Review: Gel de dus exotic Balea

duminică, ianuarie 11, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Desi imi propusesem sa fiu cuminte si eram sigura ca voi reusi, in momentul in care, din curiozitate  am intrat in DM (considerand ca sunt puternica), am simtit ca o iau razna.
    Reducerile (in cazul in care nu stiati, produsele din editia limitata de vara au preturi de aproximativ 4 lei) erau de nerefuzat si a trebuit sa imi aleg si eu cate ceva.
    Gelul de dus exotic a fost inhatat dor din cauza curiozitatii pentru ca pana acum nu mai incercasem niciun sortiment de gel de dus spuma iar curiozitatea si-a aratat coltii. 


    In momentul in care am ajuns acasa l-am pus la treaba fara sa stau pe ganduri. 
    Recipientul de 150 ml poate fi pozitionat oriunde in baia noastra, nu ocupa mult spatiu dar eclipseaza orice produs destinat rasfatului pielii. 
    Sistem de dozare:


    Am ridicat capacul si am eliberat spuma care imi starnise curiozitatea. O explozie de arome exotice  (dupa parerea mea aromele de mango si ananas sunt cele pregnante)a invadat baia iar spuma pufoasa si foarte consistenta m-a atras in mrejele sale cat ai zice...Balea.
    In momentul in care am aplicat-o am avut o surpriza deosebit de placuta: datorita consistentei sale este foarte spornica, mai exact din doi "clabuci" am reusit sa acopar toata suprafata corpului. Perfect!


    Chiar daca aroma sa nu persista foarte mult pe piele, ma bucur ca observ ca nu o usuca iar acum, dupa 12 ore dupa ce l-am folosit nu simt nevoia aplicarii unei creme hidratante (nu am o piele uscata si sunt si destul de lenesa in ultima perioada).
    Ca se ne amuzam putin va impartasesc un mic secret. Pe langa subsemnata, Balea a mai facut o victima. Dupa dus, Marius ma intreba: 

Cat costa gelul de dus? 
De ce, l-ai incercat? 
Nuuu!
Si-atunci de ce ma intrebi? 
Ei...l-am incercat si eu asa...putin... 
Vreo 4 lei! 
Da? Atunci vreau si eu vreo 3 sau 4.

    In cazul in care va intereseaza, lista ingredientelor este urmatoarea:



    In concluzie, ma bucur ca am descoperit un produs atat de simpatic si cred ca zilele urmatoare vom mai da o raita prin DM pentru a ne reaproviziona.
Voi l-ati folosit? Va tenteaza?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like