NOTD: Tribal

joi, iulie 31, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Anul trecut eram va prezentam aici o placuta la care visam de foarte mult timp. Mi-o doream datorita modelului tribal pe care ... surpriza... nu l-am incercat pana de curand. Am pus-o bine dupa ce am folosit-o de cateva ori si acolo a ramas!
     Zilele trecute imi doream sa concep o manichiura rapida si care sa arate si bine conform vorbei si sarac si cu pretentii. Astfel am ajuns sa scotocesc prin cutiile de la locul de joaca, am redescoperit-o si am folosit-o.
    Rezultatul? Pot sa va spun ca-mi venea sa le privesc non stop, le zambeam, le alintam si ma bucur ca manichiura mea a rezistat eroic cinci zile. Stiu ca modelul nu a fost aplicat "la boloboc" dar am o scuza: vorbeam la telefon in timp ce imi faceam manichiura. Merge?
    Oricum, o voi reface in curand pentru ca indragesc acest model, e rapid de efectuat si arata intr-un mare fel.
    Daca nu v-am convins, priviti va rog!






    V-am convins? Ce parere aveti despre manichiura mea? 

Kiss Kiss Dee

OOTD: Caliente

marți, iulie 29, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Vara, soare, temperaturi dogoritoare ... Am asteptat-o cu sufletul la gura iar acum ma plang. E prea cald, ma sufoc, nu-mi place. Diana, fiinta complicata ... ploaia te face mofturoasa, caldura te moleseste...
    Oricum eu am gasit varianta castigatoare. Daca e mai cald decat permite legea ma retrag in zone   racoroase iar daca temperaturile sunt acceptabile profit cat de mult pot.
     Dupa cum puteti observa, tinuta de azi se incadreaza in a doua categorie. Visam la o "sedinta foto" intr-o locatie ca cea pe care v-o voi prezenta astazi de foarte mult timp. Am cautat zone in care sa gasim baloti dar de fiecare data aveam cate ceva de obiectat pana am zarit-o, am oprit masina si-am zbughit-o la pozat. 
     Atunci am exclamat: Ce frumoasa este vara! 




    Mi-am dorit o fusta clos, midi care sa poata fi purtata in diverse combinatii. Solutia salvatoare a venit de la Made with love by mom - aka mamica mea cea priceputa. Actiunea s-a desfasurat in felul urmator: am ajuns acasa, i-am prezentat datele problemei, am rascolit casa in cautarea materialului perfect si i-am dat de lucru. Produsul finit imi place la nebunie, ca atare am mai comandat cateva fustite. Asa... sa fie...




    Sandalele pe care le port astazi le-am vazut in Auchan la un pret de aproximativ 20 lei. Nuantele mi-au atras atentia asa ca le-am luat fara sa stau pe ganduri. Sunt comode, aspectuoase, un chilipir.


Am purtat:
Fusta Made with love by mom;
Maieu - Tex (old);
Sandale - Auchan;
Accesorii - random.


    Voi ce purtati in zilele Caliente?

Kiss Kiss Dee

De ce alerg?

luni, iulie 28, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Nici nu va puteti imagina cat de greu mi-a fost sa scriu acest articol ...
    Probabil va intrebati care ar fi motivul, e o postare ca oricare alta.
    Ei bine, sa stiti ca nu e chiar asa. Aveam atat de multe idei, sugestii, planuri ... un amalgam de ganduri pe care mi-era greu sa le ordonez. Dar astazi, trag aer in piept si incep. Sper sa nu uit nimic si sper ca articolul de azi sa va fie util si poate chiar sa va motiveze.


