Recenzie: Iubit de imprumut - Emily Giffin

joi, februarie 26, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Astazi doresc sa va prezint o noua carte simpatica foc pe care am descoperit-o in timp ce ma plimbam prin libraria online pe care o prefer.
    Este vorba despre Iubit de imprumut, aleasa din cauza filmului pe care l-am vizionat in urma cu mai multi ani. Recunosc ca in ultima perioada aleg sa citesc o carte mai serioasa si una mai usoara (de relaxare) iar cea despre care va voi vorbi astazi se incadreaza in a doua categorie.


    In cazul in care nu ati vazut filmul, va pot spune ca este vorba de o poveste amuzanta, usoara, o poveste de dragoste care se infiripa intre Rachel, personajul principal si Dexter  - logodnicul prietenei sale.
    Autoarea ne face sa empatizam cu Rachel, fata care a stat mereu in umbra prietenei sale - vedeta, pesonajul care straluceste indiferent de locul in care il plasezi. Chiar daca este frumoasa, inteligenta si puternica ea dezvolta diverse complexe de inferioritate fata de prietena sa iar in momentul in care logodnicul acesteia face mutarea decisiva este socata dar in acelasi timp placut impresionata.
    Am incercat sa iau povestea ca atare, sa ma amuz, fara sa ma gandesc sa o judec prea mult deoarece e vorba de fictiune, nu? In viata reala nu as fi niciodata de acord cu un comportament de acest gen pentru ca eu ma ghidez pe alte principii si oricat de rea ar fi prietena mea cea mai buna n-as putea sa ma implic intr-o relatie de acest gen indiferent de sentimentele pe care le-as nutri fata de personajul principal masculin.
    Bineinteles ca si Rachel este bantuita de sentimente contradictorii, nu stie ce sa faca, pe cine sa aleaga pentru ca sunt doua tipuri de dragoste total diferite si indiferent de alegerea facuta va simti ca o parte din sufletul se va pierde.
    Ce se intampla pana la sfarsit? Care este finalul aventurii? Nu va pot spune, va las sa descperiti chiar voi pentru ca pana la final aventura devine din ce in ce mai incurcata si mai ... palpitanta.
    In cazul in care va tenteaza o lectura usoara, comica si extrem de relaxanta va recomand Iubit de imprumut. Dupa parerea mea e scrisa simplu, fara expresii fortate care sa te faca sa-ti dai ochii peste cap si zau ca merita. O gasiti aici la un pret atractiv de doar 15 lei.
    Ce ziceti? V-am tentat?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like