InstaMania #52

luni, februarie 29, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


    Vine, vine primavara! Ma bucur enorm ca am razbit pana in ultima zi a lunii februarie si sunt convinsa ca de acum totul va deveni si mai frumos! Alungam iarna, intampinam Babele fioroase cu bratele deschise si apoi... totul devine mult mai frumos.
     Apropo? V-ati ales Baba? A mea a fost mereu in 3 martie asa ca feriti-va de furtuni cu soare! Ha, ha, ha!
    Gata, consumul de cofeina isi spune cuvantul si astazi asa ca incerc sa ma linistesc putin si sa va impartasesc cate ceva din activitatea intensa din ultimele doua saptamani. Din pacate nu am fost foarte activa pe cat mi-as fi dorit dar tot am reusit sa adun cateva fotografii pentru a incropi episodul de astazi. Nu e un episod demn de un beauty blogger ci un amalgam cu de toate pentru toti. Sper ca o sa fie pe placul vostru!


     Ca de obicei, incep cu frumosul Sibiu. Va place? Nu-i asa ca-i de poveste?



    Din categoria prajituri cu dragoste, sau dragoste pentru dulciuri su... orice doar dulce sa fie! Un Bolero delicios pentru cei care nu tin la dieta/silueta.


    V-am mai spus ca-mi plac pozele alb-negru? De fiecare data cand imi aleg fotografiile pentru postari incerc si filtrul alb-negru. Poza de mai jos mi s-a parut demna de o postare pe Instagram.


    Chiar daca nu erau in programul achizitiilor de weekend, i-am vazut, i-am probat si i-am luat. #decathlonmania 


    Si daca aveam bocanci noi, i-am scos la un test drive in Muntii Fagaras. 


    Un ceai aromat in varf de munte? Da, va rog!


     Romania magica la 1840m. Intreaga aventura... in curand pe micile ecrane!


    In ultima perioada as manca doar salate (si dulciuri, bineinteles). Nu stiu care e motivul, probabil pofta de primavara dar, e de bine.


    Jucariile de la BornPretty Store m-au facut sa chitai de bucurie si sa ard de nerabdare. Le-as testa pe toate in acelasi timp!



    Relaxare de weekend. 


    Multitasking in bucatarie? Se poate! O masca cu argila, o clatita cu dulceata aromata, reteta pentru o seara de duminica. Spuneti-mi ca nu sunt singura care apeleaza la mix-uri de acest gen pentru a profita de fiecare minut liber! Hai... stiu ca nu sunt singura!



   Si asta a fost tot! Doua saptamani au zburat si de-acum inainte, sper ca timpul va fi mai rabdator, soarele mai binevoitor iar noi, vom zambi mai mult. De acord?

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!

Arome orientale pe wishlist-ul meu

duminică, februarie 28, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

     Daca tot e duminica si toata lumea isi propune sa se relaxeze eu va propun un rasfat olfactiv. Ce ziceti? Nu-i asa ca suna bine?
    In momentul in care am primit mailul cu informatii tentante si actualizate despre cremele de corp Tesori d’Oriente mi-am spus ca trebuie sa vi le impartasesc si voua.


    Da, pana acum aromele orientale erau ceva care ma atragea dar nu imi starneau curiozitatea vis-a-vis de radacinile lor. Ei bine, de cand am citit Vanatorii de zmeie (o carte extraordinara pe care v-o recomand si voua) interesul fata de aceasta zona mi-a fost atatat intr-un hal fara de hal.Ce poate sa-ti faca o carte, nu- asa? 
    Desi subiectul sau este destul dur, avand in vedere faptul ca vorbim despre o drama (de fapt sunt mai multe) tousi, prima parte a cartii, in care sunt descrise arome, peisaje si lucruri frumoase ma face sa privesc si dincolo de tragedii. Si daca ne gandim la zona respectiva, nu avem cum sa ignoram aromele de mosc, floare de lotus, izul lemnos dar si pe cel condimentat. Acestea sunt izurile in jurul carora imaginatia mea tese nenumarate povesti.
     Tesori D'Oriente vine in ajutorul nostru cu cinci creme aromate, menite sa ne relaxeze si sa ne ofere #esentastariidebine.

