NOTD: Dust and details

miercuri, iunie 29, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


     Cum a disparut soarele din raza sa de actiune, cum am trecut la nuante inchise. Trebuie sa recunosc ca-mi plac prea mult pentru a le lasa pe banca de rezerve toata vara si caut mereu motive pentru a le aduce in prim plan.
    Pentru manichiura pe care v-o voi prezenta astazi mi-am dorit sa combin un model abstract cu o texturata care-mi place foarte mult. Dupa ce am analizat toate optiunile am ales un model cu niste detalii foarte finute, care mi-au creat cateva probleme la aplicare dar care mi-a placut la nebunie.
    Sper ca si voi sa fiti de acord cu mine.




    Am folosit:
- Baza Nail experts - gel strenght;
- Oja Rimmel Space Dust - no. 006;
- Oja Natty - no. 437;
- Oja Avon Nailwearpro - Lemon Sugar;
- Placuta - BPS - BP - L004.


    Ce parere aveti despre manichiura pe care v-am prezentat-o astazi?
    Ati purta-o?

Kiss Kiss Dee

InstaMania #67

luni, iunie 27, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    E vara, e soare, e tipul pentru cat mai multe aventuri. Eu mi-am propus sa nu las niciun weekend cu vreme frumoasa "neexploatat" . Chiar daca e extraordinaro-teribilo spre incredibilo de cald, tot gasesc eu un loc pe care sa-l descopar, o zona pe care n-am mai vizitat-o.
    Saptamana trecuta a fost dedicata naturii si trebuie sa recunosc ca mi-a fost foarte dor de zile in care sa hoinarim in lung si-n lat si apoi sa ne intoarcem acasa franti de oboseala dar cu zambete largi. Iubesc aceste zile!
    Chiar daca n-am avut timp sau semnal pentru a fi mai prezenta pe retelele de socializare, am incercat sa va prezint cateva bucatele din aventurile noastre asa ca, daca va doriti sa hoinariti alaturi de mine va astept pe Instagram - bydeemakeup fiindu-mi "numele de scena" pe care ma gandesc sa-l rebrand-uiesc dar inca n-am nicio idee mai buna. Daca aveti sugestii, zau ca m-ar ajuta.
    Dar sa revenim la subiectul postarii de azi, episodul cu numarul 67 al InstaManiei.


    Am inceput saptamana cu o mini excursie in zona Balea Cascada. Ne doream sa "inauguram" proaspatul hamac dar cand am ajuns nu ne-am putut abtine si am pornit pe un mic traseu prin zona - triunghi albastru a fost decizia finala. A fost frumos, am admirat cascada, ne-am racorit si i-am zambit soarelui.


    Apoi ne-am adapostit la umbra si ne-am relaxat. Da, hamacul e o investitie de milioane. Pana la urma am ales un model din Decathlon deoarece este foarte usor si se poate transporta fara probleme. Va trebui sa-i inlocuim sforile de legatura (nu stiu daca m-am exprimat 100% corect din punct de vedere tehnic dar sper ca ati inteles la ce ma refeream) deoarece sunt foarte scurte si a trebuit sa cautam niste copaci mai subtirei dar in rest, nota 10.


    Pentru zilele in care ma adapostesc de canicula am ales doua titluri care mi-au starnit interesul de ceva vreme.


     Romania magica din varf de munte. Varful Scara ne-a intampinat cu bratele deschise si chiar daca vantul aprig ne-a dat cateva batai de cap acolo sus, la 2308m era liniste si pace. A fost o zi minunata si promit ca o sa revin cu mai multe detalii in curand.


    Rhododendronii care au scapat cu viata dupa grindina din ultimele zile ne-au imbiat la poze cu nuantele lor vesele.


    Si relaxarea de duminica: o carte buna si o recompensa dulce. Tiramisu cu fulgi de ciocolata alba e perfect in orice sezon. Yummm!


    Si-am incalecat pe-o sa si-am incheiat saptamana!
    Sper ca v-au placut micile franturi din aventurile noastre si imi doresc ca in aceasta saptamana sa imi fac timp pentru mai multe poze. Tineti-mi pumnii!