    Cum a inceput totul?
    Stiti deja ca sunt un om al extremelor asa ca, in decembrie in timp ce ne faceam planul de atac pentru excursiile ce vor urma am hotarat sa incepem sa lucram si la conditia fizica. Marius s-a uitat sceptic la mine, ridicand usor o spranceana spunandu-mi ca e iarna... Si ce daca! Daca incepem acum la vara o sa ne fie mai usor...
   Trebuie sa recunosc ca si vremea a fost de partea noastra, in decembrie temperaturile fiind tomnatico-primavaratice. Daca nu ma insel, totul a inceput in 27 decembrie. Dupa ce ne-am intors de acasa, bine hraniti ne-am aventurat pentru prima oara in parc.
    Stiam deja ca trebuie sa ma echipez ca si cand afara ar fi cu 20 de grade in plus asa ca am luat o geaca de primavara, adidasi si-am fugit (si la propriu si la figurat). Dupa primii 500 m nu ma mai simteam la fel de optimista ... fiecare nerv protesta si-mi doream sa ma opresc. M-am uitat in stanga mea si l-am vazut pe Marius sprinten, inaintand fara sa schiteze nimic si-atunci mi-am amintit de sloganul Don't stop unless you're gonna faint, puke or die care avea sa fie motto-ul existentei mele pentru inca, cateva luni bune. Cred ca prima data am reusit sa parcurgem 1-1.5 k si ma simteam ca si cand as fi castigat un maraton. Rosie ca focul sa-mi surada norocul asteptam deja urmatoarea repriza de alergat.
    Acesta a fost inceputul, cea mai grea etapa fiindca e greu sa pui piciorul in prag sau sa tragi de tine si sa iesi afara cand in casa e cald si bine ...
    Va dati seama ca in ciuda citricelor pe care le-am consumat si a tuturor leacurilor impotriva febrei musculare a doua zi eram putin cam greu de urnit dar ne-am revenit.
    Imi aminteam ca in tinerete  clasele 5-8 am facut sport de performanta (mai exact volei) iar in momentul in care eram pedepsita cu ture de stadion topaiam vesela. Erau preferatele mele, imi placea sa alerg chiar daca era iarna si eram in pantaloni scurti si tenisi. Decat sa ma pui la viteza, pune-ma la rezistenta. Si-atunci de ce n-as mai repeta  experienta?
    Si-am iesit si am alergat si prin zapada dar si soare si uneori cativa stropi de ploaie si incet, incet am inceput sa marim distantele (intre timp Marius a descoperit aplicatia Caledos Runner pentru Windows Phone care ne ajuta sa ne verificam performantele. Nu stiu cat de obiectiv este programelul respectiv, cred ca ne mai "fura" din cand in cand dar cu Run Keeper - pentru Android kilometrajul mi se pare cam mare).
    Si dovada ...



    Ce echipament am?
    In functie de temperatura. Iarna purtam: o vesta, polar, tricou si pantaloni de trening. Obligatoriu manusi si caciula/banderola. Chiar daca nu-mi prea placea sa alerg cu adidasi eram nevoita sa-i port din cauza zapezii.
   Primvara m-am reintors la tenisi (fac parte din categoria persoanelor care prefera incaltamintea cu talpa subtire, flexibila), tricou si trening.
   Acum, la aceste temperaturi prefer colanti, tenisi si tricourile acelea speciale pentru alergat/drumetii montane (le gasiti in Decathlon la un pret de aproximativ 25 lei si va spun sincer ca merita sa investiti in tricouri care lasa pielea sa respire).

    Ce mananc?
    Am incercat toate variantele. Mai ales ca la inceput nu aveam un program bine stabilit am alergat si inainte si dupa masa, am mancat si mancaruri mai usoare sau mai grele si fructe si ciocolata. De toate pentru toti!
    Pentru mine functioneaza o masa usoara cu o ora inainte si nimic nu ma mai poate opri. Daca alerg dimineata infulec o banana si functionez perfect.

    Cum alerg?
    Incerc sa mentin un ritm constant astfel incat sa nu obosesc dupa primii 30 m dar nici sa nu simt ca ma plimb. 
    Respiratia este de asemenea foarte importanta si ma bucur ca am invatat de la inceput acest lucru simplu ca Buna ziua: inspir de doua ori, expir de doua ori si totul merge struna.
    Cand simt ca oboseala incepe sa isi faca simtita prezenta fac cate o mica pauza in care fie ma plimb, fie fac genoflexiuni sau diverse exercitii pentru muschii bratelor (oricat de tentanta ar fi o banca, va recomand sa nu va asezati fiindca in acest mod muschii se relaxeaza, va pierdeti incalzirea si va fi greu sa porniti din nou).
Incerc ca, de fiecare data sa alerg putin mai mult inainte de pauza pentru ca in acest mod reusesc sa trag linie la final si sa observ ca am alergat mai mult decat imi propusesem.
    Adrian Soare, unul dintre oamenii care ma inspira este un alergator ambitios iar in momentul in care a fost intrebat cum a reusit sa alerge primii 28 k a spus: Primul kilometru e cel mai greu. Apoi … alerg de 28 de ori cate un kilometru. Genial, nu-i asa?

