Vinerea imbulinata #63

vineri, iulie 31, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    E vineri si pe langa faptul ca avem parte de o zi dedicata imbulinarilor sugubete astazi... astazi... astazi am publicat postarea cu numarul 1000.
    Nu-mi vine sa cred ca am reusit sa public atat de multe postari, nu-mi vine sa cred ca am reusit!
    Chiar daca inceputul nu parea foarte promitator, (in special) cu poze cu care acum nu ma mandresc, pot sa spun ca incet, cu rabdare am ajuns la nivelul pe care mi-l doream. Asa ca.... Daca vrei, poti!
    Micutul meu creste incetisor iar eu sunt cum nu se poate mai mandra.
    Ma bucur ca postarea cu numarul 1000 este dedicata proiectului meu de suflet si, ca de ficere data sper ca imbulinarea pe care v-o prezint sa fie pe placul vostru.
    



    Am folosit:
Lac de unghii Express Dry - no 71 (albastru) via cosmania.ro
Lac de unghii Express Dry - nuantele 14 (galben) via cosmania.ro
Top Coat Jessica.



    Cam atat pe ziua de azi. Nu am dorit sa va plictisesc cu un text prea lung si am vrut sa va prezint o noua manichiura simpla si de efect.
    Ce ziceti? Incercati si voi?

Kiss Kiss Dee

P.S.:Nu uitati sa le vizitati si pe Alexia si Alexantza bubulinele mele preferate.

Preferatele lunii iulie

joi, iulie 30, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

     Si a mai trecut o luna... si am mai imbatranit putin... Nu-i nimic! Sanatate sa fie pentru ca in rest... bucurosi le-om duce toate, de e pace, de-i razboi.
    In luna iulie am facut cateva descoperiri notabile, produse care m-au cerit din prima clipa si pe care abia astept sa vi le prezint si voua.
    Ce ziceti? Incepem?


    Daca Balea nu e... nimic nu e... Cand Deena mi-a spus ca a descoperit o gama care are aroma identica cu iubita mea Euphoria de la CK m-a uitat la ea cu un oarecare scepticism. Nu cred... Ei bine, de ziua mea m-a cadorisit cu una bucata sapun lichid din gama Purple Kisses (editie limitata de primavara) si in momentul in care i-am simtit aroma am exclamat: Daaa! Bineinteles ca mi-a spus ca aceasta gama nu se mai gaseste pe rafturile DM-urilor si bineinteles ca le-am cautat cu un oarecare licar de speranta dar... nu am mai gasit nimic. In cazul in care mai vedeti produse din aceasta gama, oferiti-le o sansa! Chiar merita!
    Tot din seria editiilor limitate Balea am folosit si gelul de dus Balea Dusch Sorbet - Sunny Peach pe care il achizitionasem cu ceva vreme in urma si de care uitasem. Ei bine, doresc sa va spun ca e un produs pe placul meu. Imi place foarte mult atat consistenta sa cat si aroma de piersicute delicioase.
    Tot Deena m-a introdus si in universul Ziaja. Peeling-ul facial Ziaja cu alge marine imi place la nebunie. Are o aroma deosebit de placuta si dupa ce o folosesc, pielea mea e ca de bebelus. Da, da, da! Acum voi cauta si eu aceste produse!
     Bifazicul Nivea Double Effect a fost cea mai recenta descoperire. Stiu ca era laudat, tentatia era mare iar daca Nivea m-a provocat, eu l-am incercat. Machiajul este eliminat in doi timpi si trei miscari, fara nicio senzatie de usturime. Nota 10!


    Luna iulie a fost dedicata nuantelor rosiatice. Mi-a placut sa port nuante de acest gen iar balsamul de buze Nivea a fost unul dintre produsele spre care m-am indreptat adesea.
    Bourjois UNE Skin Matt a avut grija de tenul meu in luna lui cuptor. V-am povesti cate ceva despre el aici.
    Aroma lunii iulie a fost ... Naturelle Osmanthus! Imi place la nebunie,  stiu ca inca nu am reusit sa ii dedic un review dar promit sa ma mobilizez cat mai curand!


    Unghiutele mele au fost colorate cu...
    Flormar - Light summer -  nuanta cumintica si frumoasa perfecta pentru zilele in care doresti ceva natural.
    Golden Rose WOW! - no. 29 si Golden Rose Express Dry - no.71 au fost vedetele acestei postari si sunt convinsa ca le veti mai vedea aici, pe blog, pentru ca-mi plac la nebunie!