Crema de corp Tesori d’Oriente Floare de Lotus




    Inspirata de delicata floare de lotus, crema de corp este luminoasa si contine fragmente de ape albastre. Aceasta este intens aromata si imbraca simturile in note calde si lejere ce calatoresc peste mari si tari.

Crema de corp Tesori d’Oriente Aegyptus


    Creata in tara Cleopatrei, crema de corp Aegyptus lasa pielea impregnata cu parfum lemnos si condimente orientale. Aroma subtila dezvaluie crini albastri de Nil ce inglobeaza intreaga cultura a Egiptului.

Crema de corp Tesori d’Oriente Smirna (Mirra)


    Exotic si nisipiu, parfumul cremei de corp Mirra invaluie pielea in acorduri suave de smirna si sopteste povestile a o mie si una de nopti. Treptat, acesta dezvaluie relieful olfactiv al peninsulei Arabice, o aroma bogata, condimentata, usor rasinoasa.

Crema de corp Tesori d’Oriente Mosc Alb


    Crema de corp cu mosc alb mangaie pielea cu aroma ambrata si o acopera cu textura fina a mii de flori albe.

    Crema de corp Tesori d’Oriente Hammam


    Imbogatita cu iconicul ulei de argan, crema hraneste in profunzime pielea, hidratand-o, redandu-i elasticitatea si conferindu-i o finete incredibila. Aroma Marocului este transpusa in note de iasomie senzuala de Sambac, flori de portocal radiante si clementine.

    Trebuie sa recunosc ca si ambalajele lor contribuie la inclinarea balantei spre o achizitie imediata deoarece... of, nu mai trebuie sa spun nimic, cred ca si pe voi va tenteaza la fel de mult!

    Voi ati incercat aceste arome? Care este preferata voastra si care va tenteaza cel mai mult?

Kiss Kiss Dee

NOTD: Spring, spring, spring!

vineri, februarie 26, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Acum, cand toata lumea tanjeste dupa venirea primaverii eu, imi arat suportul si sustinerea prin intermediul manichiurilor proaspete, inflorate, colorate.
     Trebuie sa recunosc ca uneori mi-e greu sa-mi parasesc zona intunecata dar, mi-e dor de culoare, de veselie.
     Pentru manichiura de azi am apelat la una dintre placutele mele preferate de la Moyou London si am asternut niste floricele pe unghiutele care nu au fost colorate cu oja texturata Golden Rose.
    Combinatia mi-a placut, efectul a fost deosebit iar primavara... vine, vine, vine!




    Am folosit:
Golden Rose Holiday Nail Color - no 74
Flormar - no. 429;
Golden Rose Express Dry - no 14;
MoYou London - Pro Plate Collection 09;
Top coat Farmec 3D Efect.


    Ce ziceti? Vine primavara?

Kiss Kiss Dee

P.S.: In cazul in care credeti ca joaca cu stampilute e dificila, aici va demonstrez ca toata "afacerea" e extrem de simpla.


De trei ori... Loncolor Natura

joi, februarie 25, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Dupa ce au fost testate si ras-testate, produsele Loncolor Natura isi fac aparitia aici, pe blog, sub lumina reflectoarelor.
     Am fost foarte incantata in momentul in care le-am primit deoarece imi  place sa am grija de parul meu, de sanatatea si aspectul sau. Intotdeauna imi place sa incerc lucruri noi si spun niciodata nu cand vine vorba de produse de infrumusetare.


