InstaMania #25

luni, februarie 16, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Iata ca am ajuns si la episodul cu numarul 25 al InstaManiei in miez de februarie. Ma bucur ca si lua aceasta a zburat si acum simt ca primavara e la doi pasi. Abia astept sa ne invadeze!
    Au mai trecut doua saptamani, fara prea multe evenimente majore (cu exceptia celui de care m-am laudat v-am vorbit aici) si in care am incercat sa profit de fiecare clipa libera intr-un mod cat mai frumos.
    Sa incepem!


    Am zis ca o sa alergam mai mult si n-am reusit decat o repriza liliputana pe lapovita. Sper ca in saptamanile viitoare sa fim mai ambitiosi.


    Mi-au trebuit 30 de ani pentru a invata sa ma bucur de zapada! Eh... mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? 


    Relaxare acasa cu o carte buna si cu aroma de neegalat a lumanarilor Glade. Nu pot sa imi doresc mai mult!


    Si-am intrat in DM asa...sa vad daca mai gasesc geluri de dus spuma. N-am mai gasit dar am inhatat doua sortimente pe care nu le mai vazusem pana acum. Sunt delicioase!


    O ciocolata calda La festa, cu frisca si fulgi de ciocolata alba este alegerea perfecta pentru o zi geroasa. Mi-am facut un adevarat depozit cu bunatati si ma simt pregatita pentru zile mai putin caniculare.


    Vineri, in drum spre casa ma tot gandeam ce sa gatesc iar cand am ajuns acasa cineva ma astepta cu o surpriza. 


    Am petrecut Valentine's Day-ul hai-hui. Am ajuns in Paltinis cu gandul la o plimbare scurta, apoi am vazut cararea care ducea la Poiana Gaujoara (v-am povestit despre traseu aici) si-am inceput sa inaintam. Si-am tot mers pana am ajuns in poiana. Un vis, o poveste!
    Se vede ca ne-a fost dor de munte ...





    O bomba calorica? Da, va rog! Tiramisu se consuma la "foc automat" si ma bucur ca am o reteta usoara si delicioasa!

    Aveti nevoie de:  
- 4 oua; 
- 500 grame mascarpone; 
- 2 plicuri frisca; 
- cacao; 
- cafea;
- esenta de rom;
- un pachet mare de piscoturi. 
Separati albusurile de galbenusuri.
In prima etapa (eu o sa le denumesc etape) - Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se obtine o spuma consistenta si apoi se incorporeaza mascarpone-le in compozitie. 
Toata "afacerea" se baga la frigider in timp ce ne ocupam de etapa a 2-a.
Albusul se bate bine, bine, bine si apoi se adauga frisca. O sa obtineti o spuma foarte consistenta care se va amesteca cu compozitia de la etapa unu. Crema este gata asa ca va recomand sa o bagati in congelator pentru 5-10 minute pentru a se intari.
Intre timp, preparati o cafea lunga in care adaugati cateva picaturi de esenta de rom (eu adaug o fiola intreaga pentru ca imi place foarte mult aroma romului).
Se insiropeaza piscoturile si se asaza pe o tava iar apoi se adauga crema, inca un strat de piscoturi, inca unul de crema (stiti si voi procedura) iar la sfarsit presarati putina cacao pe deasupra si lasati-l sa se mai "relaxeze" putin in frigider.


Pofta buna!



    Noul meu preferat! Nuantatorul Loncolor Trendy - R6 - un roscat minunat!


    Gata! Episodul cu numarul 25 s-a incheiat! Sper ca v-a placut si va astept si pe Instagram cu mai multe poze. Eu sunt bydeemakeup.

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!

You Might Also Like