    Observ ca nici la capitolul lectura nu am stat rau. Nu, chiar deloc! Canicula care m-a tinut in casa e vinovata!
    Alive - a beneficiat de o recenzie aici, pe blog. E o carte deosebita, mi-a placut enorm.
    Timpul iubirilor perfecte - e o carte de nota 10. Mi-am dorit sa vad cum scrie un autor portughez si pot sa va spun ca scrie bine, bine de tot. Nu vreau sa va spun prea multe deoarece o sa-i dedic o recenzie in curand.
     Domnul Ibrahim si florile din Coran - sau Eric Emmanuel Schmitt ma uimeste din nou! Din cate am inteles cartea a beneficiat si de o ecranizare dar zau ca ma bucur ca am citit prima data cartea. Asa cum ne-a obisnuit, autorul ne face sa empatizam cu personajul principal, sa-i intelegem trairile sa crestem alaturi de el. Mi-a placut enorm aceasta carticica pe care am devorat-o in ... 2 ore? Cred ca da.
    Ratiune si simtire - este o intrusa! In momentul in care am facut aceasta fotografie eram 100% convinsa ca o voi termina. Ei bine, timpul n-a vrut sa fie alaturi de mine asa ca  va voi povesti cate ceva despre dansa luna viitoare.  Ca un mic spoiler: imi place!


    Cam atat pe ziua de azi. Sper ca nu v-am plictisit cu lunga mea lista dar ... am avut multe descoperiri despre care trebuia sa va povestesc.
    Pe voi ce produse v-au cucerit in luna lui Cuptor? Avem ceva in comun?

Kiss Kiss Dee

OOTD: ♥ Yellow ♥

marți, iulie 28, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Pe cuvant ca n-am putut sa gasesc alt titlu mai inspirat pentru postarea de azi!
    De cand ma stiu mi-a placut galbenul dar vara aceasta... oh vara aceasta m-a dat pe spate. Cum vad ceva galben sunt fascinata. 
    Ah! Si problema e si mai complicata! Mi s-a pus pata pe nuante de galben care sunt pastelate sau intense (aka "neoane"). Fie ca e vorba de un lac de unghii sau o pereche de sosete, simt ca trebuie sa le am. Muuulte! Cat mai multe galbenele!
     Pentru outfitul pe care l-am pregatit pentru voi am apelat la noua mea fusta de un galben atat de intens incat nu poti sa o ignori si pe care am combinat-o cu un tricou lejer negru. Nu mi s-a parut ca am nevoie de prea multe accesorii deoarece n-am dorit ca ea, noua preferata, sa fie eclipsata in vreun fel.



    Nu ai cum sa ramai indeferent(a) in fata aceastui model. Mi-a placut la nebunie iar in clipa in care am vazut ca beneficiaza si de o reducere substantiala, n-am mai stat pe ganduri si am atacat-o. Materialul sau este moale, placut si.... nu se sifoneaza. Datorita faptului ca e croita din mai multe straturi nu este transparenta (in partea din spate, daca privesti cu atentie, poti sa-ti faci o idee vis-a-vis de ce ar putea fi dedesubt dar daca vrei sa eviti acest lucru poti sa porti un tricou mai lung). Lungimea sa e acceptabila asa ca poate fi purtata atat in timpul zilei cat si seara, la o iesire cu prietenii.




     Tricoul mi-a atras atentia datorita materialului usor din care e confectionat (in) si, bineinteles a fermoarului care nu are cum sa nu te convinga. Imi plac fermoarele folosite ca si accesorii, stiu ca v-am mai precizat acest aspect asa ca nu mi-a fost greu sa-l aleg.



    Am purtat: 
Fusta ZARA OPHTA YELLOW - articole asemanatoare aici;
Tricou ZARA AGATHA BLACK - articole similare aici;
Sandale - Lovely Shoes(old);
Accesorii - Random & Soufeel.


    Voi ce parere aveti despre galben?
    Va place? Il purtati?

Kiss Kiss Dee

10 pentru inspiratie... #18

luni, iulie 27, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    O noua postare inspirationala is face simtita prezenta intr-o zi de luni, zi in care nici iarba nu creste. Cu mobilizarea e mai greu dar, nu e imposibil.
    M-am tot gandit la propunerile pe care urmeaza sa vi le fac si ideea salvatoare a venit in momentul in care aruncam o privire in sifonier. Ce-ar fi daca le-as propune niste dungi? Adjudecat!


