Preferatele lunii martie

joi, martie 31, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Iata ca o noua luna se apropie de final iar eu am pregatit din timp postarea cu produsele care m-au cucerit. 
    A fost o luna in care am facut descoperiri, m-am reintors la produse pe care le abandonasem si m-am pregatit intens pentru primavara. Primavara a inceput in forta iar dupa ce ne-am entuziasmat a pierdut teren in fata fioroasei care nu se lasa prea usor. Totusi, eu sper ca zilele frumoase si calduroase sa nu ne faca sa asteptam prea mult pentru ca eu sunt pregatita! Mi-am scos de la naftalina hainele cu imprimeuri inflorate, nuantele pastelate sar pe mine de fiecare data cand deschid portfardul/cutia cu lacuri de unghii iar visiniul mi se pare deja o nuanta prea intensa pentru a fi purtata pe buze. Sunt semne clare de primavara!
    Dar, sa revenim la ale noastre preferate, nu?


   Victoria's Secret - Lemon Escape mi-a fost alaturi in aceasta perioada. Face parte din cele trei victime pe care le-am ales pentru acest sezon (intregul articol aici) si mi s-a parut perfecta pentru vremea nehotarata din ultima vreme in care nu aveam pofta nici de arome prea dulci, dar nici prea fresh.


    Demachiantul bifazic de la Yves Rocher a fost una dintre descoperirile acestei luni. Desi il aveam de ceva vreme, am dorit sa mai termin  parte din produsele pe care le incepusem si abia dupa aceea l-am inceput. Imi place pentru ca este foarte bland, nu ma deranjeaza in niciun fel si este eficient (ca si o comparatie, mi se pare mai bland ca cel de la Nivea dar pentru a indeparta machiajul ochilor trebuie sa insist mai mult decat atunci cand il foloseam pe raposatul). Sunt multumita de el, imi place.


     Daca tot vorbim de Yves Rocher, m-am reintors la Sexy Pulp, unul dintre rimelurile mele preferate dar, care mi-a dat niste batai de pana in momentul in care ne-am reimprietenit. Acum, ma bucur ca nu l-am abandonat pentru ca povestea de dragoste continua.
    Blush-ul de la Catrice- Defining Blush - Rose Royce, a fost extrem de folosit in ultima perioada deoarece mi se pare ca are o nuanta perfecta pentru acest sezon. Piersiciu, pigmentat, care ofera obrajorilor o nuanta frumoasa, sanatoasa, fresh.
    Masca pentru fata de la Planet Spa mi-a placut foarte mult. Mi-era dor de o masca peel off iar aceasta a venit la fix. Dupa ce o folosesc tenul meu are un aspect care ma face sa astept cu nerabdare momentul in care sa o folosesc din nou. Trebuie sa-i ddic un articol! Neaparat!
   De asemenea, spray-ul pentru uscarea lacului de unghii de la Avon mi-a fost un ajutor de nadejde din momentul in care l-a primit. M-a ajutat sa ma bucur de o manichiura fara urme inestetice, zgarieturi sau alte nebunii cauzate de lipsa rabdarii din momentul in care aplicam lacul de unghii pana cand acesta se usca.
    Sa va mai spun ca luna aceasta am purtat rosu? Da, Fire Cracker a fost vedeta. V-am prezentat nuanta sa in acest articol si de-atunci l-am mai purtat de cateva ori.


    La capitolul lecturi am stat binisor, desi mi-as fi dorit sa am mai mult timp pentru aceasta activitate. Din pacate trebuie sa fac slalom printre o multime de lucruri pe care trebuie sa le bifez zilnic si pana la urma reusesc sa fac loc si pentru cateva ore de relaxare.