    Ce ma motiveaza?
    In primul rand faptul ca de fiecare data simt ca pot mai mult si uitandu-ma in urma ma mandresc cu micile mele performante.
    Gandul la culmile muntoase pe care voi reusi sa ajung datorita faptului ca imi imbunatatesc conditia fizica.

Sursa

    Modul in care muschii sunt din ce in ce mai aratosi, iar picioarele au un aspect ferm, sanatos. Stiti vorba aceea: la 20 ani avem pielea pe care ne-a dat-o D-zeu, la 40 de ani avem pielea pe care o meritam. (mi-am permis sa readaptez putin ).
    Muzica. Da, fara muzica nu cred ca as fi reusit. O muzica antrenanta va va motiva mereu, eu ascult mixuri, in special David Guetta sau Dj Dark dar, am avut si perioade in care ascultam pe repeat Klingande - Jubel. Daca nu ati incercat sa alergati ascultand muzica, va recomand sa incercati. Pe cuvant ca schimba datele problemei.
    Pentru ca stiu ca in timp ce alerg uit de toate problemele si imi fac ordine in ganduri. Pentru mine alergarea e ca un fel de terapie. Ma linisteste, asa ca daca ajung acasa mai stresata decat de obicei ciugulesc ceva si "o tai" la alergat.

Sursa

    Cam atat. Am incercat sa nu ma pierd in detalii si sper ca postarea mea sa nu va fi plictisit.
    Acum, nu pot decat sa va sfatuiesc si sa va imbarbatez. Orice inceput e greu dar daca aveti un strop de ambitie o sa reusiti. Nu e usor, n-as putea sa va vand iluzii dar nu e imposibil. La inceput trebuia sa dau muzica atat de tare incat sa nu ma mai aud mormaind ca mi-e greu ...

Sursa

    Daca reusiti sa alergati si 500 m puteti sa fiti mandre de voi pentru ca ati inceput. Cine stie, poate maine veti reusi 600 sau poate chiar 800. Fiti linistite, o sa fie din ce in ce mai bine! Garantat! Testat pe propria piele!
    
Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!
    

10 pentru inspiratie ... #2

sâmbătă, iulie 26, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Vazand ca prima postare 10 pentru inspiratie ... v-a placut am decis ca, bilunar sa postez cate un articol in care sa va prezint tinute care mi-au atras atentia, care ma inspira.
    Astazi, m-am lasat dusa de valul sezonului estival si majoritatea tinutelor pe care le-am ales sunt usoare, vaporoase, colorate.
    In ultima perioada optez pentru tinute de acest gen si m-am gandit ca si pe voi v-ar ajuta sa vedeti cateva combinatii care atrag priviri admirative (cel putin asa s-a intamplat in cazul meu).


    Fuste, rochii, pantaloni scurti, imprimeuri, texturi – pe scurt, o simfonie de vara, pentru ca vara putem sa ne jucam dupa placul inimii.
    Sa incepem!
    
Sursa

Sursa

Sursa

Sursa

Sursa

Sursa
Sursa
Sursa
Sursa
Sursa
    Sunt curioasa daca outfiturile de azi v-au placut si, bineinteles, care sunt preferatele voastre.

Kiss Kiss si un weekend de vis!

Vinerea imbulinata #37

vineri, iulie 25, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    E vineri! S-o imbulinam!
    Pentru postarea de astazi m-am gandit sa va prezint ceva mai special. Am tot vazut prin blogosfera bulinute cu nuante mai putin intense, usor transparente si mi-am propus sa incerc si eu o manichiura de acest gen.
    Am incercat o sa aplic bulinele prin metoda watercolor (prima mea tentativa aici). Rezultatul mi s-a parut extrem de simpatic si cu siguranta voi incerca sa o recreez/reinterpretez si cu alte ocazii.






Produse folosite:


    Ce parere aveti despre manichiura de azi? Mie mi se pare foarte vesela si sper ca v-a placut.
    Acum, va invit si pe la  Alexia si Alexantza pentru ca sunt curioasa de imbulinarile cu care ne vor surprinde.