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!

Imbulinata intarziata

duminică, iunie 26, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


     Daca saptamana aceasta a fost dedicata postarilor cu si despre produse romanesti iar vineri am sarbatorit ia cu o postare speciala m-am gandit ca v-ar placea sa pastrez traditia imbulinarilor bilunare si ca nu o sa va suparati pe mine daca voi intrazia putin. Asadar si prin urmare... azi e zi de imbulinare!
     M-am tot gandit cum sa imbin tema saptamanii cu imbulinarile simpatice si pana la urma ideea salvatoare a venit. Avand in vedere faptul ca astazi e Ziua Drapelului National, am decis sa folosesc culorile tricolorului pe care sa aplic ordonat si imbulinat. V-am bagat in ceata nu-i asa? Ei bine, va invit sa priviti fotografiile de mai jos pentru a va face o idee despre este vorba in propozitie.





Am folosit:
Flormar light Summer - no. LS02;
Avon Gel Finish - Fire Cracker;
Golden Rose Express Dry - no.71 (albastru);
Golden Rose Express Dry no.14 (galben);
Top coat pentru uscare rapia Kallos.


     Ce parere aveti despre ideea mea?
     Ati purta o manichiura de acest gen?

Kiss Kiss si o duminica de vis!

OOTD: Ia romaneasca

vineri, iunie 24, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Nici nu va puteti imagina cat de mult ma bucur ca Ziua Universala a Iei Romanesti este un eveniment care incepe sa fie din ce in ce mai promovat iar piesa centrala a acestuia a devenit un adevarat simbol al nostru, al romancelor.
     Astazi, pe langa faptul ca sarbatorim Sanzienele, sarbatorim si frumusetea, unicitatea, diversitatea iilor pe care fie le mostenim, fie le achizitionam pentru a le lasa la randul nostru mostenire mandrelor noastre urmase.
     Ca de obicei, m-am alaturat comunitatii iubitoarelor de traditii si am incercat sa marchez momentul asa cum am stiut eu mai bine, prin intermediul unei tinute imortalizata intr-un cadru tipic romanesc.
     Sper sa va placa avalansa de fotografii pe care am pregatit-o cu aceasta ocazie.




    In cazul in care nu stiati, acest eveniment a debutat in anul 2013, la initiativa comunitatii La Blouse Roumaine si a luat amploare inca de la lansarea sa. Eu imi doresc ca ia sa devina un obiect vestimentar pe care sa-l purtam cat mai des, nu doar la ocazii speciale sau fiindca acum e considerat "la moda".
     Haideti sa facem din ii semnaturile noastre si sa le aratam tuturor bogatiile cu care ne mandrim!






    Nu mai e un secret pentru nimeni faptul ca pentru mine, costumul national e o comoara pe care o port cu mandrie de fiecare data cand am ocazia. 
     Dupa ce a vazut postarea de anul trecut (click aici in cazul in care nu v-o mai amintiti) bunica mea, olteanca ardelenizata, mi-a spus ca e musai sa mai fac niste fotografii in care sa port o tinuta 100% olteneasca. Am acceptat cu drag si am asteptat cu nerabdare momentul potrivit.
     Astazi, de Ziua Universala a Iei Romanesti sunt o adevarata oltencuta, nu-i asa?



     Ei mandre romancute, ce parere aveti? Va scoateti si voi iile la promenada?

Kiss Kiss Dee

Un wishlist romanesc

joi, iunie 23, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

     Dupa cum am promis, saptamana aceasta vom avea parte doar de postari cu iz romanesc si incerc sa ma tin de cuvant. Gandindu-ma la subiectul postarii de azi m-am intrebat: ce farmec are un blog de frumusete fara o lista de dorinte? si asa mi-a picat fisa. Ia sa incropesc eu o lista cu cinci (da eternul numar cinci) produse romanesti care se afla pe lista mea.
   Si asa a inceput totul. Trebuie sa recunosc ca nu a fost o treaba usoara. Pe piata se gasesc o multime de de produse produse romanesti si zau ca mi-a fost greu sa ma rezum la cinci. Totusi....