    Colorate sau alb-negru, verticale sau orizontale, dungile-s printre preferatele mele. Consider ca, purtate corespunzator, avantajeaza pe toata lumea asa ca, va invit sa vedeti propunerile mele.

Sursa

Sursa

Sursa

Sursa

Sursa
Sursa

Sursa

Sursa

Sursa

Sursa
    Ce parere aveti despre propunerile mele?
    Eu stiu ce voi purta astazi. Voi, acceptati provocarea de a purta cateva dungute?

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!

Ce produse am mai terminat...

sâmbătă, iulie 25, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Si a venit din nou momentul laudelor...
    Aceasta postare isi asteapta cumintica randul de ceva vreme. Cu pozele pregatite si cu foarte putin disponibil am tot amanat momentul compunerii textului pana in momentul in care am inceput sa observ ca alte produse se apropie de obstescul sfarsit.
    Nu se mai putea! M-am mobilizat, am inhatat "condeiul" si m-am apucat de scris. 
    Ca sa vezi! N-a fost greu deloc! Am avut nevoie de putina inspiratie si cuvintele au venit de la sine.
    Pregatiti-va, astazi avem in program o noua postare destul de lunga!


    Oare cu sa incep eu?
    In aceasta perioada nu pot sa incep decat cu Autan! Stiu ca nu tine el de sfera beauty dar, insist sa achizitionati si voi un repelent. Fie ca mergeti in parc sau pe munte, acest produs mi se pare indispensabil. Noi am avut parte de un "episod" cu o capusa in gradina bunicii lui Marius asa ca... da, trebuie sa il folosim. Il mancam pe paine dar macar suntem protejati. Da pentru Autan!
    Despre gelul de dus spuma de la Balea - Exotic Shower v-am vorbit de nenumarate ori si cu regret in suflet va anunt ca zilele trecute am inceput ultimul recipient pe care il mai aveam pe stoc. Ah! Iubesc acest produs!
    Gelul de dus Jardins du monde cu aroma de cafea de la Yves Rocher este omniprezent si nu cred ca mai are rost sa dezbatem subiectul. Sper sa nu care cumva sa ajung sa ma satur de acest produs!
    Intr-una dintre vizitele pe care i le-am facut mamei mele am plecat cu o prada constand in doua produse cu aroma de margaritar de la Blue Diamond (comercializeaza atat suplimente alimentare cat si produse destinate ingrijirii corporale). Sapunul lichid a ajuns rapid in baie dar... mi s-a parut prea lichid pentru gusturile mele. Mi-a placut aroma sa, faptul ca u usuca pielea dar s-a evaporat fiind atat de fluid. 
    Cine nu iubeste Neutrogena? Despre gelul de curatare Visibly Clear (si nu numai) v-am povestit aici si cu tristete, m-am despartit de el. Mi-a placut la nebunie incepand cu consistenta si incheind cu eficienta sa. Daca o sa-l recumpar? Cu siguranta!

 
    
    De mai bine de doua luni, incerc sa ma despart de roscat asa ca am trecut la sampoane anti-matreata pentru par gras. Head & shoulders citrus fresh a fost alegerea mea si pot sa va spun ca e un produs bunicel. Nu m-a dat pe spate, dar nici nu pot sa spun ca m-a dezamagit si ca atare, l-am recumparat.
    Masca de par din gama Satinique de la Amway si-a asteptat cumintica randul foarte, foarte mult timp. Acum, dupa ce am scos-o din uz pot sa va spun ca mi-a placut. E un produs foarte spornic si consistent, aveam nevoie de o cantitate mica pentru o utilizare iar parul meu s-a bucurat de fiecare clipa petrecuta in compania sa. Ne-am inteles de minune!
    Spray-ul tratament Heat defence de la Oz Botanics a fost o noutate pentru mine si am avut ocazia sa- testez datorita Alexantzei care m-a cadorisit cu una bucata minunatie la flacon. Mi-a placut foarte mult. Si el este foarte spornic, dozare eficienta si efect de nota 10.


      Aromele care m-au insotit in sezonul trecut au fost B.U. My Secret si C-THRU Emerald Green. Mi-au placut la nebunie, sunt perfecte pentru  a fi purtate pe timpul zilei iar daca ar trebui sa-mi aleg un preferat acesta ar fi C-THRU. Aroma sa mi-a placut enorm si-am oftat indelung in momentul in care m-am despartit de el.