    Fapturi uluitoare mi-a placut foarte mult, iar Tracy Chevaliar a intrat in forta pe lista autorilor cu titluri "de citit". Recenzia acestei carti a beneficiat de un articol aici asa ca n-o sa va mai plictisesc cu detalii suplimentare.
    Femeia in fata oglinzii a fost un alt titlu bifat in luna martie. Cred ca abuzat de Eric-Emmanuel Schmitt si am ajuns la saturatie deoarece mi se pare ca lecturile sale nu mai sunt la fel de interesante ca la inceput. Ca sunt eu de vina, ca e el... nu pot sa va spun. Oricum, in aceasta carte nu avem de-a face cu mai multe nuvele ci cu vietile a trei femei care traiesc in epoci diferite si care au o vaga legatura pe care autorul ne-o dezvaluie la sfarsit. O lectura usoara, nu la fel de profunda ca si in cazul altor carti scrise de el dar care "te prinde" in mrejele sale daca ai starea potrivita pentru a o devora. Eu am decis sa fac o pauza de la aceste lecturi si sa ma dedic unor "epoci/zone" care ma atrag mai mult in aceasta perioada.
    Un baiat pe lista lui Schindler m-a facut sa exclam DA! Asta e ceea ce imi doream. In cazul in care v-a placut De neinvins (recenzia aici) atunci va veti delecta cu o lectura captivanta, a jurnalului uni baietel, supravietuitor al celui de-al Doilea Razboi Mondial. Captivanta, emotionanta, perfect argumentata si presarata cu optimism, Un baiat pe lista lui Schindler te face sa devorezi acest jurnal cu o sete de cunoastere pe care nu-mi imaginam ca as putea sa o nutresc fata de un subiect atat de dur. Uite ca s-a intamplat!
    Cel care ma asteapta  a beneficiat de cea mai receta recenzie aici, pe blog. E o carte fenomenala, extrem de bine scrisa in care autoarea ne face sa empatizam cu personajul principal, sa ii apreciem puterea si sa ii respectam deciziile. Mi-a placut la nebunie si v-o recomand cu drag.
     
      Acesta a fost articolul dedicat lunii martie iar acum astept cu nerabdare sa descopar surprizele lunii aprilie.
     Voi ce descoperiri ati mai facut?

Kiss Kiss Dee

NOTD: Inspired by... Colour your life

marți, martie 29, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Nu v-am mai prezentat de multa vreme o manichiura Inspired by asa ca astazi,  am decis sa sparg gheata si sa va arat ce am reusit sa concep/colorez/copiez duminica.
    Nu credeam vreodata ca o sa am curajul sa port combinatii ca cea pe care v-o prezint astazi si totusi, admirand manichiurile extraordinare pe care Andrea ni le prezinta in fiecare articol al sau m-am gandit ca ar fi cazul sa-mi depasesc zona de confort si sa incep sa ma joc mai mult decat as fi facut de obicei.
    Asadar si prin urmare, fiecare unghiuta are personalitatea sa, am aplicat glitter, am am folosit si albastru royal (pentru ca era prea frumos pentru a mai sta pe tusa), water decals-uri inflorate si m-am declarat incantata de rezultat.
   Daca in urma cu cativa ani as fi declarat ca aceasta este o manichiura prea incarcata acum pot sa va spun ca m-am indragostit de unghiutele mele si de fiecare data cand le privesc le zambesc si imi doresc sa reziste cat mai mult.





    Am folosit:
- Baza Avon Nail experts - gel strenght;
- Oja Golden Rose Express Dry - no.71;
- Oja Astor - no. 105
- Oja Medusa Isabella - no. 130;
- Top coat - Farmec 3D Efect;
- Water decals - Born Pretty Store.


    Ce parere aveti despre combinatiile de acest gen?
    Yay sau nay?

Kiss Kiss Dee

InstaMania #54

luni, martie 28, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Ultima saptamana din luna martie a inceput! Whoop! Whoop!
    Ma bucur doar pentru ca sper ca iarna ne va lasa in pace si vom putea sa ne bucuram de zile frumoase, cu temperaturi decente. Mi-e pofta de tinute lejere, vreau sa renunt la cizme si la cojoace. Se poate? Vreau sa vina primavara cea frumoasa!
    Dar, sa revenim! Ultimele doua saptamani au fost aglomerate si atat de diferite incat uiandu-ma la fotografiile pe care le-am facut nu-mi vine sa cred. Zici ca-s luni diferite, daca nu chiar ani... veti vedea imediat despre ce vorbesc.
    Sa incepem!