    Prima pe lista mea e crema de maini Techir. In cazul in care nu ati auzit de Techir, voiam sa va spun doar ca  sunt singurele cosmetice pe baza de apa si namol sapropelic din lacul Techirghiol. Am fost tentata de mult timp de ele iar crema de maini mi se pare alegerea potrivita intr-o perioada in care parca niciun produs nu mai functioneaza asa cum ar trebui.
Sursa
    Nu stiu voi cum sunteti dar eu iubesc uleiurile pentru plaja iar in momentul in care am vazut ca Elmiplant l-a lansat pe cel cu SPF30 m-am bucurat enorm. Nu gasesc foarte des uleiuri care sa aiba un factor de protectie ridicat asa ca acesta a fost adaugat direct pe wishlist.


    Si daca tot vorbeam de SPF, trebuie sa recunosc ca Gerovital H3 DERMA+ SUN mi-a atras atentia. Nuantatorul de fata anti-imbatranire SPF 50 cu tenta aurie este recomandat persoanelor predispuse alergiilor solare, cu fototip inchis de piele sau piele bronzata, iar cel cu tenta naturala este recomandat persoanelor cu fototip deschis de piele. Ambele produse pot fi folosite cu succes pentru preventia intolerantelor solare, a petelor pigmentare si a fotodermatozelor. Acestea nu contin parfum, octocrylene, oxibenzona, ulei de parafina, parabeni si alcool.
      Cum sa le rezisti?

    Dupa o zi lunga si un dus fierbinte ce poate fi mai frumos decat un masaj relaxant? Eu tanjesc zilnic dupa asa ceva iar acum am gasit si un ulei pentru masaj, menit sa readuca optimismul in vietile noastre. Produsul sugubet este fabricat de Cheia (ho, ho dragile babei, va mai amintiti de acest brand?) si ingredientele sale mi se par perfecte pentru aceasta perioada. Mmm...portocala si lamaie...mmmm....
Sursa
     Si conform sloganului: nicio casa fara sfantul unguent cu galbenele, am adaugat pe lista si un produs marca Herbagen. Sunt sigura ca cunoasteti proprietatile acestei plante si eu zau ca mai am putin si o adaug si-n ciorbe, atat de buna e (bine, aici gluma nu se prea aplica deoarece ceaiul de galbenele e chiar delicios). Eu sunt dependenta de aceasta potiune, zau asa!
Sursa
    Gata? Doar atat? Ce greu e sa alegi doar cinci produse.... Cred ca ar cam trebui sa schimb regula!
    Acum sunt curioasa daca pe listele voastre se regasesc produse romanesti sau daca am reusit sa va tentez cu ceva. Abia astept comentariile voastre!

Kiss Kiss Dee

Review: Trei din gama cu ulei organic din flori de mac de la Gerovital Plant

marți, iunie 21, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Dupa cum v-am promis, aceasta saptamana este dedicata in exclusivitate produselor romanesti iar eu nu puteam sa incep decat cu un articol dedicat gamei cu ulei organic din flori de mac de la Gerovital Plant. Sunt convinsa ca toata lumea cunoaste acest brand si ma bucur ca odata cu trecerea tipului acesta a inflorit, oferindu-ne produse din ce in ce mai bune, mai aspectuoase, mai atractive din toate punctele de vedere.
    Gama cu ulei organic din flori de mac mi-a atras atentia datorita promovarii sale, iar reclamele m-au facut sa imi doresc sa le testez. Bucuria mea a fost si mai mare in momentul in care mi s-a oferit aceasta sansa dupa ce am participat la lansarea primului magazin fermecat in Sibiu (click aici in cazul in care nu ati vazut articolul meu) iar in punguta cu bunatati pe care am primit-o se aflau si trei produse din gama sugubeata.
    Le-am inhatat rapid, le-am testat, iar astazi se afla sub lumina reflectoarelor.


