NOTD: Under the sea

marți, septembrie 29, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

     Cred ca v-am cam bagat in ceata cu denumirea manichiurii mele, nu-i asa?
    De cand am vazut placuta BP - 10 de pe Born Pretty Store m-am tot gandit la combinatiile pe care le voi concepe cu ajutorul sau iar in moemntul in care am conceput manichiura pe care v-o voi prezenta astazi, mi-a venit in minte melodia de pe coloana sonora a animatiei Mica sirena si zau ca n-am mai putut sa scap de ea.

      Cum ma uitam la unghiute... cum incepeam: Under the sea... Under the seaaa.... Darling it's better, Down where it's wetter, Take it from meeee.... 

    Da, da si vecinii m-au auzit dar asta-s eu cand ma entuziasmeaza ceva.
    Ce nu m-a entuziasmat a fost lumina, care mi-a dat de furca asa ca imi cer scuze in avans si promit ca data viitoare ma voi revansa.


    De placuta in cauza ce sa va povestesc?
    Modelul e deosebit si ne permite sa ne jucam intr-un mod inedit. Se transfera foarte usor indiferent de lacul de unghii pe care il folosim. Eu am ales un bleumarin de la NYX care era foarte fluid si nu mi-a creat nicio problema.
    Nota maxima, din nou.






    In cazul in care va tenteaza, placuta BP-10 poate fi achizitionata de aici la un pret de 2.06$, transportul este gratuit (produsele ajung la posta vamala) iar daca veti folosi codul PML91 veti beneficia de un discout suplimentar de 10% din valoarea comenzii.
    Sper ca v-a placut manichiura de astazi si sunt curioasa de combinatiile pe care le-ati folosit voi. Ce idei aveti?

Kiss Kiss Dee

InstaMania #41

luni, septembrie 28, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    A venit toamna si nu e chiar asa cum mi-as fi dorit sa fie. Visam la zile cu temperaturi placute, cu un soare bland, cu fruze ruginii... Probabil ca frunzele au aparut deja dar nu pot sa le zaresc din cauza baltilor...
     Oricum, eu imi pastrez optimismul si afirm sus si tare ca octombrie va fi luna de toamna care o sa-mi ofere tot  ce am pe lista. Sunt convinsa!
     Dar pana atunci, va prezint un nou episod din InstaMania, episodul cu numarul 41.


    Trebuia sa incep cu o fotografie din orasul de poveste, nu-i asa? Cum sa nu iubesti Sibiul?


    Prajiturica prajiturelelor ma rasfata adesea. Daca nu am chef/timp sa prepar ceva dulce apelez la Magura. Yummmy!


   Sezonul palariilor e in toi iar eu profit din plin.


    Un weekend canicular si o vizita la Salina Turda? Da, va rog! 
    Abia astept sa ii dedic o postare. In curand, pe blog.


    Si uneori imi fac timp si pentru ceva dulce. Tarta cu fructe e printre preferatele noastre asa ca o savuram cu drag de cate ori avem ocazia.


    Cetatea de la Cristian e una dintre cetatile pe care nu le-am vizitat, inca. Sper ca in aceasta toamna sa reusim sa-i admiram si interiorul nu doar exteriorul.


    Cam asa imi imaginez zilele perfecte de toamna...


    O carte destul de interesanta si un smoothie delicios - reteta pentru o seara perfecta.


     Salata cu paste e cina racoritoare pe care o savuram in serile calduroase in care nu avem chef sa preparam ceva complex. E gata in doi timpi si trei miscari si e delicioasa.


    Aroma Lolitei Lempika mi se pare ca se "asorteaza" perfect cu acest sezon. Voi ce parere aveti?


    Fac ce fac si tot la gelul spumant purifiant de la Gerovital ma intorc. Imi doream sa incerc Pure de la Garnier dar daca nu l-am gasit la raft, mi-am spus ca mi-e dor de Gerovital si la insfacat cu dor.