    Sibiul e  frumos! Chiar si daca vremea e mohorata, culorile sale ies in evidenta si te fac sa zambesti.


    O carte buna te face sa treci si peste cea mai mohorata zi! Parol!
    Recenzia, in acest articol.


    Casual friday (eram convinsa ca a venit primavara).


    Dupa o saptamana....


    Am reluat sesiunile de alergare si cu rusinica de rigoare am ajuns la concluzia ca am inceptut sa ruginesc. Rusinica... 
    Eh, nu-i nimic! O luam de la zero, ne mobilizam si revenim la forma initiala.


   Delicios si sanatos! Smoothie cu spanac, kiwi si mar! Una dintre combinatiile mele preferate! Yumm!


Aaaa! Stati! Acesta este smoothie-ul! Mai sus e doar inamicul siluetei mele!


    La vanatoare de apusuri! Si avioane cu reactie, in acest caz.


    Inocenta.



    Nimic nu se compara cu o zi care incepe cu bruschette. Bucuria gustului imi face ochii sa sclipeasca iar nerabdarea cu care astept sa aud usa cuptorului deschizandu-se este de neegalat (Marius e Chef-ul cand vine vorba despre acest preparat).


    Cum sa nu iubesti primavara cand peisajele de acest gen te intampina la tot pasul?


    Gata, gata, m-am oprit! Sper ca nu v-am plictisit cu amalgamul de fotografii cu cae am inceput saptamana. Daca da, va rog sa-mi spuneti.
    Si acum, sunt curioasa cum au fost saptamanile voastre. Sunteti la fel de nerabdatoare ca si mine? Nu-i asa ca e obligatoriu ca vremea frumoasa sa se reintoarca si pe plaiul mioritic?

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!

Recenzie: Cel care ma asteapta - Parinoush Saniee

duminică, martie 27, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Trebuie sa recunosc ca, pana de curand,  lecturile care aveau ca subiect orice tinea de ceea ce se intampla in Orientul Mijlociu nu faceau parte din zona mea de interes. Mi-era teama ca o sa am de-a face fie cu basme ireale, fie cu lecturi foarte dure.Totul a inceput cu Vanatorii de zmeie, o carte curtremuratoare care m-a impresionat atat de mult incat wishlist-ul meu a explodat. Acum, lista mea e in continua crestere, o multime de autori imi starnesc curiozitatea iar Parinoush Saniee mi-a atras atentia dupa ce am inceput sa ii "analizez" activitatea.
   La primul click, in libraria online pe care o frecventez, la sectiunea beletristica m-a intampinat Cel care ma asteapta iar titlul mi s-a intiparit in minte atat de profund incat in momentul in care am plasat comanda, m-am indreptat direct spre ea fara sa stau pe ganduri. O singura fraza m-a convins, pentru ca, dupa cum stiti, nu agreez spoilerele: Roman de doua ori interzis de regimul iranian, Cel care ma asteapta a cunoscut peste douazeci de editii succesive dupa publicarea sa, in 2003.
    Aha, deci avem de-a face cu un subiect controversat care s-a vandut extrem de bine. Ok, sa vedem despre cine e vorba in propozitie!
    Chiar daca in colet se mai afla un titlu dupa care suspinam de multa vreme, am decis sa ma delectez cu lectura cartii despre care voi incerca sa va povestesc cate ceva in randurile de mai jos.


