InstaMania #26

luni, martie 02, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Nu stiu daca ma credeti sau nu, dar zau ca-mi vine sa incep toate postarile cu: A venit primavara!
    Ma bucur ca am scapat de iarna care n-a fost chiar atat de fioroasa pe cat ma asteptam dar acum pot sa imi admir bocancii, sa ma uit pe Trips Bucket List si sa imi pregatesc planul de atac. Nu a mai ramas mult ... abia astept!
    Dar pana la hoinarelile de weekend propun sa incepem un nou episod din InstaMania, cel cu numarul 26.


    Saptamanile care au trecut au fost destul de aglomerate si nu am avut foarte mult timp de poze pentru Instagram dar in weekend-uri am incercat sa recuperez.
    Imi plac diminetile in care ma trezesc, ma uit la Marius si-l intreb: Unde mergem azi? Dupa ce analizam situatia pornim in cautarea unui loc de hoinareala.


    Ne doream de ceva vreme sa vizitam Cetatea Slimnic asa ca am profitat de o zi insrita de sambata si am plecat. Cetatea e usor de gasit dar greu de cucerit. Din pacate nu am reusit sa-i admiram decat interiorul deoarece usile cetatii erau ferecate, nu am gasit niciun numar de telefon pentru a contacta persoana care detine cheia iar prin zona n-am vazut tipenie de om. Eh...data viitoare...


    Un desert delicos si sanatos. Mi-era dor de capsunele.


    Noua, fetelor, ne place sa ne rasfatam. Nu-i asa?


    Incetisor revenim la rutina obisnuita. Am reusit sa alergam o data pe saptamana si sunt convinsa ca putem mai mult.



    Vine, vine primavara... Si-a venit!


    De cativa ani, inauguram inceperea sezonului de excursii printr-o vizita la Cetatea Cisnadioara (v-am povestit cate ceva despre ea aici) iar sambata am asaltat-o. E ingrijita, frumoasa, primitoare, ne place!


    De prin Sibiu adunate...


    In momentul in care am auzit ca Focus (noul film care il are pe Will Smith in rolul principal) a fost lansat i-am spus lui Mariusca trebuie sa ajungem la Cinema. Am facut o alegere foarte buna, filmul e perfect pentru o seara relaxanta, ne-am amuzat copios si va spun cu mana pe inima ca merita.



Cam atat pentru ziua de azi.
Va doresc sa aveti o zi frumoasa, plina de zambete!

Kiss Kiss si o saptmana ca-n filme!

You Might Also Like