Ce produse am mai terminat... #1

duminică, februarie 19, 2017 bydee-make-up 0 Comments


Hello ladies,

    Am fost nevoita sa-mi inving lenea si sa compun aceasta postare deoarece ambalajele nu ai aveau loc in spatiul de depozitare iar eu incepeam sa a simt ciudat din cauza faptului ca nu vreau sa le arunc pana nu le fotografiez. Inca mi se pare ciudat sa pastrez "gunoaie" pana reusesc sa adun o cantitate considerabila, demna de a fi fotografiata. Oricum, acum pot sa ma declar linistita pentru ca am reusit sa ma mobilizez, le-am fotografiat, am scapat de ele si parca mi-e mai usor sa le dedic postarea cu concluziile finale.

    Produsele care m-au facut sa oftez din tot sufletul au fost, nu ca ati avea vreun dubiu, sampoanele Batiste (review aici). Iubesc aceste produse, varianta Tropical este in continuare preferata mea si cand am vazut ca se termina toate n-am fost bucuroasa absolut deloc. Acum vanez ofertele si astept sa-mi refac stocul care sa-mi permita sa dorm linistita naoptea. Din pacate, nu am vazut nicaieri varianta de 400 ml care mi se pare cea mai avantajoasa din toate punctele de vedere asa ca daca aveti vreun pont pentru mine, va rog sa-l divulgati.

    Un alt produs care mi-a fost tare drag, a fost gelul de dus cu aroma de ciocolata de la Palmolive. Imi place tot la acest produs si am decis sa-i dau o pauza de respiro pentru a nu ma satura de aroma lui (asa cum am patit in cazul gelului de dus cu aroma de cafea de la Yves Rocher).
   Daca tot vorbim despre geluri de dus, doresc sa va spun ca Balea Sweet Wonderland m-a surprins datorita aromei sale care aduce vag cu Euphoria mea iubita (posibil sa fie doar cateva note subtile dar pe mine m-a convins). Nu e cel mai consistent produs pe care l-am folosit dar datorita aromei sale pot sa spun ca ma declar indragostita.

    Balsamul de par de la Bottega Verde a fost un produs spornic, eficient, cu o aroma placuta. Am fost multumita de el si nu exclud ca in viitor sa il reachizitionez.
     Daca tot vorbeam despre Bottega Verde, demachiantul bifazic a fost unul dintre primele poduse care si-a asteptat cumintel randul la sedinta foto. Vi l-am prezentat in cadrul acestui articol si singurul aspect pe care as dori sa-l mai adaug ar fi ca, in cazul in care este utilizat zilnic in zona ochilor, usuca pielea extrem de tare. In cazul indepartarii machiajului fetei nu am sesizat vreo problema dar, in zona sensibila a ochilor am observat ca pielea se descuama si a trebuit sa fac cateva teste pana sa gasesc vinovatul.
    Crema pentru maini de la Cosmetic Plant mi-a fost alaturi destul de mult timp. Am folosit-o in paralel cu alte produse destinate ingrijirii mainilor si am observat ca ea a fost cea mai spornica. Mi-a placut aroma sa, efectul sau, totul la superlativ.

    Crema de corp Tesori d'Oriente Hammam mi-a placut la nebunie. De la aroma pana la consistenta si hidratare, totul la superlativ. V-am prezentat-o in cadrul acestui  articol si de atunci parerea mea nu s-a schimbat.
   I love... Strawberries & Cream a cam experiat asteptandu-ma sa-i ofer atentie asa ca a trebuit sa ma despart de ea. Rusinica! Nu-mi place deloc cand sunt risipitoare!
     Dizolvantul de la Cien este un produs la care ma intorc destul de des pentru ca raportul calitate/cantitate/pret mi se pare extrem de bun iar eficienta sa ma bucura de fiecare data.

     Hmm... Gata?
    Da, gata!
   Desi imi prpusesem sa ma aventurez si in zona ojelor/makeup am decis sa mai aman expeditia pentru inca o luna deoarece simt ca nu sunt pregatita pentru ce ma asteapta pe-acolo.

    Voi cu ce produse va mai laudati si dupa care oftati?

Kiss Kiss si o duminica de vis!

You Might Also Like