Review: Lapte de corp Victoria's Secret Strawberries & Champagne

joi, aprilie 09, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


    Astazi doresc sa va prezint un nou produs din categoria Huston, avem o problema!.
    Cum a inceput totul? Cu multe postari referitoare la lotiunile de corp Victoria's Secret. Initial imi spuneam ca sunt puternica, pot sa le rezist si totusi ce-ar putea sa fie atat de special la ele? Sunt doar lotiuni de corp....
Asta pana in momentul in care, de ziua mea, Deena m-a cadorisit cu Pure Seduction si de-atuci s-a zis cu mine!
     Am indragit-o de la prima aplicare, am folosit-o intr-un mod economic si mi-am spus ca n-o sa mai cad in plasa Victoritei pana nu voi termina primul recipient. M-am tinut de cuvant? Ei, as! Da de unde! De Craciun  in colectia mea a intrat crema de corp Amber Romance pe care o consider potrivita pentru iarna sau pentru o seara racoroasa de vara si Enchanted Apple care  e perfect pentru orice moment al zilei (v-am povestit  deja despre ele asa ca nu voi mai dezvolta subiectul). Avandu-le pe cele trei alaturi de mine mi-am spus ca ar trebui sa ma opresc dar, la urmatoarea comanda pe care am plasat-o pe aoro.ro o noua victima imi atrasese atentia: varianta cu capsune si sampanie. Cum sa nu te atraga? Cum sa nu iti starneasca curiozitatea?
    Recunosc ca inainte de a plasa comanda am adugat-o si pe un wishlist iar feedback-ul vostru pozitiv m-a facut sa o doresc si mai mult. Ce a mai ramas de facut? Adauga in cos, finalizeaza comanda si asteapta!
     Victima nu s-a lasat mult asteptata iar dupa aproximativ trei zile ma desfatam cu o noua aroma deosebita.


    Laptele de corp Victoria's Secret Strawberries & Champagne are acelasi ambalaj practic si comod ca si fratii sai din aceasta gama. Imi place foarte mult, e usor de manevrat iar sistemul de dozare este de asemenea pe gustul meu.



    Ambalajul ca ambalajul, dar continutul?
    Ei bine, laptele de corp Strawberries & Champagne ma duce cu gandul la o spuma de capsune atat din cauza consistentei sale usoare cat si din cauza nuantei sale rozalii.



    Aroma sa este deosebit de placuta: fresh cu un iz usor de capsune iar sampania...e doar in gandul meu. Te invaluie cu parfumul sau proaspat care se mentine pe piele pe parcursul multor ore. La inceput se simte o aroma usor intepatoare, salbatica iar dupa cateva minute aroma dulceaga a capsunelor e cea care pune stapanire pe pielea mea.
    Stiu ca stiti ca sunt foarte multumita si de propritatile sale hidratante, dupa parerea mea exceleaza la acest acest capitol. Pentru mine acest aspect este foarte important si cred ca datorita acestor proprietati n-o sa renunt prea curand la aceste produse.
    Se absoarbe rapid, fara sa lase filtrul acela gras pe suprafata pielii asa ca il puteti folosi atat seara inainte de a va strecura in pijamale, cat si in diminetile in care va grabiti sa plecati de acasa.
    Este foarte spornic si nu am nevoie decat de o cantitate foarte mica pentru o aplicare.
    In cazul in care va intereseaza, lista ingredientelor este urmatoarea:



    Are o cantitate de 250 ml, o valabilitate de 12 luni de la deschidere si un pret de 41 lei.

    In concluzie, doresc sa va spun ca sunt incantata de noul membru al familiei victoriene si nu stiu daca o reusesc sa ma opresc doar la el. Pe lista mea se mai regasesc cateva sortimente dar incerc sa ma abtin. Oare voi reusi?

Voi le-ati incercat?
Va tenteaza produsele Victoria's Secret?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like