OOTD: Summer power

marți, iunie 30, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

   Nu stiu voi cum sunteti dar eu, cand ma gandesc la zilele de vara simt cum mi se incarca bateriile. Poate pentru faptul ca imi amintesc de frumoasele vacante pe care le petreceam in aer liber, stand toata ziulica la strand ca o ratusca in apa sau pentru ca sunt nascuta vara. Nu stiu exact care e motivul dar de fiecare data cand incepe sezonul estival simt ca totul devine usor, realizabil, ma simt puternica, simt cum coama leutului se infoaie si ma transform intr-o alta persoana. Imi place vara, imi place sentimentul pe care mi-l ofera.
    Si chiar daca vara nu mai e la fel ca pe "vremea mea", asta nu ma impiedica sa o indragesc. Chiar daca zilele mohorate s-au cam inmultit, acum stiu sa aperciez si mai mult o zi frumoasa si incerc sa profit cat mai mult de ea.
    Una dintre aceste zile a fost sambata. M-am trezit, m-am uitat pe geam... ceata: O sa fie sau n-o sa fie o zi frumoasa? Mai vedem....
    In timp ce asteptam, imi pregateam tinuta pentru o noua sedinta foto. Ochisem lanul de grau si ideea imi incoltise in minte: voi purta #ceamaifrumoasacamasaincarouri, o pereche de jeansi inchisi la culoare si bocancii. Chiar daca o sa am parte de noroi, n-o sa ma las si o sa bifez locatia.
    Intre timp, soarele incepea sa isi faca simtita prezenta iar in momentul in care am fost convinsi ca o sa putem profita de frumusetea peisajului am zbughit-o afara.
    Rezultatul? Sper sa fie pe placul vostru.









Am purtat:
CAMASA PIAZZA ITALIA COLLE PINK - din pacate nu mai este pe stoc dar aici gasiti cateva modele similare;
Jeans, maieu - random;
Palarie - H&M;
Bocanci - Miniprix;
Bratari - Soufeel.



    Cam atat pe ziua de azi.
    Acum, sunt curioasa... cat de mult iubiti voi vara?

Kiss Kiss Dee

InstaMania #34

luni, iunie 29, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Iunie se apropie de sfarsit iar eu cu un nou episod din InstaMania am venit. Ultimele doua saptamanai nu au fost prea... "palpitante", din cauza vremii. Majoritatea activitatilor s-au mutat la cabana Plapumioara dar, am incercat sa profit si de zilele in care soarele ne-a onorat cu prezenta si sper ca postarea de astazi sa va placa.
    Nu va mai retin cu detalii suplimentare, despre trecerea timpului sau despre conditiile meteo... Sa-i dam drumul!


    Trebuia sa incep postarea cu un mic coltisor din Sibiu. De aceasta data coltisorul este verde!


    Am reusit sa alergam o singura data dar speram ca in peioada imediat urmatoare sa ne revansam. De aceasta data pot sa dau vina pe vreme, nu pe faptul ca suntem mai... comozi.


    Jamila m-a tentat cu o reteta pe care trebuia sa o incerc. Rezultatul mai jos, reteta aici.


    Un nou proiect marca - Made with love. Mama mea a ales modelul iar bunica mea inceput munca. Abia astept sa fie gata!


    Ziua Internationala a iei mi-a adus aminte de una dintre pozele mele preferate. Ia a fost purtata cu multa mandrie si de aceasta data.


    In ultima perioada am inlocuit limonada cu ceai...


    Lacul Sfanta Ana e o bijuterie si v-am povestit despre el in ultima postare Poftiti la... aici. Voi l-ati vizitat?

    Si ce daca vremea este mai mohorata? Ne relaxam cu o carte buna si un desert delicios. Nu-i asa?


    Romania cea frumoasa!


    Saptamana trecuta bunica mea ma anunta cu mandrie ca mai are doua ii pentru mine: una traditionala si una cu... fluturasi. M-am bucurat enorm si am asteptat cu nerabdare momentul in care sa pun gheruta pe ele.
    Ambele sunt minunate, au o varsta remarcabila iar povestea iei cu "fluturasi" m-a amuzat deoarece fluturasii sunt de fapt ...paiete. Nu-mi vine sa cred ca in urma cu 100 de ani exista asa ceva!
    Sora strabunicului meu, nascuta in 1898 este cea care a creat-o. Inca nu-mi vine sa cred! Mi se pare un obiect vestimentar de colectie!
   Pentru mine asta inseamna adevarata bogatie! Cu asta ma mandresc, asta imi face inima "sa creasca"!


    Am mancat visinele de la sursa! 


    Cand Deena m-a anuntat ca in Carrefour au aparut sortimente noi de Oreo m-am bucurat ca un copil. Eu am ales varianta cu unt de arahide si v-o recomand cu drag. Este delicioasa!