    Primul produs spre care m-am indreptat a fost crema hidratanta de fata cu ulei organic din flori de mac si m-am bucurat enorm in momentul in care am observat consistenta sa. O crema cu consistenta unui gel mi se pare perfecta pentru acest sezon. Da, trebuie sa recunosc ca m-am intristat puin in momentul in care am sesizat faptul ca SPF-ul este absent dar acest lucru nu a durat prea mult - folosesc un alt produs care imi ofera protectie solara asa ca problema a fost solutionata.



    Aroma sa usor dulceaga este placuta si imi ofera o stare de bine in momentul in care o folosesc. In cazul in care nu va plac produsele care au un iz puternic, va recomand sa cautati un magazin in care sa le testati deoarece pentru unele persoane aroma sa ar putea sa fie prea intensa.
    Se absoarbe rapid si lasa tenul hidratat, moale, catifelat si consider ca este o baza pentru machiaj excelenta. Am folosit-o si pe post de crema de noapte si am fost extrem de multumita de aspectul tenului meu dimineata. Da, imi place la nebunie!
Ingrediente:


    Este non comedogenica, nu mi-a creat nicio problema nici la temperaturi scazute si nici la temperaturi mai ridicate. 
    Mi se pare foarte spornica, datorita consistentei sale si nu trebuie sa folosesc o cantitate prea mare in momentul in care o aplic, lucru de care sunt de asemenea foarte multumita.
     Are o cantitate de 50 ml si o valabilitate de 6 luni de la deschidere asa ca o voi folosi cu drag si spor pentru a reusi sa o termin inaintea datei limita.

     Trebuie sa recunosc ca mi-a fost destul de greu sa accept sa incerc un alt produs destinat ingrijirii zonei ochilor deoarece eram extrem de multmita de crema pe care o foloseam. Totusi, mi-am spus ca un beauty blogger adevarat nu se impiedica de astfel de detalii si dupa o vreme am inceput sa o utilizez si crema fermitate contur ochi si buze cu extract din ulei organic din flori de mac Gerovital Plant.



    Ambalajul sau micut si practic mi-a placut la nebunie si m-am bucurat vazand ca oriunde as plasa-o ea va sta cuminte fara sa ocupe spatiul. Sistemul de dozare este de asemenea pe placul meu iar in momentul in care am analizat cotinutul am constatat ca am de-a face cu un produs foarte usor.
     Am aplicat crema in zona din jurul ochilor si am observat ca se absoarbe foarte rapid, fara sa fiu nevoita sa insist si fara sa lase acel film mai gras pe care il conaostem prea-bine si de care ne ferim. Dupa ce o utilizez pot sa aplic linistita orice tip de machiaj pentru ca ca dansa, folosita ca baza are nota 10.
     Imi plac si efectele sale, pielea este hidratata si datorita ei ridurile fine din jurul ochilor sunt estompate.
Ingrediente:


     Are o cantitate de 15 ml, un termen de valabilitate de 6 luni si o voi folosi cu siguranta pana la ultima picatura.

    Ultima de pe lista noastra este apa micelara hidratanta, un produs care mi-a starnit curiozitatea din momentul in care am zarit-o. Destinata tenului normal/mixt aceasta promite protectia tenurilor deshidratate si expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritarea, aparitia ridurilor si imbatranirea prematura a pielii.


     Convinsa de aceasta descriere si mare iubitoare a lotiunilor micelare, am pus-o la treaba din primele clipe si am constatat ca am de-a face cu un produs eficient. Are aroma specifica produselor din aceasta gama iar sistemul de dozare cu pompita ma incanta. Consider ca datorita pulverizatorului putem sa facem putina economie in ceea ce priveste dozarea sa si ne putem bucura pentru mai multa vreme de acest produs.


     Indeparteaza machiajul tenului in doi timpi si trei miscari dar intampina cateva dificultati in ceea ce priveste indepartarea machiajului ochilor. Oricum, datorita faptului ca utilizez un rimel care se lasa greu in fata demachiantelor, folosesc un bifazic iar apoi elimin orice urma de machiaj cu ajutorul apei micelare.
     Daca ar fi sa fac un clasament al lotiunilor micelare pe care le prefer, aceasta ar ocupa un loc pe podium, alaturi de Garnier si Bioderma.