    Gata! Am terminat! Yupiii!
    Sunt multumita de mine, pentru ca reusesc sa scot din uz destul de multe produse si am inceput sa fiu mai cumpatata. Tine-mi Doamne naravul!
    Voi cu ce va mai laudati? Avem preferate in comun?

Kiss Kiss Dee

Operatiunea demachierea sau cum am devenit un Beauty Comando

vineri, iulie 24, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

  Sunt sigura ca toata lumea cunoaste importanta demacherii iar in perioada caniculara consider ca o ingrijire/curatare adecvata a tenului este de prim interes.
    Pentru ca pielea sa respire, sa nu fie imbibata cu diverse produse sau daca ne petrecem timpul in aer liber praf si alte impuritati trebuie sa apelam la toate armele din dotare. Aici, Nivea intra in actiune si ne ofera trei agenti speciali care sa ne ajute in razboiul pe care trebuie sa il purtam zilnic.
    Eu, am inceput deja aceasta lupta si va spun sincer ca totul pare mult mai usor datorita lor.
    Despre cine este vorba?


     Sa le luam in ordinea numerelor de pe tricou:
    Demachiantul bifazic Nivea Double Effect - promite indepartarea unui heavy makeup rapid si eficient. Am auzit atatea cuvinte de lauda la adresa lui incat a fost primul cu care am inceput #operatiuneademachierea.
    Dupa primele utilizari pot sa va spun ca intr-adevar face ceea ce promite. Rimelul de la Maybelline, pe cat de drag imi e, pe-atat de greu reusesc sa il demachiez. Cu Double Effect, am reusit sa scap de el in doi timpi si trei miscari.
    Sa va spun un secret: l-am folosit si pentru a indeparta machiajul fetei si s-a descurcat cu brio. Nu a lasat nicio pelicula grasa asa ca, ii ofer nota maxima.

    Dupa demachierea cu Double Effect, pentru a fi sigura ca am eliminat toate impuritatile, am trecut la apa micelara delicata Nivea - indeparteaza rapid machiajul fetei si al gatului si lasa tenul curat si improspatat.
    Ma bucur enorm ca formula sa nu contine parabeni si produsul nu are niciun miros. Ador produsele de acest gen!
     Este usor si delicat iar dupa ce il utilizez, tenul meu se simte bine, curat fara sa fie agresat. 
     Am folosit-o si in varianta solo si trebuie sa insist mai mult pentru a indeparta machiajul ochilor asa ca  mi-am definitivat planul de atac: 
- dimineata, pentru a-mi curata tenul, in varianta solo;
- seara o folosesc dupa ce am aplicat demachiantul bifazic Nivea Double Effect.

    Trebuie sa recunosc ca nu am mai folosit servetele demachiante de foarte mult timp dar ma bucur ca Nivea mi-a amintit cat de utile pot sa fie.
     Chiar daca stam acasa si ne simtim mai lenese sau daca mergem intr-o excursie, ele sunt solutia salvatoare. Machiajul este elimininat cat ai zice Hayaaa (cu un adevarat Beauty Comando).
    Dansele au fost supuse testelor si va spun ca pot sa ne fie cei mai apropiati aliati, mai ales in aceasta perioada.



    Acum, dupa ce v-am povestit cate ceva despre fiecare produs in parte va impartasesc si cateva din trucurile pe care Nivea mi le-a soptit in taina.
- Pastreaza intotdeauna lotiunea micelara si dischetele demachiante in fata oglinzii din baie! In acest mod in momentul in care le-ai zarit, ti-ai amintit ca esti un Beauty Comando si poti sa actionezi!


- Pastreaza intotdeauna un pachet de servetele demachiante pe noptiera! Poti sa te relaxezi si sa demachiezi in acelasi timp!



- Pastreaza produsele de demachiere in frigider!Pe langa faptul ca tenul tau va fi reimprospatat, iti vei aminti de ritualul tau chiar si seara in momentul in care alegi sa te rasfeti cu ceva apetisant.
    Avand in vedere faptul ca eu am doua lotiuni micelare m-am gandit sa inovez ambalajul produsului pe care il pastrez in frigider si sa ii "montez" o pompita pentru ca procesul de reimprospatare sa fie si mai si. Voi reveni cu detalii in curand!



