Review:Lotiune de protectie - Gloves in a bottle

vineri, ianuarie 27, 2017 bydee-make-up 0 Comments


Hello ladies,

   Una dintre ultimele descoperiri in materie de ingrijire a pielii din 2016 a fost lotiunea de protectie Gloves in a Bottle. A ajuns in posesia mea in apropierea Craciunului si de atunci o tot folosesc cu drag, spor si economie.
    Varianta pe care o testez este cea mini si pot sa spun ca ma bucur pentru ca pot sa o iau cu mine peste tot, fie ca este vorba de birou sau cate o mini excurie. Datorita recipientului mititel pot sa o strecor in orice buzunar si problema este rezolvata.
    In momentul in care mi s-a propus sa o testez, mi-am spus ca am destule lotiuni de corp si ca ar trebui sa ma mai potolesc. Cine-o sa le consume pe toate? Cand o sa mai am un motiv sa cumpar altele?
   Totusi, dupa ce am citit descrierea sa, am cam uitat tot ce afirmasem mai sus si am decis ca trebuie sa-i fac loc in caminul meu. Era prea tentata iar eu prea curioasa.

Gloves in a Bottle este o lotiune de protectie care se absoarbe rapid in piele si care patrunde in straturile de suprafata ale pielii creand un strat de protectie si mentinand hidratarea naturala din acestea. Acest lucru il face sa fie cel mai bun produs de ingrijire al pielii uscate.
  • Nu se ia la spalat, dar se desprinde in mod natural odata cu exfolierea celulelor pielii. 
  • Reaplicati lotiunea o data la patru ore pentru o protectie continua.
  • Nu este grasa sau lipicioasa, nu contine parfum, este hipoalergenica, complet sigura si non- toxica.
  • Folosita si recomandata de catre de o gamă larga de profesionisti din domeniul sanatatii.

    Am bagat-o in teste imediat dupa ce am primit-o, incepand cu  aplicare timida pe maini pentru a vedea daca intr-adevar "perechea invizibila de manusi" isi va face simtita prezenta. Ei bine, pot sa va spun ca am simtit ca pielea mainilor este hidratata, catifelata iar senzatia pe care am avut-o dupa ce aceasta a fost absorbita in totalitate a fost ca si cum as fi avut un strat protector pe toata suprafata pielii.

    Mi-a placut atat de mult incat am folosit-o pe post de lotiune de corp si ne-am inteles de minune.
   Pielea ramane hidratata, bucuroasa de tratamentul pe care i-l ofer iar eu ma bucur ca am scapat de inestetica piele uscata din zona picioarelor care ma  scotea din sarite.
    Acum, o folosesc doar pentru protectia mainilor (din motive care tin strict de dimensiunea/cantitatea sa) pentru ca imi place sa iau cu mine peste tot.
   Se absoarbe rapid si nu lasa niciun film gras in urma sa.
    Dupa ce ma spal pe maini, simt ca lotiunea nu este indepartata ci ramane pe piele (nu stiu cum sa explic mai exact, e o senzatie pe care nu am mai experimentat-o pana acum).
    Am observat ca are grija si de cuticulele mele care in aceasta perioada sunt destul de agresate de vremea de afara. 

   Nu pot sa spun ca izul sau este placut dar nici deranjat asa ca il voi numi, neutru.
     In cazul in care sugubeata de mai sus va tenteaza, doresc sa va mai spun doar ca este foarte spornica, nu aveti nevoie de o cantitate prea mare pentru o utilizare si poate fi achizitionata de aici.

    In concluzie, ma bucur ca am avut ocazia sa testez acest produs, ne intelegem foarte bine si sunt convinsa ca il voi folosi pana la ultimul strop.

    Voi ati folosit lotiunea de protectie Gloves in a bottle?

Kiss Kiss Dee
   

You Might Also Like