Ingrediente:


    Imi place senzatia pe care o lasa tenului meu dupa ce o utilizez, acea prospetime care imi face pielea sa se simta cu adevarat rasfatata.
     Chiar daca are 150ml, este destul de spornica asa ca pentru o perioada pot sa spun ca nu imi doresc sa mai testez un alt produs similar.

     Asadar si prin urmare, trebuie sa spun ca Farmec a facut o treaba execelenta in momentul in care a creat aceasta gama, sunt incantata de fiecare produs in parte si ma bucur ca am avut ocazia sa le testez. Din partea mea primesc un mare DA, sunt incantata de ele, nu am nicio obiectie la adresa lor si zau ca mi se pare ca incep sa deslusesc secretul frumusetii romancelor.

    Voi ati folosit produse din aceasta gama? Daca da, care este preferatul vostru?

Kiss Kiss Dee

InstaMania #66

luni, iunie 20, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


     E vara! Dar e atat de vara incat mi se pare ireala! Am plans dupa ea, am visat-o si a venit exact asa cum prognozasem: dintr-un foc - canicula! Si cum noi inca nu ne-am obisnuit cu ideea, ne-am refugiat la adapostul caselor temandu-ne de furtunile care vor urma. Ei bine, din fericire inca n-au venit si ma bucur pentru cei care au fost mai curajosi si au iesit din case explorand tara-n lung si-n lat. 
     Trebuie sa va fac o marturisire, un alt motiv pentru care in ultima perioada nu am fost atat de activa pe retelele de socializare: Game of Thrones m-a prins in mrejele sale si m-a prins rau de tot! Daca la inceput am rezisat eroic in fata sa, iar primele episoade din primul sezon au fost vizionate fara sa ma lase cu gura cascata, tiptil si-a facut loc in sufletul meu iar acum recunosc, sunt captivata! Am ajuns la sezonul trei si simt ca vreau sa urmaresc episoade fara pauza de respiro. Incerc sa-l dozez cat mai bine pentru ca sezoanele sunt destul de scurte iar eu sunt nerabdatoare. Oricum, daca nu ati inceput sa-l vizionati, sau daca l-ati abandonat dupa primul episod (asa cum am facut si eu in urma cu cativa ani) mai oferiti-i o sansa. N-o sa regretati! Parol!
     Dar totusi, sa revenim la subiectul azi. InstaMania a ajuns la episodul 66 iar eu ma bucur enorm. Sper ca si acest scurpt episod sa va fie pe plac si va invit sa-l "vizionati".


    Am inceput saptamana cu planuri mari: pregatirea unui corp perfect pentru costume de baie si inventarul SPF-ului din dotare. Cu SPF-ul stam bine cu corpul... mai lucram.


    Daca va mai amintiti de aceasta postare atunci va puteti bucura alaturi de mine deoarece am reusit sa bifez o parte din produsele de pe lista de cumparaturi. Fotografia nu-i face cinste dar bucuria mi-a facut mainile sa-mi tremure. Iertare!


   Una dintre fotografiile mele preferate.


    Si daca weekend-ul a fost frumos, am scos rolele la un test drive. Functioneaza la fel de bine si mi s-a redeschis apetitul pentru plimbari in viteza.


   Cum sa n-ai pofta de plimbari cu asa peisaj frumos?


     O lectura usoara face momentele de relaxare si mai placute.


     Si... cu mult entuziasm doresc sa va anunt ca m-am gandit ca  avand in vedere faptul ca saptamana aceasta sarbatorim Ziua Iei, eu o sa postez doar articole care au la baza produse romanesti. Saptamana aceasta e saptamana romaneasca si sunt foarte bucuroasa!


    Sper ca v-a placut si acest episod din InstaMania dar sunt foarte curioasa de parerea voastra fata de ideea mea. Va place ideea de saptamana romaneasca?

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!