    Cele trei produse despre care va voi vorbi astazi sunt masca pentru ingrijirea parului, crema pentru ingrijirea parului si uleiul pentru par Loncolor Natura. Am decis sa le organizez in in functie de locul pe care il ocupa in suletul meu iar pe primul loc s-a clasat...uleiul de par.
    Cand vine vorba de uleiuri sunt atat de curioasa incat nu am rabdare si incep atacul fara niciun preaviz. Exact asa s-a intamplat si in acest caz. L-am insfacat rapid, i-am studiat ambalajul, m-am uitat pe lista de ingrediente si l-am aplicat fara sa stau pe ganduri. Am asteptat aproximativ 30 minute si apoi am urmat ritualul obisnuit: spalare, imbalsamare, etc. Dupa ce mi-am uscat parul am observat ca varfurile aratau impecail, firele de par erau moi si potolite asa ca i-am oferit o bila alba si l-am trecut in categoria produselor pe care le folosesc saptamanal.
     Totusi, in cazul in care aveti probleme cu volumul, va recomand sa folositi un produs special in momentul in care va ocupati de uscarea/coafarea parului pentru ca in cazul in care il veti lasa sa se usuce natural aspectul sau va fi destul de...pleostit.


    Pentru o utilizare am folosit dest destul de mult produs avand in vedere faptul ca parul meu e destul de lung asa ca n-o sa-i laud spornicia. Oricum, indiferent de cantitatea pe care o folosesc, simt ca nu ingrasa parul, nu se "cearta" cu sebumul meu dar am grija ce cele doua personaje sa nu se intalneasca.


    Aroma sa este placuta si ma rasfata de fiecare data cand il folosesc.

    Al doilea produs care mi-a placut, a fost masca de par. Cu un ambalaj simplu, care te duce cu gandul la curatenie, puritate si ordine te atrage in mrejele sale si nu ai cum sa nu-i oferi atentie. Dupa ce am zambit in momentul in care am citit instructiunile de folosire, deoarece timpul in care actioneaza este de aproximativ 3 minute, am pus-o la treaba fara strop de mila.


    Am lasat-o sa-si faca de cap in timp ce am continuat ritualul de rasfat iar in timp ce imi clateam parul mustaceam bucuroasa. Aroma sa se simtea destul de intens iar firele de par se descurcau ca-n basme. Dupa uscare mi-am admirat podoaba capilara si i-am oferit nota maxima. De atunci, am renuntat la balsamul de par si o folosesc dupa fiecare spalare.
   Da, pe dansa o laud, e foarte spornica asa ca o cantitate foarte mica din produs poate sa faca fata si pletelor mele roscovane.


    Chiar daca o folsoesc de doua ori pe saptamana nu am avut probleme (mai mari decat cele pe care le am de obicei) cu ingrasarea parului asa ca nu am nimic de obiectat la adresa sa.

    Cu crema pentru ingrijirea parului inca mai negociez. Am incercat sa o aplic intr-o cantitate cat mai mica deoarece mi se pare destul de densa pentru un produs leave in si totusi inca nu am invatat sa dozez cantitatea ca la carte. In concluzie, mi se pare ca imi incarca parul indiferent de cantitatea pe care o folosesc.


    Ambalajul sau a fost cel care mi-a placut cel mai mult datorita sistemului de dozare asa ca ma simt datoare sa ii mai ofer cateva sanse. Oricum, cred ca s-ar intelege de minune cu un par cu varfuri mai uscate.


   Eu doresc sa-i mai ofer cateva sanse si promit sa revin cu update in cazul in care voi descoperi varianta castigatoare.
    Ca si o concluzie generala, ma bucur ca am avut ocazia sa testez aceste produse pentru ca am descoperit si alte metode pentru a-mi rasfata parul. El imi e recunoscator dupa fiecare spalare iar eu il port cu mandrie.
    In cazul in care v-am tenat, produsele Loncolor Natura pot fi achizitionate atat din hypermarket-uri cat si din magazine online la preturi mici, mici, mici 13-18lei.
    Voi le-ati incercat? Care este preferatul vostru?

