Ce produse am terminat ...

duminică, martie 23, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    O noua luna se apropie de final si odata cu ea vine si postarea cu laude, urale si mandrie.
    Da, chiar daca martie a fost o luna mai lunga, am inregistrat mai putine succese. 
    Sa incepem!
    Lotiunea micelara L'oreal - a fost o achzitie inspirata. Toata lumea o lauda asa ca am cedat ispitei si la o vizita in Auchan am strecurat-o in cos (am achizitionat-o la un pret de 14 lei - 200 ml). Nu-mi pare rau! Este eficienta, blanda si destul de spornica (in cazul meu). Nu am nicio obiectie la adresa dansei. 
    Lotiune spumanta antibacteriana Oy! -  poate fi inregistarta la Produsul care m-a facut sa oftez in luna martie!. Sa oftez pentru ca s-a terminat, bineinteles. Mi-a placut foarte mult, este excelenta dar din pacate cantitatea sa de 150 ml se epuizeaza rapid. I-am dedicat un review: aici.
    Gelul pentru curatarea fetei Cien med - m-a atras datorita faptului ca pana acum am fost multumita de toate produsele cien pe care le-am avut si pretul sau de 7 lei era mai mult decat atractiv. Din pacate...m-a dezamagit. Este foarte dens, se clateste greu si cea mai mare problema ... usuca tenul. Cunoasteti senzatia aceea de piele care se strange? Ei bine, o intalnim si in cazul inculpatului. Nici nu stiu de ce l-am folosit in totalitate petru ca de inteles nu ne-am prea inteles. De curatat curata, nimic de obiectat dar ...atat.


    Gelurile de dus Yves Rocher (macadamia si floare de lotus) au fost hit si in aceasta luna. Nu cred ca mai are rost sa dezbatem subiectul. Sunt preferatele mele si cam atat!


    Curatenia de primavara a debutat cu sectorul ojelor. M-am aventurat, am cercetat si apoi am aruncat oje care ocupau spatiul degeaba. Se intarisera, erau vechi si foarte vechi asa ca le-am facut cu ochiul si le-am spus Pa! Pa!


    Cam atat...nu-s prea multe dar, mai bine decat zero!
    Lucrez cu drag si spor la zona gelurilor de dus, imi creste inima cand vad ca mai termin cate ceva din colectie dar in acelasi timp ma simt ciudat in momentul in care imi inspectez depozitul si vad cat de putine au mai ramas. Sunt ciudata, stiu!
   Voi ati folosit produse din lista mea? Pentru voi care a fost Produsul care m-a facut sa oftez in luna martie?

Kiss Kiss si o duminica de vis!

You Might Also Like