Review: Bioderma Photoderm Max Aquafluide

joi, aprilie 28, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Nici nu va puteti imagina de cand imi doresc sa scriu acest articol! Nu am facut-o pana acum deoarece aceasta mica minune a intrat in casa mea la sfarsitul iernii si voiam sa fiu convinsa si de protectia cu care se lauda. Avand in vedere faptul ca nu am avut noroc de prea multe zile in care sa simtim amenintarea soarelui, am preferat sa astept pana in ziua in care sa zic da dom'ne produsul asta e minunat!
     Auzisem de renumele produselor Bioderma Photoderm Max  Aquafluide SPF 50  dar pana in februarie nu reusisem sa ma mobilizez sa achizitionez unul asa, de proba. Asta pana in momentul in care am aflat ca la Sensiblu se bucura de o oferta de nerefuzat avand o reducere de 50%. Bineinteles ca la noi in batatura n-am mai gasit nici urma de Photoderm Max iar in acest mod am reusit sa ma enervez mobilizez si sa apelez la Farmacia Tei. Pretul de aproximativ 39 lei mi s-a parut acceptabil asa ca am decis ca a venit momentul sau.


     Ambalajul sau imi place la nebunie iar galbenul specific produselor destinate produselor cu SPF ridicat m-a facut sa abandonez tote produsele pe care le aveam incepute si sa il incerc din prima zi.
     Ce am observat? 
     In primul rand, un aspect care tine tot de metoda de ambalare. Un sistem de dozare care ne permite sa folosim cantitatea optima din acest produs care face minuni.


     Avand in vedere faptul ca vorbim despre Bioderma Photoderm Max Aquafluide putem sa deducem chiar din denumirea sa ca avem de-a face cu un fluid, asa ca iese din calcul problema unei creme prea consistente care sa fie prea grea pentru tenul nostru.
     Trebuie sa recunosc ca la inceput m-am speriat, la gandul ca un produs care este atat de fluid ar putea fi consumat in doi timpi si trei miscari dar nu, avem de-a face cu un produs spornic.
    Cred ca nu este nevoie sa revein la subiectul care se afla (din fericire) pe buzele tuturor in ultimii ani, importanta SPF-ului asa ca voi spunde doar atat: fie vara, fie iarna, fie soare, fie vant la SPF nu trebuie sa renunt!
     In sezonul rece am folosit creme cu un SPF mai mic doar datorita faptului ca le foloseam in combinatie cu alte produse cu un factor de protectie mai ridicat si am evitat sa ies din casa fara a avea grija de acest mic aspect. In momentul in care mica minune a aparut in casa mea, le-am abandonat pe toate si mi-am spus ca o voi folosi doar pe ea.
    Am stiut ca ne vom intelege de minune de la prima aplicare! Mi-a placut pentru ca am observat ca se absoarbe rapid si (in cazul meu) nu trebuie sa insist, nu am probleme cu nicio pelicula alba pe care sa fiu nevoita sa o masez pana sa dispara.
    Finish-ul este mat si e o baza de machiaj excelenta. Mi-era teama ca machiajul meu n-o sa reziste prea mult dar grijile mele au fost eliminate din prima zi. Dupa zece ore machiajul meu era intact, fruntea nu lucea iar eu eram fericita.
    In cazul in care nu stiati, tenul meu este normal/mixt, zona T fiind singura care-mi mai creeaza probleme din cand in cand.
    Datorita faptului ca aplic o cantitate destul de mare pentru a fi sigura ca ma pot bucura de proprietatile sale, ma gandeam ca s-ar putea sa ma confrunt cu mici monstruleti care sa aduca si cativa norisori in relatia noastra dar, m-am inselat. E non-comedogenic, nu am avut probleme nici in aceasta privinta iar porii mei au ramas liberi, respirand in voie.
     Am uitat sa precizez ca avem de-a face cu un produs care are un miros proaspat, subtil, deloc deranjant, lucru care pe mine ma bucura foarte mult. Cu cat mai putine arome, cu atat mai bine!
    Si daca am ajuns la concluzia ca sunt foarte multumita de Photoderm Max Aquafluide, am decis sa il provoc si sa vad daca face fata si in conditii extreme iar la ultima excursie facuta pe munte, am aplicat o cantitate generoasa (doar pe fata, din pacate) si ne-am spus (eu si Marius, bineinteles) ca acesta va fi testul suprem. Ne-am bucurat de o zi pe cat de insorita, pe-atat de friguroasa datorita vantului care batea cu putere, impidicandu-ne sa ne dam seama cat de puternic era soarele. Cu gecile pe noi si cu fetele si mainile expuse ne-am petrcut 10 ore pe un traseu de creasta. Ce inseamna un traseu de creasta? Un traseu fara pic de umbra.
    Ei bine, in momentul in care am ajuns acasa am constatat ca fetele noastre erau in cea mai buna stare, fara strop de roseata, fara pic de arsura iar mainile, care nu au fost protejate, erau ca nicte racusori. Le-am hidratat, am avut grija de ele dar de fiecare data cand le priveam nu puteam sa nu radem gandindu-ne cum ar fi aratat fetele noastre daca nu am fi aplicat SPF-ul corespunzator. Zoro ne-ar fi invidiat cu siguranta!
    Swatch (chiar si aici se poate observa nuanta usor rosiatica a pielii mele).


    Dupa aceasta aventura, am decis ca acest produs o sa ramana pentru mult timp printre preferatele mele deoarece merita toate laudele de care se bucura atat in mediul online cat si in afara sa.
    E un produs care face ceea ce promite si primeste cel mai mare DA din partea mea! Mi-am incheiat pledoaria!

   Voi ati folosit Bioderma Aquafluide Photoderm Max? Imi impartasiti opiniile?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like