Kiss Kiss Dee

Review: Unt de corp usor Nostalgy by Amely S

joi, iulie 24, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Va mai amintiti aceasta postare in care va prezentam primele doua produse primite de la Amely S?
    Astazi va voi povesti cate ceva despre al treilea produs pe care l-am testat, untul de corp usor Nostalgy.
    Imi doream un produs usor, care sa se absoarba rapid deoarece consider ca produsele de acest gen sunt foarte potrivite in sezonul cald. Zis si facut, Amelia mi-a preparat un produs proaspat, cu o aroma suava.
    Am avut posibilitatea de a opta fie pentru sortimentul cu aroma de zmeura, fie pentru cel cu aroma de crin iar eu l-am ales pe cel din urma (contine : unt de shea, argan, ulei de struguri, ceara emulsifianta vegetala, apa plata, Plantaserv Q, ulei esential de : flori de portocal , flori de iasomie si trandafir.).
    

    Un ambalaj simplu, m-a intampinat si am desurubat rapid capacul inspirand cu sete. Un iz placut si suav mi-a atras atentia. Am simtit o aroma florala cu note orientale, fine.
    Apoi, am observat textura sa cu aspect de frisca. Yummy!
    


    Fara sa mai analizez prea mult situatia l-am aplicat si am observat ca se absoarbe rapid fara a lasa niciun strat uleios pe suprafata pielii.
   L-am aplicat atat pe pielea umeda cat si uscata iar efectul a fost identic. Pielea ramane hidratata, fina, catifelata.
    Hidratarea se mentine pe parcursul a 24 de ore si nu simt nevoia aplicarii unui produs suplimentar.
   Avand o aroma destul de usoara, aceasta persista destul de putin dar pentru mine acest aspect nu este deosebit de important.
   Non comedogenic, l-am aplicat si in zona decolteului (zona cea mai sensibila in cazul meu) fara ca acesta sa protesteze.
    Din pacate se consuma destul de usor, eu l-am folosit pe tot corpul iar astazi, cu regret in suflet va anunt ca s-a terminat. Avand o consistenta atat de fina, la fiecare aplicare foloseam destul de mult produs. 
    Produsul are o cantitate de 100 ml, o vaabilitate de 3 luni de la deschidere si poate fi achizitionat de aici la un pret de 20 lei.

In concluzie, ma bucur ca am descoperit un nou produs 100% natural, usor ca o seara placuta de vara, de care sunt foarte multumita. Acum sunt tentata si de sortimentul cu pudra de zmeura pentru ca mi se pare ca se potriveste la fix cu anotimpul de care trebuie sa profitam cat mai mult.

    Voi ce produse hand-made folositi? Ce va tenteaza?


Kiss Kiss Dee
    

It's my birthday and I'll blog if I want to

miercuri, iulie 23, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Pentru ziua de azi nu am pregatit nimic deosebit ci doar cateva ganduri rasfirate ale unei Diane la aproape 30 de ani ( ora 12:00 este ora X).

Sursa

    In copilarie mi se parea ca persoanele de treizeci de ani sunt batrane si trebuie tratate cu respect. Nu intelegeam de ce toate doamnele/domnisoarele se infoiau la mine cand le spuneam Sarut mana!. Acum inteleg ...
    In liceu aveam impresia ca la treizeci de ani esti nici prea-prea, nici foarte-foarte ... o varsta neglijabila dar la fel, doamnele/domnisoarele beneficiau de un sincer dumneavoastra din partea mea iar eu, de o privire usturatoare.
   Dupa cativa anisori, o prietena buna mi-a spus ca la treizeci de ani se simte mai bine ca niciodata, se simte femeie, se simte implinita. Hopa ...Stai putin, sa derulam! Deci, nu-i o crima sa imbatranesti si te simti si bine? Ah... m-am linistit!
    De atunci am inceput sa privesc aceasta varsta cu alti ochi. Adevarul e ca radia, iar fericirea este mult mai importanta decat trecerea anilor.
    Si atunci, de ce ne facem atatea probleme in legatura cu aceasta suma rotunda? Sincera sa fiu, habar n-am. In primavara, cand am avut acele probleme cu gatul medicul mi-a trecut in fisa varsta de 29 de ani pentru ca .. Stim ca este un prag dificil... Serios? 
    Si ce daca avem cateva cute? Asta ne face mai misterioase, mai interesante iar daca pe chipuri avem mereu (sau incercam sa avem, stim cu totii ca viata nu este intotdeauna roz) un zambet, pun pariu ca nu le mai observa nimeni.
     Am ajuns la concluzia ca trebuie sa incercam sa profitam de fiecare clipa, de fiecare aniversare chiar daca nu e totul asa cum ne imaginam (dupa cum puteti observa sunt in fata calculatorului si nu la Cheile Nerei sau Negoiu dar, privesc jumatatea plina a paharului) si sa nu mai fim posomorati. Eu, cel putin asta imi doresc. Nu vreau sa devin un om trist si inversunat, vreau sa raman vesela si optimista (nu e intotdeauna usor dar ne autoeducam).
    Daca as putea sa mai adaug ceva la lista de dorinte pentru viitor, mi-ar placea sa uitam de existenta medicilor, sa fim sanatosi tun (noi toti). 
    Cam atat, lucrurile materiale nu sunt chiar atat de importante. Nu pot sa neg ca mi-as dori sa am o casuta doar a mea dar toate la timpul lor. Sunt sigura ca cineva acolo Sus ma iubeste si are grija de mine.
    Deci, nimic nou. Vad ca am ajuns si la aceasta aniversare si nimic nu s-a schimbat asa ca nu va mai faceti probleme vis-a-vis de sumele rotunde, totul e ca si sloganul Activia: Activ in interior si te simti bine! (hai, stiu ca zambiti, asa-i?).
    A se vedea si filmarea de mai jos pe care o iau ca exemplu. Da, mi-as dori sa fiu la fel de plina de viata, energie si ... ritm daca o sa ajung la varsta dumnealui.