    Ieri am avut parte de un maraton Thr Maze Runner. Dupa ce am vazut prima parte acasa, am fugit rapid la cinema pentru a vedea si continuarea. Mi se pare un film cu o actiune antrenanta, variatiuni pe aceeasi tema cu The Hunger Games si Divergent. Daca va place genul si nu l-ati vazut inca, vi-l recomand.


     Am incheiat seara cu o portie buna de distractie in familie. Ce familie? Familia Deenei, evident. Un puzzle, cake pops, briose, povesti de toate felurile si multa distractie. M-am simtit excelent si abia astept sa repetam experienta.


    Si asa au mai trecut doua saptamani in care am incercat sa profit de fiecare moment liber. Uneori am reusit, alteori m-am lasat pagubasa iar a doua zi am luat-o de la capat cu optimism.
    Pana la urmatorul episod din InstaMania va doresc sa aveti parte de zile frumoase, pline de zambete.

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!

Ce produse am mai terminat...

duminică, septembrie 27, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    M-am tot gandit cum as putea sa inseninez putin o zi mohorata si singura idee care mi-a venit a fost: un articol interesant! Si cum stiu ca articolele in care va impartasesc cateva impresii de final despre produsele pe care le-am terminat, iar luna septembrie se apropie de gloriosu-i final, mi-am spus ca acesta este momentul potrivit.
    Mi-am pregatit o cafea aromata, m-am uitat pe fereastra si am "admirat" din nou ploaia, apoi in dreapta mea spre mica gramajoara de produse care astepta sa-i ofer putina atentie si-am inceput. 
    De aceasta data nu pot sa spun ca ma laud cu o cantitate notabila dar... e ceva.



    Despre gelul de curatare Anian cu goji si rodie v-am povestit aici. L-am folosit in paralel cu alte produse destinate rasfatului tenului si singurul motiv pentru care a ramas in umbra a fost consistenta sa. Daca la inceput nu m-a deranjat faptul ca este destul de lichid, in ultima perioada mi s-a parut ca trebuie sa il dozez foarte rapid pentru a nu pierde o cantitate prea mare pe parcurs. In rest, doar de bine. Mi-a placut!
    Trebuie sa recunosc ca de masca de fata Glorious Mud m-am despartit inainte de termen pentru ca era foarte greu de indepartat si ma enerva. Dupa ce imi curatam tenul cu ajutorul buretelului Konjac si aplicam tonicul, ajungeam sa folosesc chiar si trei dischuri demachiante pentru a indeparta reziduurile maronii. Nu mi s-a parut ok si am decis sa ma despart de ea.
    Mascara Maybelline Colossal isi asteapta de cava vreme randul, am terminat-o de mai mult timp dar nu am reusit sa o includ in niciun articol pentru ca am tot uitat-o. De acesta data, am luat-o, am fotografiat-o si i-am spus adio. Imi plac foarte mult produsele Maybelline iar acesta nu face exceptie. Am fost multumita de calitatea sa si cu siguranta se va mai afla pe lista mea de cumparaturi.