   Cam atat pe ziua de azi!
   Sper ca v-a placut postarea mea si astept cu nerabdare comentariile voastre.
    Care sunt trucurile pe care le folositi pentru a nu pierde nicio zi din #operatiuneademachierea? Care sunt produsele pe care le indragiti?

Kiss Kiss Dee
    

It's my birthday and I'll blog if I want to

joi, iulie 23, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello hello,

Sursa

    M-am trezit dis de dimineata pentru a compune postarea in care ma laud ca am mai imbatranit inca un anisor.
    Mi se pare ciudat deoarece zau ca nu simt ca am peste 30 de ani. Am ramas pe la 28 si mi se pare ciudat cand cineva ma intreaba ce varsta am. Pai... stai sa calculez...2015-1984...aaa nu-s chiar 28! Dar stiti cum se spune: Ai varsta pe care o simti iar eu, zau ca nu simt ca am mai mult.
    Oricum, analizand situatia, constat ca sunt mult mai activa fata de anii trecuti, ma simt mai plina de viata (chiar daca mi se intampla uneori sa simt ca am mai ruginit) si ca incerc sa profit de tot ceea ce mi se ofera. Da, uneori sunt lenesa, si mi-e greu sa ma mobilizez dar si cand o fac... feriti-va din calea mea.
     Anul acesta a fost pe cat de frumos, pe-atat de plin de provocari. Am luptat cu mine, am incercat sa imi mentin optimismul, sa zambesc chiar daca uneori imi venea sa ma urc pe pereti si... cel mai important, am invatat sa-mi depasesc zona de confort.
    Ce e zona de confort? Stiti, locul acela cald pe care ti-e groaza sa-l parasesti, de frica lucrurilor noi care te asteapta pe drum. Ei bine, in acest an am spus ca pot sa schimb ceva la mine si am incercat sa lucrez mai mult cu mine (procesul continua si in zile noastre...). Oricum, primul pas e cel mai greu, apoi, totul vine de la sine.
    Incerc sa fiu mai egoista, sa ma pun pe locuri fruntase (nu cred ca voi reusi vreodata sa ma pun pe locul 1, dar aspir spre 1.5) dar si acest proces e destul de anevoios. Nu renunt, sunt convinsa ca voi reusi.
    Odata cu trecerea anilor am invatat sa-mi apreciez "radacinile" si sa vad adevarata valoare a tarii noastre. In acest an, mai mult ca oricand sunt mandra ca sunt romanca!


    Imi iubesc patria si incerc sa o explorez cat mai mult posibil, sa profit de fiecare coltisor al sau. Romania este magica, oameni buni!
    Dupa cum ati putut observa, anul acesta nu am publicat niciun wishlist. Initial ma gandisem sa postez si eu ceva, acolo, dar am constatat la o analiza in detaliu ca am tot ce imi doresc: sanatate, o familie frumoasa, un Marius care are grija de mine si ma sustine neconditionat, prieteni putini si buni iar de bunuri materiale, zau ca nu duc lipsa. Stiu, intotdeauna e loc si de mai bine dar analizand situatia incerc sa ma multumesc cu ceea ce am, sa fiu recunoscatoare pentru ceea ce mi se ofera.
     Cam atat pe ziua de azi. Doar ganduri haotice ale unei Diane care a mai imbatranit un anisor. Dar stati! Inca n-am imbatranit! Tehnic, ora 12:00 este ora la care le-am facut cu ochiul medicilor si am chitatit melodios.
    Va las, vreau sa profit de ultimele ore ale varstei de 30 de anisori.

Kiss Kiss Dee


    


