Preferatele lunii martie

joi, aprilie 02, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    E aprilie si sunt convinsa ca temperaturile vor creste, copacii vor inflori, iarba se va inverzi iar noi vom zambi! Azi am pofta de rime sau ... incerc sa fiu optimista pentru ca zau ca nu-mi vine sa cred ca vremea e atat de pretentioasa.
    Sa incercam sa avem rabdare pentru ca zilele frumoase se pregadesc sa ne invadeze!
   Revenind la subiectul postarii de azi doresc sa va spun ca luna martie a fost o luna destul de "bogata" in descoperiri, cu o parte din produsele pe care vi le voi prezenta astazi a fost dragoste la prima aplicare iar o parte sunt inca in teste. Sa incepem!


    Par frumos si rasfatat de Batiste? Da, va rog! Cred ca produsele Batiste merita un imn din partea posesoarelor de scalpuri pretentioase. Eu, cel putin, am devenit dependenta de ele si le voi lauda pana la adanci batraneti.
    Samponul Matrix Biolage ScalpThérapie si  balsamul Matrix Biolage Volume Bloom au intrat in rutina mea de ceva vreme si pot sa afirm ca sunt multumita de ele. Balsamul m-a cucerit in totalitate si ma bucur ca e spornic si ca o sa ma pot bucura de el pentru mult timp. V-am ovestit cate ceva despre ele in acest articol.
    Produsele de la Victoria's Secret nu au nevoie de nicio introducere suplimentara. Am descoperit doua arome care imi plac foarte mult si despre care v-am povestit aici.


    Unghiutele nude sunt preferatele mele in ultima perioada asa ca oja Golden Rose Rich Color no. 05 a fost favorita lunii martie.
    Va mai amintiti de aceasta provocare? Ei bine, "lucrez" cu drag si spor la blush-ul MUA no.06 care mi se pare interminabil. Oare voi reusi sa ma despart de el pana in 20 aprilie? Hmm....
    Primerul de la Flormar Eye Perfection mi-a atras atentia din prima clipa asa ca l-am supus testelor imediat. Imi place, are o nuanta perlata, iar fardurile rezista si rezista si rezista.... Singura problema e care o am cu dansul este la capitolul ambalare deoarece produsul curge fara ca eu sa aplic vreo presiune. Sper ca aceasta problema sa se remedieze odata cu consumarea sa.
    Apa de toaleta C-THRU Emerald Shine a adus primavara pe pielea mea. Are o aroma fresh, revigoranta, perfecta pentru acest sezon. Sa nu uit: persista binisor - vreo 4-5 ore.


   Cam atat pe luna martie. Sa vedem ce ne rezerva aprilie...
    Voi ce preferate ati avut?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like