    Minunatia de sapun lichid de la Balea Purple Kisses a detronat toate sapunurile lichide pe care le-am avut pana acum. Mi-a placut la nebunie aroma sa care seamana cu Euphoria de la CK si cu asta cred ca am spus tot. Multumesc Deena!
    Gelul de dus Balea Dusch Sorbet cu aroma de piersici a fost un deliciu, un rasfat. Mi-a placut mult, consistenta sa m-a mirat si m-a fidelizat si imi pare rau ca nu am luat mai multe cand am avut ocazia (a facut parte dintr-o editie limitata vara trecuta).
    Gelul de dus Yves Rocher Jardins du Monde cu aroma de cafea. Se putea sa lipseasca? Nici vorba. Imi place aroma sa si daca nu l-ati incercat pana acum sa stiti ca aveti sansa sa-l testati participand la concursul activ pe fan page, click aici.
    Dizolvantul de la Farmec a fost un produs destul de bun. Nu stiu exact care a fost pretul sau deoarece a fost o achizitie fulger din Profi in timpul unui maraton ultra-rapid dar pot sa va spun ca m-am obisnuit cu recipiente mai mari iar acesta s-a terminat atat de repede... Nu-i nimic, un alt produs i-a luat locul deoarece, poti trai fara multe produse dar dizolvantul trebuie sa fie mereu prezent in casa ta!
    Balsamul pentru par frumos si matatsos de la Garnier Ultra Doux mi-a placut la nebunie. O consistenta excelenta, o aroma deosebit de placuta si extrem de spornic. Ce sa-i mai cer? Il voi reachizitiona in curand. Parol!
    Untul de corp I love ... mango&papaya a facut parte din preferatele acestei veri mi-a placut la nebunie aroma sa proaspata si faptul ca mi-a hidratat pielea de fecare data cand am apelat la el. Bun! Bun de tot!


   Si-am incalecat pe-o sa... si-aici s-a terminat postarea mea. Nu au fost foarte multe dar eu ma declar multumita. Sper ca luna viitoare sa reusesc sa ma laud cu mai multe produse.
    Voi ati folosit vreun produs dintre cele pe care vi le-am prezentat? Avem aceleasi opinii? Abia astept sa va citesc comentariile!

Kiss Kiss Dee
    


Vinerea imbulinata #67

vineri, septembrie 25, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    E vineri, e zi de imbulinareeee!
    De fiecare data cand incep sa compun aceste postari imi spun care trebuie sa vin cu alt intro pentru ca acesta devine plictisitor dar, nu pot sa-mi tin in frau entuziasmul. Nu pot si pace!
    Daca vi se pare ca ar trebui sa "schimb placa" trageti-ma de maneca si ma voi mobiliza! Promit!
    Revenind la subiectul zilei doresc sa va spun ca este pentru prima data cand am apelat la top coat-ul matifiant si zau ca-mi place. Stiu ca rezultatul nu este perfect dar, de aceasta data rabdarea nu a fost punctul meu forte, bulinutele nu s-au uscat in totalitate iar modelul arata putin cam ciudat.
     Nu-i nimic, sper ca data viitoare vor arata mai bine!
    Nu va mai plictisesc cu detalii suplimentare si sper ca imbulinarea de azi sa fie si pe placul vostru.




    Am folosit:
    Oja Golden Rose no. 05;
    Oja Rimmel no. 873;
    Oja Medusa Isabella no. 136;
    Top coat matifiant Farmasi.



    Ei, ce parere aveti?
   Ce preferati, mat sau lucios?

Kiss Kiss Dee

P.S.:Nu uitati sa le vizitati si pe Alexia si Alexantza bubulinele mele preferate.

Recenzie: Girl online - Zoe Sugg

joi, septembrie 24, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Nici nu stiti cat de mult m-am bucurat in momentul in acre am descoperit aceasta carte, tradusa, pe raftul librariei online pe care o vizitez zilnic.
   Imi doream foarte mult sa o citesc desi auzisem destul de multe critici la adresa sa dar, datorita faptului ca o admir enorm pe Zoe Sugg aka Zoella am spus ca-mi voi asuma si acest risc.


