Preferatele lunii ianuarie

sâmbătă, ianuarie 31, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Si-a trecut prima luna din 2015...A zburat ca vantul si ca gandul...
    Nu pot spune ca sunt trista deoarece astept sezonul cald cu o nerabdare demna de un copil mic asa ca imi doresc ca zilele sa fuga iute, iute, iute. Abia astept sa-mi scot bocancii de la naftalina si sa dau o fuga pe munte, sa simt oboseala aceea placuta si relaxarea, linistea pe care doar pe munte le pot gasi.
    Pana atunci, profit de timpul liber care este atent calculat si in aceasta perioada si va prezint prferatele lunii care tocmai se incheie.


    Chiar daca a fost o luna in care nu ma asteptam sa fiu surprinsa de noutati iata ca am reusit sa fac si cateva descoperiri, produse care m-au cucerit de la prima vedere.
    Nu pot sa incep decat cu gelul de dus exotic Balea. V-am povestit despre el aici si va spun sincer ca povestea noastra continua si in prezent. Nu este foarte spornic dar am avut grija si m-am aprovizionat cu o cantitate semi-industriala asa ca ma declar multumita.
    Produsele Anian din gama cu goji si rodie sunt excelente. Despre gelul de curatare a fetei v-am povestit cate ceva aici iar crema de fata va beneficia in curand de un articol. Tot ce pot sa va spun este ca sunt foarte multumita de ele si chiar fac ceea ce promit.
    Lotiunea tonica reconfortanta Elmiplant a fost o alegere rapida, de moment. Eram in Carrefour, mi-am amintit ca tonicul meu e pe terminate si m-am oprit in fata standului cu produse destinate ingrijirii tenului. Am ales varianta pentru ten uscat si sensibil deoarece mi-era teama ca varianta pentru ten mixt imi va da senzatia aceea de piele care strange. Am facut o alegere de care sunt mandra, imi place mult aceasta lotiune tonica. Blanda, cu o aroma placuta si eficienta. Pretul? Aproximativ 13 lei. Perfect!
    Apa de parfum So Elixir - Yves Rocher, a fost oferita cadou la orice comanda de minim 99 lei (in decembrie) si am inceput-o cu teama deoarece am aflat ca aroma sa este foarte puternica. Ei bine, asa este! Are o aroma puternica, grea, dulceaga (in gen Poison, Armani Code... arome cu care nu ma prea inteleg). Si totusi...in aceasta luna, la aceste temperaturi ne-am inteles foarte bine. Aplic o cantitate destul de mica din potiunea aromata iar atmosfera imbietoare e asigurata. Pentru mine, e parfumul perfect pentru zile geroase.
    Laptele reparator pentru corp Expert Reparation Yves Rocher a fost de asemenea "cado" si ne-am vazut, ne-am placut si ne intalnim periodic. E hidratant, are o aroma de crema - vorba Deenei - nimic deosebit dar face ceea ce promite.


    Kit-ul pentru sprancene  Sleek a fost ridicat in slavi aici si va spun ca imi doresc ca, tot continutul sau sa fie interminabil. 
    Fardul pentru obraz Sleek - nuanta Rose Gold este un vis imbujorat. Imi place la nebunie si in curand va voi povesti cate ceva si despre el (asta in cazul in care nu v-ati saturat de articolele care ii sunt dedicate in intreaga blogosfera).
    Lacul pentru buze Apocalips - Celestial are o nunata minunata si i-am pus gand rau. Am zis ca-l termin pana in 20 aprilie si sper sa reusesc. Imi place mult, ne intelegem foarte bine si mi-ar fi placut sa fie puuutin mai hidratant.


    La capitolul carti vad ca am inregistrat un adevarat succes:
Am inceput anul cu Sotia calatorului in timp -  a fost o carte frumoasa, o lectura usoara care s-a incheiat cu un plans sanatos! Daca ati vazut filmul probabil ca stiti despre ce vorbesc daca nu ... va recomand aceasta carte!
Descendentii -  mneah...Cred ca nu m-a prins pe mine intr-o stare potrivita, sau modul in care a fost scrisa...hmm....  Nu am reusit sa empatizez cu personajele principale, chiar daca ideea din spatele povestii a fost inedita. 
Razbunarea se imbraca de la Prada - eram atat de curioasa de actiunea acestei carti incat am devorat-o rapid. Mi-a placut la fel de mult ca si Diavolul se imbraca de la Prada si "acusica" o sa-i dedic un articol.
Experiment - o noua carte pe care am asteptat-o cu nerabdare. Va spun sincer ca a fost dezamagita...Rau! Nu mi-a placut firul povestii, modul in care Veronica Roth  a decis sa construiasca partea a treia a trilogiei Divergent si va spun sincer ca sfarsitul (cel de care se plange toata lumea) nu m-ar fi deranjat atat de tare daca, cartea nu ar fi fost scrisa atat de prost. Am zis-o! E doar parerea mea, puteti sa ma contraziceti daca doriti.


    Inchei apoteotic cu un film care m-a impresionat. Chiar daca in ultima perioada am vazut doar filme care m-au facut sa regret ca mi-am pierdut vremea cu ele Unbroken mi-a starnit interesul. Am fugit rapid la cinema cand am vazut ca ruleaza si la noi in comuna si vreau sa va spun ca mi-a placut enorm!
    Sunt de parere ca e un film care merita, chiar daca este putin mai dur, mi se pare realist si foarte bine realizat in ciuda comentariilor pe care le-am auzit la iesire.. citez: "N-o fost palpitant da' o fost fain!". 
    Nooo mie mi s-a parut palpitant dar fiecare are dreptul la opinie, nu?

Sursa
    Gata, gata, gata! Iar am scris o postare kilometrica, sper ca nu v-am plicitisit si sunt foarte curioasa daca avem preferate in comun. Voi ce ati mai descoperit, ce recomandari aveti pentru mine?

Kiss Kiss si un weekend de vis!

You Might Also Like