     Inchei multumindu-va pentru toate comentariile frumoase cu care m-ati bucurat la postarea de ieri si va doresc sa aveti o zi minunata!

Kiss Kiss Dee

P.S.: Trebuia sa va arat si cea mai originala urare pe care am primit-o chiar acum.

Cu sursa cu tot

OOTD: The last ... before 30

marți, iulie 22, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


    Amuzant titlu nu-i asa?
    Cum sa imi serbez eu venerabila varsta fara sa postez o ultima tinuta? Nu ar fi fost posibil asa ca astazi avem in program o tinuta iar maine ... maine schimb prefixul si sarbatorim!
   Un outfit cu aer tineresc si vesel pentru ca e vara, iar vara trebuie sa ne jucam cat mai mult cu materiale, texturi, culori. Sper ca o sa va placa.


    Daca aveati impresia ca nu-mi plac fustele mini sa stiti ca v-ati inselat! Imi plac la nebunie dar uneori mi se pare ca mini in viziunea mea difera fata de realitate si evit sa plasez o comanda. Si totusi ... in clipa in care am vazut fusta bleumarin am stiut ca se afla pe site pentru mine si numai pentru mine. O combinatie intre vesel si serios cu un material placut care nu se sifoneaza potrivita pentru orice moment al zilei. Consider ca in functie de obiectele vestimentare pe care i le alaturam putem sa o purtam atat la birou cat si la o plimbare (asa cum am ales si eu sa o port).




     In ultima perioada aleg mereu maieuri sau tricouri largi pentru ca-mi plac foarte mult. Inculpatul de astazi a fost ultimul exemplar, marimea L care ma astepta pe site. Nu am fost nevoita sa analizez datele problemei pentru galbenul este una dintre nuantele pe care le prefer in sezonul cald (si nu numai) asa ca l-am luat rapid.
     Daca sunteti fane ale maieurilor, pe Kurtmann gasiti o multime de modele. Eu nu le pot rezista. 
    

    Sandalele pe care le port (nu sunt la prima etalare nici aici, pe blog) au o varsta destul de inaintata si in fiecare vara sper sa reziste cat mai mult. Sunt preferatele mele, un cadou de la o prietena draga.

   
Am purtat:
Fusta PULL AND BEAR SIMPLE DARK BLUE - aici;
Maieu - Stradivarius - Kurtmann;
Sandale - no name;
Colier, cercei - gift from Alexantza;
Accesorii - random.



    Ce parere aveti despre tinuta mea?
    Sunteti pro sau contra fuste mini?

Kiss Kiss Dee

Poftiti la ...Suru?

sâmbătă, iulie 19, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Va mai amintiti de aceasta postare in care va prezentam dorintele pentru 2014?
    Ei bine, astazi doresc sa va povestesc cate ceva despre prima locatie bifata (in adevaratul sens al cuvantului) si anume despre Suru (cabana Suru)si-ale sale zone minunate.