OOTD: 100% romanesc

miercuri, iulie 22, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Ma plimb tiptil prin iarba si incerc sa-mi imaginez cum ar fi fost daca as fi trait atunci. 
    Atunci cand viata era simpla, iar portul national era singura tendinta pe care puteai sa o urmezi. O ie chipesa si-o fusta asemenea te faceau sa te simti cea mandra dintre mandre.
    Oare cum era pe-atunci?
    Cand cositele erau cea mai mare bogatie pe care o tanara putea sa o aiba, mandria ei!
    Cand o petrecere in sat era prilej de bucurie, la care se-aduna toata lumea iar tu-ti scoteai din sifonier costumul popular de sarbatoare. Pe ala bun, nu pe cel pecare-l purtai toata ziua. Luai cateva flori, improvizai o coronita si gata si accesorizarea! Cata simplitate, cata frumusete!
    Rapeai priviri admirative, sau zambete sincere si incercai sa profiti cat mai mult de timpul pe care-l ai la dispozitie pentru ca n-aveai voie sa stai mai mult de ora apusului pentru ca maicuta te certa si tu voiai sa o superi. Te-ncingeai intr-o hora, dansai cu zel si-apoi repejor acasa cu gandul la urmatoarea petrecere....
    Oare cum era pe-atunci?
    Fara calculatoare, televizoare doar cu radioul de unde mai aflai cate o stire si tare mult te mai bucurai ca erai printre primii care aflau nouatile, pentru ca nu toata lumea isi permitea sa aiba o asemeea comoara.
     Cu un condei si-o calimara puteai sa-ti asterni gandurile pe-o coala de hartie dar cu economie, nu risipim nimic!
    Oare cum era pe-atunci?
    Cand totul era simplu, de la viata, la alimentatie, pana la oameni.
    Oare cum era pe-atunci?


    Mi-am dorit enorm sa postez si o tinuta 100% la romaneasca si iata ca in sfarsit am reusit!
    Costumul popular, cu varsta-i inaintata s-a bucurat ca e scos la aer si ne-a permis sa-l imortalizam din toate pozitiile. N-a obiectat nici macar cand m-am asezat pe iarba, ii era dor de vremurile acelea...
    Am cautat locatia potrivita, ora perfecta (aproape ca am nimerit-o), coafura adecvata si-am plecat cu zambete largi locul cu pricina.
    Sper ca o sa va placa postarea mea pentru ca este una dintre cele mai speciale "sedinte foto" la care am participat iar valoarea sa sentimentala este inestimabila!
     Mamamare a mea iubita, sunt mandra ca sunt romanca! Si asa voi fi mereu!



    Toate costumele mele populare au radacini oltenesti, sunt de la mamamare (v-am mai povestit de dansa folosind apelativul bunica dar ei nu-i place si spune ca bunica e o persoana batrana, iar dansa nu e, are doar 85 de ani asa ca m-am gandit ca ar fi cazul sa-i spun asa ca de obicei - mamamare) si le iubesc enorm!
    Tin minte si-acum serbarile din clasele 1-4 in care doamna invatatoare ne alinia pe toti si ne invata cate un dans popular. In ziua respectiva, fiecare trebuia sa vina cu un costum popular si de fiecare data eu eram cea diferita. Toata lumea era imbracata cu costume ardelenesti eu fiind singura cu port oltenesc. Copiii se uitau sceptic la mine spunandu-mi ca nu am un costum corespunzator iar eu mergeam trista acasa.
    De fiecare data mamare imi spunea: Lasa Dienuto, nu te mai intrista! Al tau e mai special! Al tau e oltenesc! Acum, o cred si apreciez faptul ca fiecare piesa vestimentara cu o varsta de invidiat a fost pastrata impecabil.
    Si eu le voi pastra la fel, promit!







    Sper ca v-a placut postarea de azi. E ceva putin mai diferit decat ceea ce postez eu de obicei dar e ceva personal, e ceva ce iubesc.
    Acum sunt curioasa daca mai avem mandre romancute printre noi? Cine mai poarta ia mai ceva ca pe un Chanel?

Kiss Kiss Dee

NOTD: WOW!

marți, iulie 21, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    In meniul acestei zile avem... unghiute WOW!
    Zilele trecute am primit un colet cu bunatati de la cosmania iar primele "victime" au fost lacurile de unghii, normal! Mi-am dorit sa incep cu un moz (roz+mov) frumos, frumos iar dupa ce unghiutele mele au fost gata nu am putut sa excalm decat WOW! Are o consistenta cremoasa, se aplica uniform, fara dare sau bule iar luciul sau e de invidiat.
   Si totusi... am mai adaugat niste floricele pentru ca e vara, iar manichiurile sunt mai simpatice cu cate un model in plus.
    Sunteti curioase de rezultat? Priviti, va rog!




Am folosit:
Lac de unghii Golden Rose WOW! - no. 29;
Lac de unghii Golden Rose Express Dry - no.71.
Top coat Jessica.



   
    Ce parere aveti despre manichiura de azi?
   WOW! sau Bau (stiu ca expresia este marca inregistrata dar mi-am permis sa o folosesc)?


Kiss Kiss Dee