Kiss Kiss Dee

NOTD: Radioactive

marți, februarie 23, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Cunoasteti noua mea obsesesie? Da, normal ca o cunoasteti!
    Blobbicure este numele sau si banuiesc ca va mai amintiti incercarile mele. Aici e cea mai recenta si de atunci mi-am dorit sa mai incerc noi combinatii.
    Pentru astazi, m-am lasat inspirata de cea mai recenta carte pe care am lecturat-o si despre care v-am povestit chiar ieri (click aici pentru a va delecta cu recenzia mea) - Martianul. Mi-a placut atat de mult incat mi-am dorit sa-i dedic si o manichiura.
   Am ales nuante neon pentu ca mi-am dorit sa semnalizez pericolele cu care te poti intalni in cazul in care ratacesti pe o alta planeta si incerci o sumedenie de combinatii mai putin obisnuite, menite sa iti salveze viata. Am ales blobbicure pentru a concepe craterele de pe Marte iar rezultatul mi-a placut tare mult.




Am folosit:
Laura Clauvi - Flashy Pink;
Laura Clauvi - Flashy Yellow;
Topa coat - Farmec 3D Efect.


     Ce parere aveti despre interpretarea mea?
    Nu-i asa ca e simpatica?

Kiss Kiss Dee

Recenzie: Martianul - Andy Weir

luni, februarie 22, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello hello,

    Nu credeam ca o sa fac aceasta afirmatie. Nu credeam ca o sa pot sa spun ca am vazut un film si am citit o carte care mi-au placut in egala masura. Mi se intampla adesea sa spun ca lectura unei carti mi se pare de milioane, de doua ori am spus ca filmul a avut parte de o echipa care a reusit sa scoata ce-i mai bun si inca ceva in plus din actiunea unei carti dar sa afirm ca mi-au placut in egala masura, n-am stiut ca stiu sa spun.
    Si totusi, Martianul m-a convins. Trebuie sa recunosc ca febra acestui titlu m-a prins abia in urma cu doua luni. In momentul in care a aparut filmul am spus ca eu nu merg la fime cu cosmonauti care dureaza 3 ore. Punct!  N-am vrut sa mai deschid subiectul, ba chiar am uitat de existenta sa.
    Intr-un weekend geros, fiind in cautarea unui film bun (tare greu mai gasesti asa ceva) Marius mi-a spus din nou de el. Fara prea mult entuziasm am acceptat spunandu-mi ca un flm plictisitor e cel mai bun somnifer. Ei bine, m-am inselat amarnic! Matt Damon interpreteaza impecabil rolul lui Mark Watney si datorita lui aceasta pelicula m-a tinut cu sufletul la gura pe toata durata celor 3 ore (daca nu castiga Oscarul zau ca le fac reclamatie ha, ha, ha).
    Dupa ce am terminat filmul, am tasnit direct la calculator am intrat pe site-ul meu preferat la sectiunea beletristica si am inceput sa caut titlul sugubet. L-am vazut, l-am notat si dupa cateva zile frumoasa carte (atat la propriu cat si la figurat) se afla in posesia mea.



    Am terminat rapid ce aveam pe noptiera si am inceput lectura. Cele 420 de pagini nu m-au speriat absolut deloc pentru ca eram sigura ca ne vom intelege de minune. Si asa a fost!
    Andy Weir nu ne plictiseste cu introduceri ample ci intra in forta in mintea ta, de la primele pagini. In cazul in care nu ati auzit nici de aceasta carte si nici de film doresc sa va spun ca totul se petrece pe Marte (da, da, planeta) unde unul dintre astronautii care faceau parte din misiunea Ares 3 ramane "naufragiat" in urma unei furtuni devastatoare care ii alunga pe colegii sai. Mark Watney, personajul principal, victima noastra se trezeste singur, pe o planeta destul de neprietenoasa si cauta solutii pentru a supravietui pentru cat mai mult timp, ba chiar mai mult incropeste chiar si un plan de evadare.
     Toata actiunea acestei carti este privita cu ochii unui optimist care nu se da batut indiferent de piedicile care se afla in calea sa. Toate replicile, gandurile, sentimentele sunt profunde dar exprimate intr-un mod deosebit si cu un umor teribil, cum rar am mai vazut.
     Chiar daca stiam care va fi deznodamantul, nu pot sa spun decat ca am devorat-o in trei zile. Atat de mult mi-a placut. Da, include si aspecte tehnice, vazusem la un moment dat cateva recenzii pe goodreads in care unele persoane se plangeau de acest aspect dar... fara aceste detalii, cartea nu ar fi fost plauzibila.
     Dupa cum v-am obisnuit, n-o sa va dau prea multe detalii despre ceea ce se petrece pe acest taram nedescoperit dar in cazul in care nu v-ati intalnit pana acum cu acest titlu, v-as recomanda sa cititi cartea iar apoi (obligatoriu) sa vedeti si filmul. 
     Dupa parerea mea, aceasta carte ar trebui sa fie insotita de hashtagul #awesome pentru ca este atat de bine scrisa, atat de amuzanta si atat de diferita de toate cartile pe care le-am citit pana acum incat nu am cum sa nu v-o recomand cu cea mai mare placere.
   Cartea  Martianul poate fi achizitionata la un pret de 39 lei.
    Sper ca nu v-am plicitisit cu prea multe detalii si sper ca am reusit sa va conving ca acest titlu isi merita locul pe rafturile biblioticilor noastre. Pe mine m-a cucerit!

