie pentru ca vara, ele sunt "oglinda" noastra.
Intotdeauna am considerat ca trebuie sa am picioare impecabile pentru a purta sandale asa ca am ales crema de picioare si calcaie pe lista produselor pe care mi le doream.
Am inceput sa folosesc frecvent un scrub sau pila pentru calcaie la dus, hidratare zilnica si pot spune ca, picioarele  mele sunt pregatite de sandale, tot ce mai ramane este ca vremea sa tina cu mine.


Ce spune producatorul:
Crema Soapmill pentru picioare are efecte vizibile rapid. Hidrateaza si ingrijeste excelent, inmoaie zonele uscate sau dure si activeaza circulatia.
Poti avea o talpa fina si supla in doar cateva zile de la prima aplicare! Vei scapa de bataturi, iar ranile cauzate de incaltaminte vor fi uitate.
Organic Foot Cream elimina bacteriile si mirosul neplacut de pe picioare, lasand pielea hidratata.
Aplica putina crema si vei descoperi un lucru nemaintalnit pana acum: crema noastra se topeste instant in contact cu pielea ta. Curiozitatea te impinge de la spate si o aplici pe picioare. Organic Foot Cream este usor granulata si iti face un masaj stimulant, activand sistemul circulator periferic.



Crema are o aroma mentolata, revigoranta iar la prima vedere pare foarte consistenta. Dupa cum puteti observa in poza de mai sus, crema chiar isi schimba consistenta in contact cu pielea se topeste, devine uleoiasa.
O folosesc in fiecare seara si insist in zona calcaielor. Aplic o cantitate mai mare si recunosc ca nu astept intotdeauna pana in momentul in care se absoarbe in totalitate, apoi care imi incalt frumos sosetele din bumbac si o las sa actioneze.
Datorita micilor granule pe care le contine, calcaiele mele beneficiaza si de un masaj relaxant.
Aroma placuta, picioare catifelate si un mic masaj, cui nu i-ar placea? 

Ingrediente:  95% bio/organice, 100% naturale, 100% vegetale -Unt de shea* neprocesat (brut), ulei de masline*, ulei samburi de struguri, uleiuri esentiale (menta, eucalipt, tea tree).

Varianta standard are 50 grame, o valabilitate de 6 luni de la data deschiderii si un pret de 70 RON.


Al treilea produs despre care va voi vorbi astazi este sapunul lichid cu cafea si scortisoara.
Reactia mea la vederea acestui produs a fost: "Cafea? A spus cineva cafea?". Normal, mi-l doresc.

Producatorul ni-l descrie in felul urmator:
Coffee&Cinnamon iti ofera actiuni contrastante, cu o eficienta ridicata impotriva celulitei si a vergeturilor noi, dar si cu o hidratare intensa, in profunzime.
Iti reface elasticitatea pielii si iti mentine fermitatea corpului. Te simti revigorata pe de-a intregul inca de la prima ora a diminetii, iar pe parcursul zilei vei simti senzatia suprema de siguranta, daca activezi in medii nesterile sau active social. Coffee&Cinnamon are proprietati puternic antibacteriene si antiseptice, ca atare elimina rapid bacteriile si impuritatile.


Fiind atrasa de aroma de cafea am indepartat rapid capacul si am inhalat sperand sa fiu invaluita de aroma aceea perfecta pe care o caut la toate produsele care contin cafea. Aroma pregnanta este cea de scortisoara (logic, stiu, avand in vedere faptul ca este un produs natural caruia nu i s-au adaugat arome artificiale si  fiind specificat si pe eticheta dar eu tot speram...).
Nu usuca pielea si face o spuma abundenta.
Pentru o utilizare nu am avut nevoie de o cantitate mare din produs si ma declar multumita, pielea ese curata si deloc agresata.
Produsul contine si mici granule de cafea care ofera o exfoliere blanda.

Ingrediente:  80% organice, 100% naturale, 100% vegetale - Apa distilata, uleiuri vegetale (floarea soarelui*, cocos*), cafea si scortisoara, ulei esential de scortisoara, acid citric.

Varianta standard are 330 ml, o valabilitate de doi ani de la data deschiderii si un pret de 45 RON.

In concluzie, am descoperit trei produse care sunt pe placul meu voi continua sa profit de ele pana la ultimul strop.

Voi ati folosit produse Soapmill?
Ce produs va face cu ochiul dintre cele pe care le-am prezentat?
 
Kiss Kiss Dee si un weekend de vis!