    Am asteptat cu nerabdare momentul in care sa incep lectura iar intr-o frumoasa zi de toamna, am insfacat-o am aprins o lumanare parfumata (pentru ca si aceasta este o pasiune pe care o avem in comun) si am intrat in lumea lui Penny, personajul principal al acestei carti.
    Da, stiam ca este o carte cu si despre adolescenti si mi-am dorit ca pentru cateva clipe sa intru in pielea lor, a dramelor cu care se confrunta, a problemelor existentiale specifice varstei lor.
    Penny, o tanara domnisoara, mai impiedecata asa de felul ei, are parte de experiente destul de neplacute datorita firii sale credule, a inocentei de care da dovata in nenumarate cazuri. Totul culmineaza cu o gafa monumentala care se petrece la sfarsitul unui spectacol, gafa care este surprinsa de camerele de filmat si ulterior postata pe toate retelele de socializare. Drama, drama, drama!
    Norocul sau e ca, vacanta de iarna bate la usa si datorita unor imprejurari favorabile, ea si familia ei urmeza sa plece in New York pentru ca mama sa, organizator de evenimente, trebuie sa organizeze o nunta in stilul specific britanic al anilor '20 chiar in preajma Craciunului.
    Totul decurge conform planului pana in momentul in care il intalneste pe Noah, un tanar extrem de talentat care o ajuta sa isi infranga fricile si sa aiba mai multa incredere in fortele proprii.
    Bineinteles ca peripetiile din New York si nu numai, sunt asternute cu mult patos pe blogul sau, Girl online sub anonimat si bineinteles ca, pana la urma identitatea sa este facuta publica. 
    Ce se intmpla pana la sfarsit si cum reuseste Penny sa treaca peste diversele probleme cauzate de impartasirea unor lucruri prea personale in spatiul sau virtual, va las pe voi sa descoperiti.
    De aceasta data o sa fiu subiectiva si o sa concluzionez cam asa: este o carte usoara (chiar foarte usoara pot sa spun) o lectura pe care as recomanda-o liceenilor. Pentru mine a fost amuzanta, relaxanta si consider ca o ecranizare a sa s-ar bucura de un real succes. Deja imi imaginez cum ar fi sa urmaresc filmul, in dimineata de Craciun, la caldurica, cu o ciocolata calda aburinda langa mine. Mmmm....
  In cazul in care va tenteaza acesta carte, puteti sa o achizitionati de aici, la pretul de 35 lei.

Kiss Kiss Dee

OOTD: Sparkle, sparkle

miercuri, septembrie 23, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Daca in trecut mi-ar fi spus cineva ca o sa ador paietele, cred ca as fi ras ca la un banc de nota 10. Totusi, treptat, si-au facut loc in sufletul meu. 
     Am inceput sa le admir prezenta in tinutele altor persoane, apoi ma gandeam cu le-as putea aborda si eu. Zambeam si schimbam ideea. Apoi, am comandat o bluza, de pe un site asiatic, nefiind foarte atenta la acest detaliu (vazusem ca straluceste ceva pe-acolo dar nu m-am gandit ca ar putea sa fie chiar ele, paietele). 
     Credeti ca stiti care a fost reactia mea la posta vamala? 
     O mirare, o exclamatie admirativa, un wow din suflet. Era ca si cand as fi vazut un unicorn (haha).
    Ei bine, de atunci nu le-am mai ocolit. Pot sa spun ca am inceput sa le vanez pentru ca mi se parea ca ofera acel ceva unui obiect vestimentar.
     In momentul in care am zarit bluza pe care v-o voi prezenta astazi, am bagat-o rapid in cos si abia dupa ce am expediat comanda m-am gandit: Oare nu-s chiar prea multe? Oh nuu!
    Cand a ajuns la mine, am luat-o, am inspectat-o si m-am felicitat. E cea mai frumoasa bluza din sifomier! E moale, are o nuanta placuta de roz prafuit si straluceste intr-un mare fel. 
   Am scos-o la promenada cu prima ocazie iar acum veti putea sa o admirati si voi.



     Si pentru ca toamna aceasta are un iz de vara destul de intens, i-am alaturat o pereche de pantaloni galbeni (pentru ca viata e mai frumoasa atunci cand porti ceva colorat) si o pereche de sandale care s-au dovedit a fi extrem de rezistente.
    Combinatia mi-a placut la nebunie si cu siguranta voi mai purta tinuta stralucitoare de cateva ori in acest sezon.