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!

Secrete - Cate ceva despre obtinerea unei manichiuri frumoase

sâmbătă, februarie 20, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Nu mai e un secret pentru nimeni faptul ca manichiurile ocupa un loc important in sufletul meu. Imi place sa ma joc cu nuante, texturi, modele si sa obtin rezultate cat mai spectaculoase. Lucrez mult la calculator si zau ca in momentul in care am o manichiura simpatica, lucrez mai cu spor. O admir, tastez, gandesc, analizez, creez. Oare sunt singura? Sper ca nu!
    Si pentru ca vreau sa va demonstrez cat de simplu e sa concepi manichiuri care sa-ti insenineze zilele am decis sa va impartasesc cateva din "secretele" mele.


    Care sunt pasii pe care-i urmez pentru a crea si a pastra o manichiura de zile mari? Va invit sa lecturati randurile de mai jos.
    Chiar daca e greu si uneori aman, cea mai importanta etapa e hidratarea. Se spune ca mainile iti tradeaza varsta pentru ca adesea avem grija sa ne hidratam tenul, corpul & Co si uitam de pielea mainilor. Ea in schimb, nu uita! Indiferent de sezon, trebuie sa alegem o crema care sa ne protejeze pielea de factorii externi. Eu folosesc vara produse mai usoare, care se absorb rapid iar iarna produse consistente fara sa tin cont de puterea de absorbtie (daca e necesar ma rasfat cu un masaj pana ma declar multumita).
     La fel de importante sunt si cuticulele. Nu le tai (daca stau bine sa ma gandesc, cred ca le-am taiat de maxim 5 ori in toata existenta mea), ci am grija sa folosesc produse care sa substituie aceasta etapa. Usor, rapid si fara riscuri. Chiar daca acum folositi cutitase, forfecute si alte nebunii si acest pas vi se pare imposibil, va recomand ca timp de trei luni sa incercati sa folositi creme, uleiuri sau produse destinate cuticulelor. La inceput, aceasta etapa o sa vi se para dificila dar veti vedea ca in timp, totul o sa devina mult mai usor. 
   Puteti sa folositi fie peeling-uri cuticulare, balsamuri (eu il folosesc pe cel de la Sally Hansen si mi se pare perfect) sau puteti folosi uleiuri. Cu un betisor din bambus le puteti "educa" si toata afacerea e rezolvata in timp record. 
    Dupa operatiunea de hidratare incep sa imi privesc unghiutele si ma gandesc daca trebuie sa le scurtez sau pot sa le colorez. Nu ma dau in vant dupa unghiute lungi deoarece ma incurca in momentul in care tastez asa ca adesea optez pentru scurtare. Daca pe blog vedeti ca postez manichiuri in care unghiile mele sunt destul de lungi inseamna ca fie am beneficiat de o vacanta fie mi-a fost tare lene si nu le-am scurtat.
    Daca le scurtez, apelez la un set de pile electrice pe care l-am primit cadou in urma cu vreo 5 ani si care isi face treaba cu brio si in prezent. Iau pila cea mai "agresiva" si in doi timpi si trei miscari le-am scurtat. Nu folosesc altceva deoarece operatiunea mi se pare prea migaloasa iar pilele ma ajuta sa rezolv problema in timp record. In cazul in care nu sunt multumita de forma lor, apelez la o pila normala cu care le retusez.
    Stiu ca in cazul in care suntem nemultumite de nuanta naturala a unghiilor putem sa folosim metode naturale, cum ar fi bicarbonatul, sau zeama de lamaie dar eu, fiind intr-o permanenta cursa contra cronometru prefer sa folosesc pilele pentru buffing. In cateva minunte reusesc sa scap de asperitati, de nuanta galbuie care uneori isi mai face simtita prezenta si pe unghiile mele si reusesc sa le ofer un luciu frumos.
    In cazul in care doriti sa aplicati metoda mea, puteti sa apelati la un kit de accesorii in care puteti sa gasiti produsele de care aveti nevoie atat pentru cuticule cat si pentru suprafata unghiei. Se gasesc in hypermarket-uri, magazine online sau magazine specializate.