    Romanul nostru prezinta viata unei femei din Iran, iar totul debuteaza in 1979, cu o actiune care te tine pe jar inca de la primele randuri. Tanara Masumeh, reuseste sa isi convinga tatal sa o inscrie la scoala, un lucru caruia nimeni nu ii daduse importanta deoarece in cultura lor, rolul femeii este oricare altul decat cel de a avea studii. Ea insa, este convinsa ca destinul sau e altul, ca poate sa obtina mai mult de la viata.
   Familia sa, modelul tipic, are totusi ceva diferit. Un tata care vede potentialul sau dar ii este foarte greu sa  ii inteleaga dorintele si bineinteles, sa i le respecte. Pana la urma decide sa ii ofere doza de incredere de care avea nevoie si asa incepe povestea noastra.
   Masum incepe scoala, reuseste sa-si faca si o prietena, Parvaneh si incepe sa observe multe diferentele de cultura dintre familia sa si familia prietenei sale. Pe cand ea trebuie sa fie atenta la fiecare gest, prietena sa se bucura de o libertate absoluta si o incredere nemarginita din partea parintilor sai. In taina si ea isi doreste sa aiba parte de acelasi tratament din partea familiei sale dar din pacate fratii sai sunt extrem de violenti si nu o inteleg, mama sa le da dreptate iar tatal sau incearca sa ramana impartial.
    Totul pare sa mearga struna dar sa nu uitam ca avem de-a face cu o drama (acum pot sa spun ca e vorba de o succesiune de drame), iar aceasta debuteaza cu primii fiori ai dragostei, cand il intalneste pe Saeid iar cuvintele nu isi mai au rostul. Fratii sai, afla de mica scanteie si pentru ca fenomenul sa nu ia amploare rezolva problema in stilul care-i caracterizeaza pe barbatii din aceasta zona. Si asa incepe lantul intamplarilor mai mult sau mai putin fericite.
    Chiar daca stie ca nu a gresit cu nimic, Masum isi accepta soarta fara sa mai aiba nicio pretentie, iar cu viteza unui fulger este casatorita iar viata sa incepe sa capete nuante pe care nici nu le-ar fi visat.
    Deja mi se pare ca v-am impartasit prea mult din actiunea acestei carti si desi mi-am dorit sa intru in detalii cat mai putin, nu am reusit sa ma abtin. Este o carte atat de buna incat nu-ti vine sa o lasi din mana. Explicatia pentru ca a durat o saptamana pana sa o termin e... viata. Cand am de-a face cu lecturi atat de bune, zau ca as pune totul pe pauza si as citi fara sa mai iau in considerare si factorii externi. Din pacate asa ceva nu este posibil asa ca m-am bucurat de ea in doze atent portionate dar am savurat-o pana la ultima pagina.
    Dupa cum va spuneam, avem de-a face cu o succesiune de drame si da la un moment dat chiar si eu ma intrebam Zau, cat mai poate sa reziste? dar scriitura e atat de realista incat nu ti se pare ca ai de-a face cu povesti exagerate. Nu, este vorba despre viata, cu bune si rele, cu scurte episoade de fericire pe care uneori ajungi sa le traiesti cu teama, intrebandu-te ce va urma dupa aceea.
    Daca va faceti in probleme in privinta celor 444 de pagini in care este relatata intreaga aventura, va spun sa aveti incredere pentru ca Cel care ma asteapta este scrisa atat de bine incat nici nu va veti da sama cand veti ajunge la sfarsit.
     Nu stiu daca concluziile de final isi au rostul in povestea noastra deoarece am laudat atat de mult aceasta carte incat nu cred ca mai are rost sa va spun ca m-a impresionat. Da, Masumeh a castigat respectul si empatia mea si chiar daca mi-a fost greu, i-am inteles si respectat deciziile (daca veti citi cartea, veti intelege si aceasta concluzie).
    Acum pe lista mea se afla si Tatal celuilat copil si abia astept sa o bifez. 
   Voi ati citit aceste carti? 

Kiss Kiss Dee

NOTD: Barely There

vineri, martie 25, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Nu stiu daca v-am mai spus pana acum dar, nuantele neutre ocupa un loc important in sufletul meu.
    Mi se par perfecte pentru orice moment al zilei, pot sa iasa in evidenta prin simplitatea lor si... abia daca observa cineva daca se intampla cumva nenorocirea de a-ti sari oja dintr-un coltisor. Cum sa nu le iubesti?
    Pentru postarea de astazi, am optat pentru o nuanta foarte placuta de "cacao cu lapte", o nuanta care face parte din gama Gel Finish de la Avon, Barely There.


