Preferatele lunii mai

miercuri, iunie 03, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Si a mai trecut o luna... Trebuie sa recunosc ca daca pana acum faptul ca timpul a zburat m-a cam bucurat, de acum inainte mi-ar placea ca acesta sa bata putin pasul pe loc pentru ca... e vara. Vreau sa profit cat mai mult de acest sezon frumos, de temperaturile sale ridicate dupa care am tanjit toata iarna. Sper ca in acest an sa ne bucuram de o vara in adevaratul sens al cuvantului.
    Dar, sa revenim la subiectul postarii de azi. Preferate, preferate si iar preferate. Am descoperit cateva produse noi, unora le-am dedicat cate un articol, altora urmeaza dar m-am si reintors la unele produse pe care le uitasem. 
    Sunteti curioase despre cine e vorba? Sa-i dam drumul!


   
    Samponul uscat Frottee - Swiss-o-Par - a fost una dintre marile descoperiri despre care va spuneam mai sus. I-am dedicat un articol aici si singurul aspect pe care l-as mai adauga se refera la faptul ca este foarte spornic. Il am de mai bine de o luna si il folosesc (cel putin) de doua ori pe saptamana si inca nu am reusit sa-l dau gata. Din partea mea, 10 cu felicitari.
    V-am mai spus ca iubesc produsele Sleek? Hmm... Cred ca da. Sleek Brow Kit este unul dintre preferatele mele asa ca trebuia sa-l mai includ in categoria preferatelor lunii. V-am povestit despre el aici.
    Primerul de la Flormar este o desoperire mai veche si inca nu am reusit sa-i dedic un articol. Imi place foarte mult, fixeaza machiajul si intensifica nuantele fardurilor. As putea sa-i cer mai mult? Love, love, love.
    Rimelul Maybelline Lash Sensational este de asemenea pe placul meu. Ma bucur ca Maybelline are produse si pentru gene scurte si dificile. Chiar daca incarca putin genele, acest aspect nu ma deranjeaza pentru ca datorita periutei cu peri de diverse marimi reusesc sa le separ si sa scap de efectul acela de picioruse de paianjen.
    Top coat Farmec 3D Efect, e in continuare in topul peferintelor mele. Ma bucur ca dupa ce il aplic manichiura are un luciu deosebit dar, va recomand sa aveti grija la cantitatea pe care o aplicati deoarece daca nu sunteti atente puteti sa va alegeti cu cateva bule de toata "frumusetea".


    Despre cele trei produse destinate rasfatului pielii v-am povestit aici. Nu am putut alege o singura preferata asa ca am ales sa le fotografiez pe toate.
    Alverde, autobronzant Alverde, cel mai bun autobronzant este Alverde. Bineinteles, aceasta e doar parerea mea. Il folosesc de ... 3 ani si zau ca nu l-as mai schimba. Imi place pentru ca se absoarbe rapid, ofera o nuanta frumoasa si naturala pielii si nu lasa pete decat daca este aplicat in cel mai neglijent mod posibil. Mare dragoste, mare. Daca doriti un review, anuntati-ma si ma voi mobiliza.


    Cartea lunii mai a fost Nevazutii si v-o recomand cu drag in cazul in care va plac povestile captivante, a caror actiune se desfasoara in paralel atat la 1900 cat si in 2000. Pot sa spun ca le incadrez pe Kate Morton si Katherine Webb in aceeasi categorie si le iubesc scriitura.
    O lectura captivanta cu un final neasteptat. V-am tentat?


    Gata! Am incheiat capitolul luna mai si aum astept sa vad ce imi rezerva luna iunie.
    Voi ce descoperiri ati mai facut?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like