   Am purtat:
   Bluza Pimkie Pink Collection - din pacate nu mai este pe stoc dar aici o sa gasiti o multime de modele deosebite;
    Panataloni Vila FILTER YELLOW - via. Kurtmann - aici;
    Bratari - Soufeel;
    Ochelari de soare - random;
    Sandale - Auchan (old).


    Voi ce parere aveti despre paiete?
    Va place sa purtati tinute stralucitoare?

Kiss Kiss Dee

NOTD: Oui! Oui! Tres jolie!

marți, septembrie 22, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


   Da, stiu de aceasta data nu am reusit sa fiu modesta dar nu e vina mea. 
   Fix aceasta mi-a fost exclamatia dupa ce mi-am admirat mica "opera de arta". Cred ca n-am mai fost atat de incantata de o manichiura de foarte mult timp. 
    Floricele simpatice, glitter, nuante inchise... toate la un loc pentru un rezultat care m-a cucerit. Ce sa mai spun ca de ieri stau si-mi admir unghiile si ma toot gandesc cum sa le pastrez intacte pentru cat mai mult timp. Hmmm... voi vedea.
    Trecand peste laudele mele matinale, doresc sa va spun ca pentru manichiura de astazi am pus la treaba water decals-urile pe care le-am comandat de pe Born Pretty Store.
    Trebuie sa recunosc ca pana acum nu am mai folosit water decals-uri pe care sa trebuiasca sa le decupez dar, cu putina rabdare si perseverenta am reusit sa le manevrez destul de usor. Afirm din nou sus si tare ca aceste minunatii te ajuta sa obtii o manichiura demna de reviste intr-un timp record.
    Nu ma credeti? Priviti mai jos.










    In cazul in care va tenteaza water decals-urile pe care le-am folosit, doresc sa va spun ca le puteti achizitiona de aici (eu am folosit setul cu numarul D014) la un pret de 1.99$, transportul este gratuit (produsele ajung la posta vamala) iar daca veti folosi codul PML91 veti beneficia de un discout suplimentar de 10% din valoarea comenzii.
    Sper ca v-a placut manichiura mea si astept cu nerabdare comentariile voastre.


Kiss Kiss Dee

P.S.: Nu stiu cum se face dar, de fiecare data cand doresc sa imortalizez o manichiura, afara vin nori negri si pufosi care ma impiedica sa obtin poze cu care sa ma mandresc. Ar fi trebuit sa-mi dau seama de acest lucru in perioada caniculei, atunci cand ar fi fost bine-veniti cativa norisori.

10 pentru inspiratie... #21

luni, septembrie 21, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Chiar daca weekendul care tocmai s-a incheiat a fost pur si simplu dogoritor, eu nu ma pot abtine si visez la zilele frumoase de toamna in care temperaturile nu te fac sa scoti limba de cald, in care te simti bine fara sa te sufoci. Oare mai trebuie sa astept mult? Sper ca nu...
    Pentru postarea de azi m-am axat pe un stil pe care il admir de fiecare data cand il vad, iar cum pinterest-ul e vast mi-a fost destul de greu sa ma rezum la doar 10 tinute.
    In meniul acestei zile avem... sporty-chic.


    Intotdeauna mi-a placut acest stil care te provoaca, iti pui imaginatia in functiune iar rezultatul nu e niciodata plictisitor. Fie ca e vorba de o pereche de tenisi/adidasi, un hanorac sau o pereche de pantaloni de trening, acest stil poate fi purtat intr-o multime de combinatii, care mai de care mai creativa.
    Sper ca si voi sunteti de acord cu mine si sper sa va placa cele zece tinute pe care le-am ales.

Sursa
Sursa
Sursa
Sursa
Sursa
Sursa
Sursa
Sursa
Sursa

Sursa

    Ce parere aveti?
   Sunteti pro sau contra sporty-chic?

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!