    Consistenta acestor oje mi-a placut din prima clipa, aplicarea de nota 10 iar luciul de milioane.
   In aceste fotografii nu am folosit strop de top coat si ma declar incantata de rezultat.




    Voi purtati nuante de acest gen? Ce parere aveti despre vedeta zilei?

Kiss Kiss Dee

Doua calde si una rece (review + notd)

miercuri, martie 23, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

     Probabil ca va intrebati de unde vine titlul de astazi. Ei bine, n-o sa va tin prea mult in suspans pentru ca presimt ca va fi o postare destul de lunga, ma voi pierde putin in detalii dar sper ca o sa reusesc sa ajung cu bine la final.
    Da, in meniul de astazi vom avea un review la puterea a treia si o demonstratie simpatica foc.
    V-ati dat seama despre cine e vorba in propozitie? Daca nu, va spun eu.
    In urma cu cateva saptamani, am intampinat cu veselie si multe chitaieli sosirea unui aviz la posta vamala. Coletele de la Born Pretty Store sunt intampinate intotdeauna cu mult entuziasm pentru ca mi-e pofta de toate noutatile care stiu ca ma asteapta.
    Dupa ce am receptionat coletul, am ajuns rapid acasa si am incercat sa ma decid cu ce sa incep si dupa ce am facut fotografiile de rigoare, am inceput si testarea.
    Astazi va voi vorbi despre trei produse care m-au cucerit mai mult sau mai putin. 
    Sunteti pregatite?


    Pentru ca sunt o mare iubitoare a modelelor dantelate, n-am reusit sa ma abtin in momentul in care am zarit placuta cu modelul BP-L028. Adica, ce ar putea fi mai frumos?
    10 modele diferite de imprimeuri dantelate potrivite pentru orice fel de lungime a unghiei. Minunate!


    Ca de obicei, gravura dura si extrem de bine executata m-a incantat iar singura mea dilema a fost modelul cu care aveam sa incep. Sincera sa fiu, nu am reusit sa ma decid asa ca l-am rugat pe Marius sa aleaga modelul care i-a atras atentia cel mai mult iar modelul de astazi a fost la alegerea sa.


    Modelul se transfera perfect, nu mi-a creat nicio neplacere asa ca din partea mea are nota 10 cu felicitari (la fel ca toate placutele pe care le-am incercat pana acum).

    Sunt sigura ca va intrebati care a fost produsul care se incadreaza la categoria rece si probabil ca veti fi uimite de produsul pe care l-am ales.
    Din pacate, renumita stampila cu capat transparent - Clear Jelly Nail Art Stamper -  a fost cea de la care aveam cele mai mari asteptari care nu a facut absolut nimic. Am vazut ca toata lumea o lauda, am auzit foate utine pareri negative la adresa sa si mi-am dorit-o in cel mai obsesiv mod.


    Cui nu i-ar placea o stampila care sa iti permita sa vezi exact unde plasezi modelul? Genial!
    Ei bine, eu i-am dat mai multe sanse, am incercat-o in nenumarate moduri pana sa ajung la aceasta conculzie dar pentru mine nu face absolut nimic.
     Voiam sa o fotografiez in momentul in care incerc sa transfer modelul dar am abandonat ideea. La inceput reusisem sa transfer o parte din model dar cand am incercat sa o fac "in fata camerei", stampila mea a ramas goala. Am apasat mai tare, am apasat mai usor, am aplicat oja speciala, normala, am schimbat razuitoarele dar rezultatul a fost acelasi. Din pacate nu am reusit sa intelegem si fac apel la iubitoarele acestui accesoriu sa ma ajute in cazul in care cunosc vreun truc pentru a-l putea imblanzi. Pacat, pacat...

     Acum, sa revenim la lucruri frumoase. Ultimul produs despre care vreau sa va vorbesc este oja Konad, special conceputa pentru transferul modelelor cu ajutorul placutelor.