    Acum, dupa ce am trecut si de aceasta etapa, urmeaza etapa cea mai frumoasa: culoare, modele, nebunii.
   Dar sa nu uitam de baza. In trecut n-o foloseam, evitam utilizarea sa deoarece mi se parea ca imi incarca unghia, ca manichiura n-o sa reziste. Gresit! Daca n-o sa aplicati o baza, va veti trezi cu unghii patate si, de cand folosesc acest strat protector, doresc sa va spun ca rezistenta unei manichiuri a fost prelungita cu cel putin o zi. 
    Puteti sa alegeti dintr-o vasta gama de produse, o baza care sa va multumeasca. Eu va recomand sa nu sariti peste acest pas.
     Dupa ce ati aplicat-o, puteti trece la aplicarea culorilor. Eu folosesc o multime de nuante, nu tin cont de brand pentru ca fiecare padure are uscaturile ei atat in ceea ce priveste marcile scumpe cat si marcile ieftine.
     Sunt de parere ca, in materie de manichiuri totul e permis. Putem sa facem combinatii, putem sa ne jucam, sa aplicam modele, water decals absolut orice. Important e ca la sfarsit, sa ne admiram manichiura si sa zambim. Eu asta urmaresc de fiecare data. In momentul in care am o manichiura reusita ma simt invincibila!
    Ultimul pas e aplicarea top coat-ului. Si aici, trebuie sa cautati pana ajungeti la produsul care sa va multumeasca. Eu imi doresc luciu si rezistenta. Poate voi va doriti altceva. Si in acest caz, diversitatea isi spune cuvantul. 
    Puteti sa descoperiti marci ieftine care sa va ofere ceea ce va doriti, puteti sa gasiti ceea ce cautati in ambalajul unui produs scump. Pentru mine Golden Rose - Gel look si Farmec - 3D Efect sunt perfecte (din categoria produselor scumpe am incercat Seche Vite cu care nu m-am inteles bine deoarece aplicam prea mult produs si cand am inceput sa ii descopar secretele l-am ratacit pe undeva si dus a fost!).
    Sa nu uitam de retursurile de final. In cazul in care ati reusit sa depasiti zona unghiei si v-ati murdarit, puteti apela fie la niste creioane speciale sau daca nu, un betisor sau o pensula imbibata in dizolvant isi va face treaba exemplar.
     Daca tot vorbim de produse speciale, menite sa indeparteze surplusul de oja si nu numai, pot sa va spun ca cel mai indragit dizolvant al momentului este Sally Hansen. Curata bine, nu ataca unghia, nu agreseaza cuticulele iar cand vine vorba de glitter incapatanat, nu se da in laturi ci ataca fara mila. Da, un divolvant eficient e arma secreta care ma salveaza de fiecare data !
    Si gata! Nu trebuie sa va chinuiti, nu trebuie sa mergeti la salon pentru a obtine o manichiura impecabila. Totul e floare la ureche! Parol.
    Acestea fiind spuse, sper ca nu am omis nimic din tot ceea ce imi propusesem sa va impartasesc si astept cu nerabdare parerile voastre.
     Voi cum procedati pentru a obtine o manichiura frumoasa foc? Aveti vreun secret?