    Gata pe ziua de azi. Sper ca v-a placut si episodul de astazi si nu uitati: ne vedem pe Instagram, eu sunt bydeemakeup.

Kiss Kiss si o saptmana ca-n filme!

Poftiti la Lacul Sfanta Ana & Tinovul Mohos?

sâmbătă, iunie 27, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello hello,

    In mini vacanta de Rusalii ne-am propus sa cucerim si o parte din Covasna asa ca fara sa ne facem foarte multe planuri, am urmarit doar prognoza meteo care parea promitatoare si am plecat la drum.



    Am ales sa ne cazam in Baile Tusnad deoarece am observat mai multe trasee in zona si ne-am spus ca o sa profitam cat mai mult de ceea ce ni se ofera.
    Dupa ce am reusit sa ne cazam (stradutele sunt putin cam intortocheate iar cea pe care trebuia sa ajungem n-am reusit sa o localizam prea usor) ne-am echipat si am pornit in noua aventura. Noi ne doream sa mergem pe jos pana la Lacul Sfanta Ana (exista un traseu marcat) dar proprietarul pensiunii ne-a taiat din avant spunandu-ne ca ar fimai bine sa mergem cu masina deoarece traseul este destul de lung si nu crede ca o sa reusim sa ne intoarcem pe lumina fara insotitori mormaitori. Mie daca-mi spui ceva de mormaitor, ai reusit sa ma sperii destul de usor asa ca, ne-am urcat in masina si am ales varianta mai usoara.
    Probabil ca stiti ca la intrarea in zona lacului se achita o taxa de 10 lei/masina iar in cazul in care doresti sa mai cobori 1.5 km cu masina trebuie sa mai achiti inca 10 lei. Noi am ales sa parcam in partea superioara deoarece ne doream sa vizitam si Tinovul Mohos iar cei 1.5 km nu ne-au speriat absolut deloc. Timp aveam, dispozitie de hoinareala aveam asa ca am parcat, ne-am luat bocancii si am inceput coborarea.
   Pe la jumatatea drumului, pe partea dreapta exista un foisor de unde puteti sa admirati lacul in toata splendoarea sa. Ne bucuram ca l-am descoperit, privelistea e de vis.





    Am continuat coborarea iar in momentul in care l-am zarit am zambit. Era atat de frumos incat am reusit sa ignoram toata galagia din jurul sau. 




    Cateva informatii:
    Lacul Sfanta Ana se afla la o altitudine de 946 m. Are o forma aproape circulara, similar cu o paleta de pictor, are o lungime de 620 m si o latime maxima de 460 m, o suprafață de 19,50 ha si o adancime maxima de 7 m.     Lacul isi completeaza apele numai din precipitatii, neavând izvoare. Nivelul apei nu creste si nu scade niciodata.  
    Puritatea apei este foarte apropiata de cea a apei distillate - are doar 0,0029 ml minerale. (sursa)



    Ne-am plimbat in jurul lacului si spre bucuria noastra am gasit si o zona linistita, ne-am strecurat putin picioarele in apa calduta care te relaxeaza instant iar apoi am admirat peisajul. Frumos, frumos, frumos!



   
    Sincera sa fiu, nici nu stiu cand au trecut doua ore cert e ca, dupa ce am ajuns in zona indicatoarelor si am citit cu atentie indicatiile referitoare la Tinovul Mohos am constatat ca accesul se face doar la ore fixe, daca nu ma insel din doua in doua ore (ultima vizita fiind la ora 18:00) si doar insotiti de ghid. Ne-am uitat in zare, ne-am uitat la ceas:18:05. Fuga spre grup!



    In momentul in care am ajuns la grup, prima intrebare a fost: romana sau maghiara? iar a doua intrebare: Ati platit biletul? Hmm.... nu stiam ca trebuie achitata o taxa. O platim la intoarcere!
   N-am mai reusit sa auzim tot ce povestea nea ghidu' pentru ca eram codasi dar nu-mi faceam probleme deoarece am fost convinsi ca vom gasi toate informatiile online.
    Tinovul Mohos (Lacul cu muschi/ mlastina oligotrofa) s-a format intr-unul dintre cele doua cratere vulcanice din Muntii Harghitei. Craterul in care putem admira acum tinovul a erupt primul, umplandu-se cu apa iar in momentul in care a erupt al doilea (in care s-a format Lacul Sfanta Ana), acesta s-a umplut cu cenusa. In timp, lacul a fost acoperit cu muschi de turba (cenusa a favorizat aparitia acestuia) care are aproximativ 10-20 m grosime si doar cateva ochiuri au mai ramas vizibile dintre care putem vizita doar doua.
   Apa sa este acida, singura sursa de apa potabila din zona fiind Lacul Sfanta Ana si din aceasta cauza, ursuletii mormaitori coboara adesea la un pahar de apa plata, o poveste si o baie.
    In momentul in care pasesti pe turba, ai senzatia ca pasesti pe un burete umed. E ciudat si placut in acelasi timp.
   