    Desi vremea din iunie a fost destul de capricioasa, in ultimul sau weekend am decis sa pornim la drum cu speranta de a ajunge la destinatie si poate, de a mai prinde si cativa bujori frumosi. 
    Cu planul foarte bine pus la punct am plecat dis de dimineata spre locatia mult visata (in postarea de anul trecut - click aici - v-am prezentat drumul si o parte din traseu ).
     De aceasta data ne-am aventurat mai mult cu masina pentru ca stiam ca urcusul este destul de greu si noi voiam sa ajungem cat mai sus. Am lasat masina vis-a-vis de o cabana si-am plecat grabiti, cu pasi marunti spre Suru.
    Singurul aspect de care ne temeam era traversarea unui parau, in trei locuri in care trebuia sa ne descaltam si sa ne strecuram cat mai repede ...Brrr... Sa privim jumatatea plina a paharului: intr-un singur loc am fost nevoiti sa facem cunostinta cu apa racoritoare in celalalte zone niste oameni buni (sa le dea D-zeu sanatate!) au improvizat niste poduri pe care le-am traversat relativ usor.
    Am continuat admirand peisajul care nu are cum sa te plictiseasca.




     Inainte de inceperea urcarii (aceea solicitanta nu incalzirea de la inceput) ne-am spus ca trebuie sa le facem o vizita si gemenelor pentru ca altfel s-ar simti neglijate. Acum, ca sa fie clar in momentul in care vedeti un bolovan cu o sageata care arata spre stanga si o urcare abrupta trebuie sa faceti dreapta spre parau si sa inaintati foarte atenti! In prima faza le veti auzi susurul furios iar apoi le veti zari!
     Subliniez din nou faptul ca trebuie sa fiti atenti deoarece pietrele aluneca foarte tare si in zona vegetatia este destul de salbatica asa ca va trebui sa va croiti singuri drumul. Anul trecut v-am povestit cate ceva despre prima noastra intalnire aici.
     Acum ne-am permis sa facem un mic popas, sa le salutam si sa le fotografiem dupa bunul plac. Sper sa va faceti o imagine clara a frumusetii lor.


    Cu regret in suflet le-am parasit si-am inceput aventura. Trebuia sa ajungem la Suru!
    Si-am inceput urcusul care era destul de dificil din cauza ploilor din ultima perioada care "spalasera" cararile iar frunzele umede erau mici capcane alunecoase. Incet, incet ... cu pauze mici si dese am inaintat incercand sa nu ne gandim la dificultatea traseului (avand un termen de comparatie,  va spun sincer ca il cataloghez ca cel mai dificil de pana acum) si sa admiram peisajul.
     Triluri si rafale scurte ale vantului ne-au insotit pe toata durata urcarii asa ca ne putem considera rasfatati.


     Cand am zarit cabana am fost foarte bucurosi (atat de bucurosi incat nu avem nicio poza in care sa apara). Ne era teama ca va dura mai mult pana o sa reusim sa ajungem iar surpriza a fost mult mai placuta.
     Peisajul? De vis! Ca de fiecare data am zambit si ne-am spus ca n-a fost chiar atat de greu. 



    Ne-am asezat pe o bancuta, i-am zambit recunoscatori soarelui dupa care am decis ca e desul de devreme si putem urca mai sus. Marius  a discutat putin cu cabanierul care l-a directionat pe un traseu mai "scurt" - avand in vedere faptul ca nu aveam un punct in care ne doream sa ajungem l-am ascultat si am continuat urcarea (triunghiu rosu - spre Saua Suru).
    Si-am urcat incetisor, ne-am bucurat de peisaj, de liniste, am cautat bujorii care se mai zareau doar pe culmi inalte (prin zona fusesera culesi)  dar nu ne-am intristat. Marius imi tot spunea: Vezi? Daca nu mergeam la Barcaciu nu ii mai vedeai si ai fost atat de suparata (inca mai rade de mine).... Am fost suparata pentru ca nu am ajuns la Lacul Avrig ... bine?



    Am inaintat cat ne-au tinut picioarele (nu exagerez deloc, ca dovada febra musculara din urmatoarele zile) dupa care am facut un nou popas, am mai admirat frumusetea naturii si ne-am intors incetisor la masina.





     A fost foarte frumos! Ma declar indragostita de munte si de frumusetea sa si abia astept o noua excursie in care sa-i descopar tainele.

    Sper ca nu v-am plicitisit, desi mi-am propus sa nu mai intru atat de mult in detalii avand in vedere ca aceasta zona a mai beneficiat de doua postari, nu m-am putut abtine.

    Cu dor de munte pentru ca luna aceasta nu am mai ajuns in alte zone va intreb daca ... Poftiti la ... Suru?

Kiss Kiss si un weekend de vis!