Kiss Kiss Dee

Vinerea imbulinata #76

vineri, februarie 19, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    In sfarsit! Ziua de vineri ne viziteaza din nou iar eu nu pot sa o intampin decat cu bratele deschise si cu zambete largi. 
    Si daca e vineri stiu ca stiti deja ca e zi de imbulinare, nu-i asa?
    Mi-a fost pofta de o noua manichiura cu nuante inchise si, simtind ca Breaking Dawn, iubita mea oja de la Essence se apropie de gloriosu-i sfarsit m-am gandit sa-i ofer o ultima postare, de adio.
    Am aplicat baza, am rasfirat cateva buline rozalii si cateva cu putin sclipici (ca doar e o postare festiva) si totul a fost gata in doi timpi si trei miscari.
     Sper ca o sa va placa!





    Sper ca v-a placut imbulinarea mea si in cazul in care aveti idei, sugestii sau doleante pentru noile episoade, abia astept sa mi le impartasiti!

Kiss Kiss Dee

OOTD: All black with a twist

joi, februarie 18, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


    Mi-era dor de o tinuta all black. Nu stiu daca v-am spus pana acum dar, pe locul doi in sufletul meu (dupa tinutele extrem de colorate, bineinteles) se afla tinutele negre precum carbunele. In cazul in care n-o sa ma vedeti cu niste combinatii turbate de roz, galben si cine mai stie ce, atunci cu siguanta voi apela la o tinuta in care sa predomine negrul.


    Totusi, de aceasta data, fiind tot cu gandul la zilele frumoase de primavara, n-am putut sa ma abtin si am apelat la noul meu sacou inflorat. Da, trebuie sa recunosc ca ma asteptam ca materialul sau sa fie mai tare (are materialul acela "de trening" lucios), mai plin sau sa beneficieze macar de o captuseala dar, m-am adaptat si la aceasta situatie. Am luat una bucata helanca mai groasa si problema a fost rezolvata. Probabil ca producatorul s-a gandit ca sacourile de acest gen ar putea fi purtate cu succes in serile racoroase de vara sau nu. Nu stiu ce sa spun... Cert e ca m-am obisnuit si cu acest material dar recunosc, imprimeul sau adorabil m-a convins. Asta mi-a atras atentia si pe site si asta m-a facut sa-i ofer o sansa in plus.



    Un bucata fusta de "piele" pentru ca inca iubesc acest trend si o pereche de botine fara toc. Da, in ultima perioada am cam renuntat la tocuri si zau ca nu le simt lipsa.
    Sper ca tinuta mea cu iz  usor de primavara sa fie si pe placul vostru.


Am purtat:
Sacou - aici;
Helanca- Zara;
Fusta - Choies;
Dres - No name;
Botine - Bfashion.



Kiss Kiss Dee

NOTD: Fresh flowers

marți, februarie 16, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    In ultima perioada toate ideile care-mi vin se indreapta doar spre "sectorul inflorat". Fac ce fac si fie ma indrept spre o placuta  cu modele care mai de care mai infloritoare, fie spre water decals. Nu ma pot abtine. Mi-e atat de dor de frumusetea primaverii incat simt ca trebuie sa apelez la toate armele din dotare pentru a o convinge sa ne viziteze.
   Pentru manichiura de astazi am ales o combinatie intre o oja texturata si water decals. Nu stiu de ce dar, combinatiile de acest gen mi se par deosebite si avand in vedere faptul ca am in dotare destul de multa materie prima, mi-am propus sa profit de ea cat mai mult.
    Rezultatul de azi mi se pare ca se asorteaza perfect cu vremea din ultima perioada: fresh, proaspat si nerabdator.






    Am folosit:
- Rimmel - Space dust - Total Eclipse;
- Water decals - Born Pretty Store;
- Astor - Vip Violet (baza pentru water decals);
- Top coat Farmec.


     Deci, ce parere aveti despre propunerea mea?
   Purtati floricele in aceasta perioada?

Kiss Kiss Dee