    Din cauza turbei, apa are o culoare foarte inchisa care bate spre negru. Mie nu mi s-a parut inspaimantatoare ci... misterioasa.
    In timp ce admiram tinoavele, o ploicica marunta a inceput sa ne dezmierde incetisor dar nu ne-am lasat. 



    Bumbacarita, una dintre plantele care populeaza aceasta zona si ii ofera un aer feeric.





    La sfarsitul traseului (care este foarte scurt dar impresionant) ni s-a spus ca la aproximativ 300 metri putem sa admiram privelistea dintr-un foisor asemanator cu cel care are vedere spre lac. 
    Un cuplu ne-a intrebat daca vrem sa mergem iar raspunsul nostru a fost categoric DA. Pana sa ajungem la foisor, ploaia s-a intetit (noroc cu pelerinele) iar in momentul in care am ajuns la el (la foisor) l-am privit cu un oarecare scepticicsm. Dusumeaua sa era destul de subreda dar am mers prin zonele de sustinere care pareau sigure si am urcat sa admiram privelistea. Hmm...va las pe voi sa decideti daca a meritat sau nu.




   La intoarcere, ne-am oprit la ghiseu si am achitat taxa de 5 lei si am fugit rapid la masina pentru a ne schimba in haine uscate. 
   Desi am fost tristi pentru ca vremea nu ne-a permis sa vagabondam mai mult, am concluzionat: aceasta zona chiar merita atentia noastra, a tuturor!
    Este un tinut de basm si ne-a placut enorm sa il strabatem pas cu pas.

Acestea fiind spuse... Poftiti la Lacul Sfanta Ana si la Tinovul Mohos?

Kiss Kiss si un weekend de vis!
    

Noua oferta DM si wishlist-ul meu...

vineri, iunie 26, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Desi mi-am spus ca o sa fiu cuminte si nu o sa mai cad in plasa tentatiilor ieri, dupa ce am vazut noua oferta DM ( click aici pentru a o vizualiza) am cedat. Preturi atractive, produse pe care le indragesc, cum sa nu pregatesc un nou wishlist?


    Ca de obicei, am ales cinci produse pentru ca nu doresc sa ma abat (macar) de la aceasta regula.
    Primul produs care a fost adaugat pe lista a fost... Skinlite - Benzile pentru puncte negre cu aloe vera. Nu le-am incercat pana acum, dar produsele de acest gen ma incanta iar pretul este de nerefuzat.


    Apoi, atentia mea a fost atrasa de Cosmetic Plant. Dar nu crema prezentata mai jos este preferata mea ci crema hidratanta Cosmetic Plant. Ambele sunt la oferta de fiecare data si abia astept sa o recumpar. Este o crema minunata si ma bucur ca voi avea ocazia sa imi refac stocul. Voi ati incercat-o?


    Pudra de argila Aslavital nu mai are nevoie de nicio prezentare suplimentara. Eu o indragesc de ceva vreme, i-am dedicat un articol  aici si abia astept sa o recumpar.


    Scrub-ul Freeman mi-a atras atentia de la primul scroll asa ca a ajuns rapid pe lista mea. Mmm... Abia astept sa ajung in DM!


    Uleiul Nivea Sun (FPS 30 musai!) ma tenteaza, era pe wishlist iar in momentul in care am vazut ca beneficiaza de un pret promotional l-am adaugat pe lista. Acum... uitandu-ma afara ma intreb daca merita investitia sau daca ar trebui sa ma abtin....


    Gata! Nu am voie sa ma mai las tentata de alte produse! Oferta este atractiva si zau ca mi-a fost destul de greu sa aleg dar... incerc sa aplic regula cumparaturile mici si dese, cheia marilor succese! pentru ca mi se pare mult mai eficienta.
    Voi ati vazut ceva care sa va atraga atentia?

Kiss Kiss Dee

Review: Manhattan Glowing Goddes Shimmer Powder & Khol Kajal eyeliner

joi, iunie 25, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Astazi doresc sa va povestesc cate ceva despre primele mele produse cosmetice Manhattan primite de la iwishcosmetics.ro.
    M-am bucurat in momentul in care am vazut propunerea de colaborare si va spun sincer ca, navigand pe site  mi-a fost greu sa aleg produsele pe care sa le testez. De ce? Pentru ca au destul de multe produse pe care nu le-am vazut in magazinele fizice de pe plaiul nostru.
    Totusi, produsele Manhattan au fost cele care mi-au atras atentia pentru ca stiu ca sunt destul de laudate asa ca am ales un sortiment care sa-mi coloreze obrajorii si unul care sa-mi accentueze privirea. 


