Preferatele lunii noiembrie

miercuri, decembrie 02, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Si a mai trecut o luna si.... incepe nebunia! Luna cadourilor si-a facut simtita prezenta din prima zi si avand in vedere faptul ca am beneficiat de o zi libera, am si navigat putin pe cateva site-uri, am profitat de cateva oferte si incep sa pregatesc tolba Mosului. Uh, abia astept urmatoarea vacanta!
    Dar pana atunci, sa revenim la subiectul postarii de azi! Preferate, preferate si din nou preferate!
    Noiembrie a fost o luna in care am facut cateva descoperiri, m-am bucurat de noutati, am testat tot ce am prins dar, nu am putut sa ma despart de cateva dintre preferatele lunii anterioare. 
    Sunteti curioase care au fost produsele care m-au cucerit? Priviti mai jos!


    Lotiunea micelara Hydra Science mi s-a lipit de mana la o vizita in Auchan (sau Carrefour, hmmm?). M-a atras datorita cantitatii sale de 400 ml iar pretul deosebit de prietenos (15 lei) m-a convins. Nu regret achizitia facuta, este o lotiune care ma multumeste si as clasa-o la nivelul celei de la Nivea. Oricum pe primul loc in sufletul meu este cea de la Garnier dar asta e o alta poveste. Inculpata de astazi este eficienta, nu are miros si nu contine alcool. Minunat, nu-i asa? In cazul in care o zariti, eu sunt de parere ca merita o sansa.
     Untul de cafea MAYAM a fost una dintre vedetele acestei postari. Imi place foarte mult si nu am nimic de obiectat la adresa sa. Trebuie sa mai spun ca este si foarte spornic asa ca da, imi place si mai mult!
    Gelul de dus "exfoliant" Dove se afla printre preferatele mele doar datorita aromei sale. La capitolul exfoliere nu exceleaza  deoarece particulele sale sunt mititele si nu au niciun rol dar izul sau fresh-dulceag m-a cucerit. La fel ca toate produsele Dove, are o consistenta cremoasa iar pielea ramane catifelata dupa ce il folosesc.
     Ma-ntorc la tine iar si iar...Euphoria. Este unul dintre parfunurile mele preferate pe care, pana acum, il foloseam la modul cel mai economic. Asta pana in noiembrie, cand am decis ca merit sa fiu rasfatata (aproape) zilnic de aroma sa si de atunci nu l-am mai lasat. V-am povestit cate ceva despre aroma sa deosebita in acest articol.
     Crema de maini de la Avene a fost descoperirea lunii noiembrie. Am gasit-o intr-un Sensiblu cu o reducere de 50%. Cum sa o las? Ma bucur ca am luat-o deorece este una dintre cele mai bune creme de maini pe care le-am incercat in toata existenta mea. La revedere Neutrogena! Ai fost surclasata! Are o consistenta de nota 10, se absoarbe rapid si pielea ramane catifelata si hidratata. Nota 10 cu felicitari!
     Stiu ca le-ati mai vazut daram simtit ca merita inca odata locul pe podium. Daca v-ati plictisit de ele imi cer iertare dar n-am putut sa le las pe tusa.
     As putea sa spun ca vedeta acestei toamne este rujul creion Maybelline Color Drama despre care v-am vorbit in acest articol. Imi place la nebunie nuanta sa si chiar daca bunica mea nu e de acord (Cand m-a vazut purtand aceasta nuanta m-a intrebat daca-mi place pentru ca arat ca tipele de la televizor... Si cand spune asta e clar, nu-i place!) l-as purta mereu.
      Sa nu uitam de Batiste pentru ca nicio postare n-are farmec fara Batiste. Dupa ce m-am despartit de Fresh, am trecut la Eden si m-am indragostit. Din nou! O aroma deosebit de placuta si efectul inegalabil al produselor Batiste m-a cucerit! Da! Sunt exceptionale!


    Lecturile din luna noiembrie pot fi incadrate in doua categorii: WOW si asa si-asa!
- Extrem de tare si incredibil de aproape avea un mare potential. Prima jumatate a cartii mi-a placut la nebunie, avea de toate si drama si situatii amuzante dar dupa jumatatea sa totul mi s-a parut diferit, si-a pierdut acel ceva. Acum, depinde de preferinte si de starea pe care o ai in timpul lecturii. Oricum e o carte captivanta, cu un subiect diferit si zau ca ma tenteaza sa vad si ecranizarea. Sa vina urmatoarea vacanta, zic!
- Paint it black - a fost o carte mult prea "black" pentru perioada in care a fost lecturata. Momentan imi doresc niste carti care sa ma motiveze, lecturi in care sa apara luminita de la capatul tunelului iar o carte care trateaza subiecte atat de intunecate nu a fost chiar ceea ce cautam.
- Cei doi domni din Bruxelles a fost o noua carte care m-a "uns la suflet". V-am povestit despre ea in acest articol si n-o sa mai dezvolt subiectul acestei mici obsesii.
- #GIRLBOSS - a fost cartea de care aveam nevoie. Este o carte motivationala, realista, fara dulcegarii. Este genul de carte care te face sa te ridici de pe canapea si sa faci ceva pentru tine. Daca va asteptati la genul acela de carti - am cumparat cartea si dupa ce am terminat de lecturat ultima sa pagina in contul meu am gasit primul meu milion de dolari, lasati-o balta. Asa ceva nu exista. Cred ca as putea sa o numesc cartea anului, este scrisa impecabil, trateaza subiecte in cel mai obiectiv mod posibil si te face sa te gandesti de mai multe ori inainte sa te plangi de conditiile in care lucrezi, de stilul de viata pe care il ai. Da, nota 10! Recomand!


    Stiu ca acest articol este foarte recent dar nu am putut sa ma abtin. Trebuia sa fie inclus in preferate/recomandari. Podul spionilor este un film de nota 10 si in cazul in care nu l-ati vazut, vi-l recomand cu drag.



       Gata! La revedere noiembrie! Decembrie, rasfata-ne cu tot ce e mai bun!
     Sa aveti o luna frumoasa si sa va bucurati de frumusetea sa!

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like