Preferatele lunii decembrie

duminică, ianuarie 10, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

     A trecut decembrie, s-a incheiat si 2015 iar eu, revin cu produsele pe care le-am folosit cu drag si spor in ultima luna.
    Am facut cateva descoperiri, m-am lasat cucerita de texturi si arome noi asa ca postarea de azi va fi destul de interesanta.


    Sunteti curioase care au fost produsele cu care m-am delectat in decembrie? 
    Priviti mai jos!



   Produsele Farmona au fost o surpriza deosebit de placuta. V-am vorbit despre ele in acest articol si doresc sa a spun ca au pus stapanire pe baia mea, de cand le am le folosesc fara mila.
    Cum nicio postare nu poate sa fie publicata fara aparitia unui produs Batiste... varianta Cherry este cea care a fost vedeta. Nu va mai spun cat de mult iubesc aceste sampoane uscate, nici ca ma salveaza de fiecare data, nici ca nu imi mai pot imagina viata fara ele, bine?
   Chiar daca Sally Hansen, balsamul pentru cuticule care m-a cucerit fara drept de apel nu apare in aceasta fotografie, e demn de mentionat in toate postarile de acest gen. V-am vorbit despre el in acest articol, l-am inclus si in topul preferatelor lui 2015 asa ca da. E una dintre minunile pe care le-am adorat la sfarsitul de decembrie.
    Chiar daca nu l-am folosit pe cat de des mi-am propus, balsamul reparator pentru picioare cu unt de karité de la Yves Rocher a fost una dintre descoperirile lunii decembrie. Imi place mult consistenta sa, se absoarbe rapid iar picioarele mele raman fine si catifelate in urma folosirii sale.


     Crema de noapte Ziaja cu lapte de capra este preferata mea din momentul in care am achizitionat-o. Mi-am dorit sa ii dedic un articol dar din pacate am pierdut pozele pe care le-am facut, cutia in care a fost ambalata e de multa vreme aruncata asa ca n-am mai avut cu ce sa ma prezint in fata voastra. Oricum doresc sa va spun ca avem de-a face cu o crema foarte densa, hidratanta, perfecta pentru acest sezon. E foarte spornica, nu trebuie sa folosim decat o cantitate mititica pentru o aplicare si de cand o folosesc simt ca tenul imi e recunoscator in fiecare seara. 
    In materie de make-up doresc sa va spun ca acest fond de ten este produsul pe care l-am folosit fara incetare in toata luna decembrie. Imi place la nebunie, m-a cucerit si nu simt nevoia sa incerc altceva. Despre cine e vorba? Despre Perfect Finish, bineinteles. I-am dedicat acest articol si zau ca il iubesc in continuare.
    De aceasta dat voi include in categoria preferatelor si o placuta deoarece de cand o am, placuta de pe BPS imi aduce veselie pe unghii de fiecare data cand o folosesc. daca stau bine sa ma gandesc, in decembrie doar inspre ea mi-am indreptat tentaculele. V-am vorbit despre ea in acest articol si maine, va voi prezenta o noua manichiura simpatica pe care am conceput-o cu ajutorul sau.
    Si daca de produse cosmetice am tooot vorbit, sa vorbim si despre lecturile din decembrie.
    Am avut o pofta de citit cum rar am mai vazut!


    Am inceput luna romaneste, cu Rodica Ojog Brasoveanu si pot sa va spun ca Cianura pentru un suras este o carte de nota 10. Are umor si actiune si zau ca m-a surprins. M-a amuzat la culme modul in care a fost tesuta actiunea acestei carti si in cazul in care doriti sa va delectati cu o lectura 100% romaneasca, v-o recomand cu drag.
    Buna seara, Melania a fost inclusa in acelasi volum, dar nu m-a prins la fel de mult. O parte din personaje se regasesc si printre paginile acestui mic roman dar primul mi s-a parut mai captivant. Cu scuzele de rigoare, aceasta a fost umila mea parere.
    Am continuat cu Sub aceeasi stea, pentru ca mi-am dorit din tot sufletul sa o contrazic pe Deena care a spus ca filmul e mai bun decat cartea. Ei bine, cu parere de rau, ii dau dreptate. Si eu cred ca autorul si-a spus: John baiete, trebuie sa scrii o carte care sa fie ecranizata! Hmmm... oare ce subiect sa abordez. Ah, da! Boli incurabile! Si asta a fost tot! Nu m-a dat pe spate modul in care a fost scrisa, actiunea mi-a placut dar filmul mi-a atins latura sensibila mai mult decat mi-as fi imaginat. Deci da, recomand filmul (spoiler alert - eu am cam plans...).
    Mark Levy si Toate acele lucruri pe care nu ni le-am spus m-a facut sa exclam ASA DA! Mi-a placut la nebunie aceasta carte, chiar daca la inceput mi-am dat ochii peste cap si mi-am spus - Pe bune?, pe parcursul paginilor sale mi-am dat seama ca am judecat-o gresit. Este una dintre cele mai bune carti ale acestui autor (lecturate de mine, bineinteles) si din partea mea primeste un mare DA. Daca va plac cartile a caror actiune se petrece atat in zilele noastre cat si in trecut, in perioada post Razboi Rece, va spun ca si aceasta trebuie sa ajunga in manutele voastre.
     Anul in care te-am intalnit nu a fost una dintre cele mai bune carti ale Ceceliei Ahern. Mi se pare ca se stradieste prea mult si si-a cam pierdut farmecul. 
    John Grisham si-a sa Altfel de poveste de Craciun mi s-a parut perfecta pentru perioada sarbatorilor. In trecut vazusem si ecranizarea acestei carti asa ca mi-a placut sa ma delectez cu o  carte usoara, cu o actiune haioasa.

   Pfuu, am terminat! Iar mi-am dorit sa scriu o postare mai mititca si n-am reusit... Sper ca nu v-am plictisit prea mult.
   Voi ce produse ati descoperit in decembrie? Ce ati indragit? Ce lecturi v-au placut?

Kiss Kiss Dee


   

You Might Also Like