    Trebuie sa recunosc ca mi-a fost teama cand m-am decis asupra pudrei MANHATTAN GLOWING GODDESS SHIMMER POWDER 15g MOROCCON SUN deoarece uneori exista posibilitatea ca produsul sa ajunga in posesia clientului ca dupa un meci de fotbal. Ei bine, in cazul meu, produsele au fost atat de atent ambalate incat mi s-a parut ca a trecut o vesnicie pana am reusit sa elimin toate straturile de protectie. Paza buna.... 
    Consider ca vara este sezonul perfect pentru nuantele pe care le-am ales. Putem sa apelam la un contur mai intens, la nuante sidefate fara sa ne facem probleme ca e prea mult (sau cel putin asta se intampla in cazul meu).
    Imi place sa folosesc nuante "brozante" iar toamna/iarna ma intorc la rozaliul care ma avantajeaza in sezonul rece.
    Glowing Goddess mi se pare ca poate fi folosit cu succes atat de noi, cele cu ten alb ca laptele cat si de cele mai norocoase, cu ten masliniu. Are niste nuante minunate pe care le admir de fiecare data cand il folosesc.
    Ambalajul sau m-a impresionat in cel mai placut mod. Desi este un produs ieftin - 17 lei, producatorul a decis sa investeasca si in calitatea materialului plastic din care este confectionat. Acesta este gros si pare rezistent (sper sa nu ii testez prea curand rezistenta...).


    Cele patru nunate sunt destul de pigmentate iar nuanta iluminatorului are irizatii aurii. Ce poate fi mai frumos?


    Swatch fara blitz:


    Swatch cu blitz:



    Mie imi place sa ma joc cu pensula peste nuantele sale, sa le amestec si apoi sa le aplic iar la sfarsit sa iluminez putin zona pometilor. Efectul e de milioane.
     Nuantele sale sunt sidefate, fara bucatele de sclipici asa ca nu trebuie sa va faceti griji in privinta aspectului de glob disco. Acesta arata decent si poate fi purtat cu succes si in timpul zilei.
    Sunt foarte multumita de rezistenta lor - pe tenul meu mixt rezista cu succes si 10 ore inclusiv in perioada caniculara. Nu am nimic de obiectat la adresa sa.
    Este buildable, asa ca daca vi se pare ca nu ati aplicat o cantitate suficienta, puteti reveni fara nicio problema si cu al doilea strat fara ca tenul vostru sa para incarcat.
     Cantitatea sa generoasa de 15 grame o sa ma faca sa il folosesc intens pentru o buna bucata de vreme si cred ca va fi inclus intr-un Pan Project pentru a fi sigura ca il voi termina in timpul perioadei sale de valabilitate (30 luni).

    Al doilea produs pe care l-am ales, a fost MANHATTAN KOHL KAJAL EYE LINER  nuanta Plummy pentru ca mi-am amintit de vechea mea pasiune - movul pruna. In momentul in care l-am vazut am auzit clopotelul imaginar: Ding! Ding! -  Acesta e alesul!


    Nuanta sa este exact asa cum imi imaginasem, un mov frumos, care sa-mi evidentieze privirea.


    L-am supus testelor, in stilul caracteristic si am observat urmatoarele:
    Nuanta sa este intensa si este foarte usor de aplicat indiferent daca il aplicam cu sau fara primer, cu sau fara un fard de baza. Rezistenta sa este prelungita cu ajutorul primerului pana la 8 ore, fara primer ne putem lauda cu o rezistenta de aproximativ 5 ore dupa care intensitatea sa se diminueaza (mentionez din nou faptul ca nu am pleoape uleioase iar fardurile rezista foarte bine indiferent de conditiile atmosferice")".
    Nu se intinde si este usor de "manevrat".
    De fiecare data reusesc sa il demachiez foarte usor cu ajutorul unei lotiuni micelare, fara sa-mi agresez pielea.
    Am reusit sa il ascut fara surprize, chiar daca mina sa este moale, nu s-a rupt, nu mi-a creat probleme.
    Noul meu camarad are un pret de 7 lei si  valabilitate de 12 luni de la deschidere.

    In concluzie, ma bucur ca am avut ocazia sa testez aceste produse. Raportul calitate/cantitate/pret este excelent si zau ca m-au tentat si altele.
    Pentru a fi la curent cu toate noutatile iwishcosmetics.ro puteti sa ii urmariti si pe fan page-ul lor pe care il gasiti aici.

    Voi ce parere aveti despre produsele Manhattan? Nu-i asa ca sunt tentante?

Kiss Kiss Dee