    Initial crezusem ca si aceasta reprezinta un mit dar, motivul pentru care nu se transfera era reprezentat de sugubeata de mai sus. In momentul in care am schimbat stampila si am aplicat modelul pe unghie nu am putut sa nu exclam WOW! Un mare WOW!
    Modelul se transfera perfect, intensitatea albului este fix cea pe care o cautam si nu pot decat sa ma bucur ca i-am dat o sansa. Da, minantiile de la Konad nu sunt laudate in mod gratuit. Nu, nu! Acum imi doresc si una neagra pentru ca sunt convinsa ca vor face o echipa senzationala.
    Are o cantitate de 11ml, lucru care ma bucura enorm deoarece am de gand sa abuzez de ea pentru cat mai mult timp si pana la ultimul strop.

    Si acum.... demonstratia!
    M-am jucat cu dantela si glitter iar rezultatul mi s-a parut spectaculos.






   Deci, ce parere aveti?
   In cazul in care va tenteaza una, sau mai multe dintre minunile pe care vi le-am prezentat, doream sa va spun doar ca transportul este gratuit si in cazul in care veti folosi codul PML91, veti beneficia de un discount suplimentar de 10%. Yay!


Kiss Kiss Dee

10 pentru inspiratie... #24

luni, martie 21, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Odata cu venirea primaverii pofta pentru sectorul fashion a inmugurit. Asta asa, ca sa fiu in pas cu noul sezon. Si cum stiam ca articolele in care va prezint cate 10 tinute de nota 10 va plac, m-am gandit sa o reimprospatez si sa revin mai mult sau mai putin in forta.
    Nu pot sa va promit ca ii voi dedica bilunar un loc aici, pe blog dar pot sa va spun ca in momentul in care imi va veni o idee in jurul careia sa tes o postare, v-o voi prezenta repejor.


    Pentru astazi m-am lasat inspirata de imprimeul floral, unul dintre preferatele mele. Si cum rochiile si fustele au fost mereu in centrul atentiei, m-am gandit ca astazi pantalonii lungi (mi-a fost greu sa evit pantalonii scurti, credeti-ma!) sa fie cele zece personaje princpale.
    Stramti, largi, evazati sau clasici arata excelent!
    Am descoperit o multime de modele care mi-au atras atentia si va spun sincer ca mi-a fost greu sa aleg doar zece modele. Oricum, vazand toate modelele pe care le-am ales, tind sa cred ca preferintele mele sunt foarte diferite fata de cele pe care le-am avutanul trecut. 
    Despre ce vorbesc? Veti vedea mai jos!
1
2
3
4

5
6
7
8
9
10

    Acum, ca misterul a fost elucidat (modelul croi larg si adesea evazat) sunt curioasa care sunt modelele care v-au atras atentia.
    Avem preferinte comune?

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!

Vinerea imbulinata #78

vineri, martie 18, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Mi-era dor de o manichiura vesela, cu nuante primavaratice care sa te faca sa zambesti doar admirand-o. si daca e vineri, mi-am propus sa va inveleselesc cu niste bulinute simpatice foc!
    Am aplicat nuanta de  baza care-ti ia ochii si apoi, tiptil si ordonat, am punctat bulinute in nuante pastelate.
   Rezultatul mi-a placut la nebunie si mi-am propus sa port cat mai des combinatii de acest gen.




    Pentru manichiura de astazi am folosit doar produse de la Aon pentru ca eram foarte curioasa de modul in care se comporta si trebie sa va spun ca... sunt multumita!
    Culoarea se intinde frumos, bulinele se astern aspectuos iar baza are un luciu foarte frumos asa ca am folosit-o si pe post de top coat.
    Asadar si prin urmare, sugubetele de astazi sunt:
    - Instrument de punctare (intr-o parte are pensula care este foarte utila pentru obtinerea modelelor);
    - Baza Nail experts - gel strenght;
    - Avon Gel Finish - P807;
    - Avon Nailwearpro - Sheer Citrus;
    - Avon Nailwearpro - Lemon Sugar;
    - Avon Speed Dry - Asap Pink;
    - Spray pentru uscarea lacului de unghii.


    Ce parere aveti despre manichiura de azi?
   
Kiss Kiss Dee