OOTD: Winter reloaded

marți, februarie 10, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Cand spuneam ca am scapat de ea si peste tot ne asteptam sa vedem ghiocei si zambile, fioroasa si-a mai aratat coltii inca odata. Chiar daca eu am o teorie cum ca in fiecare an de Valentine's Day e zapada speram ca in acest an sa scapam. Ei bine, surprize, surprize. Daca vineri am alergat pe o lapovita mai putin prietenoasa, sambata .... iarna in adevarata sa splendoare ne-a intampinat in clipa in care cu teama, am tras usor de draperie. S-a reintors...
    Am spus mereu ca nu am nimic de obiectat la adresa fulgilor de nea care se astern intr-un stat generos pe strazi daca au program artistic in weekend. Ma bucur de zapada, profit de ea cat mai mult dar sper ca in timpul saptamanii sa dispara incetisor. E marti... eu mai sper...
   Cu ganduri bune si cu multa creativitate, sambata am pornit in cautarea unui loc in care sa imortalizam un nou outfit pentru ca nu puteam sa las iarna sa-mi scape fara sa facem cateva poze cu-o fusta lunga purtata prin zapada pufoasa si moale.
    Dupa indelungi cautari am zarit locul care ne-a facut sa exclamam Asta-i! am tras repede pe dreapta si n-am mai fi plecat de-acolo dar ochii curiosilor ne-au facut sa ne adunam jucariile si sa ne retragem tiptil, tiptil.
    Cred ca nu va intrebati de ce dar ca sa fie clar, nu pot sa spun ca ma simteam in largul meu purtand o fusta lejera, o geaca de piele si-o palarie oachesa iar restul lumii era infofolita cu echipamente de ski. Eh, nu-i nimic, ne-am bucurat de cateva momente de liniste, un cadru feeric si niste poze care ne-au placut.




    Cine spune ca nu putem purta nuante pastelate iarna?
    Mie mi se pare ca par desprinse dintr-un basm, iar daca alegem sa le purtam intr-un cadru incarcat cu zapada mi se par si mai si.
    



    Jacheta Zara, devenita din prima clipa in care am vazut-o "preferata preferatelor" mi s-a parut ca se incadreaza in peisaj asa ca i-am oferit un rol in povestea de azi.



    In ultima clipa mi-am amintit de noua mea bratara de pe Soufeel, despre care v-am povestit saptamana trecuta si am imortalizat-o repejor.
    Imi place mult si sunt foarte multumita de calitatea sa.





Am purtat:
Jacheta Zara - via. Kurtmann;
Fusta - Chicwish;
Palarie - H&M;
Cizme Tally Weijl- via. Kurtmann;
Bratara - soufeel.com.


    Cam atat pe ziua de azi.
    Cu ganduri primavaratice va doresc sa aveti o zi plina de zambete!

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like