O poveste Atoderm cu final fericit!

vineri, februarie 24, 2017 bydee-make-up 0 Comments


Hello ladies,

     La sfarsitul lui Gerar, am fost surprinsa de un colet de la Bioderma, colet care continea nu doar o surpriza ci si o provocare. Provocarea consta in descoperirea povestii Atoderm, o poveste cu final fericit.
    Nu inainte de a incepe sa testez produsele care se aflau in coletul cu pricina, am intrat pe site-ul pieleuscata.com pentru a vedea exact despre ce e vorba, cu ce produse am de-a face. 
    Ce am descoperit pe site? Ei bine, mituri spulberate, recomandari ale specialistilor, descrieri ale produselor recomandate de Bioderma si multe altele. Nu ma credeti? Vizitati-i si va veti convinge!
    Produsele mi-au starnit interesul in asemenea hal, incat am lasat pe banca de rezerve toate produsele pe care le utilizam si le-am inceput pe acestea. Nu aveam cum sa le rezist dupa ce am citit toate informatiile.
Atoderm

    Nu am putut sa incep decat cu crema pentru maini si unghii Atoderm deoarece crema pe care o aveam tocmai se terminase asa ca dansa a ajuns la fix. 
    Sugubeata de mai sus se prezinta in fata noastra cu  o textura lejera care te face sa te intrebi cum ar putea sa fie potrivita pentru sezonul rece. Totusi, intrebarile nu dureaza mai mult decat aplicarea deoarece se absoarbe atat de repede si lasa pielea atat de hidratata si catifelata incat uiti de toate dubiile pe care le-ai avut.
    Pe mine m-a impresionat de la prima aplicare, nu lasa nici cea mai mica urma a unui filtru gras si ingrijeste mainile oferindu-le dragoste si protectie (asta ca sa fim in ton cu luna iubirii).
    Ingrediente:
   AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN,ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCINNATE, ISONONYL ISONONANOATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER EXTRACT,PALMITIC ACID, STEARIC ACID, SORBITAN STEARATE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL,CAPRILYL GLYCOL, FRAGRANCE (PARFUM), DISODIUM EDTA, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, SODIUM HYDROXIDE, NIACINAMIDE, POLYQUATERNIUM-51. 
    Pe mine m-a cucerit si cu siguranta o voi cauta si in magazine pentru a o achizitiona din nou.
Atoderm

    Stick-ul de buze Atoderm a fost urmatorul la rand si l-am inceput cu cea mai mare curiozitate. Sunt atrasa de toate produsele destinate ingrijirii buzelor mai ales acum, cand m-am lasat cucerita de rujurile mate care dupa cum stim, nu ofera hidratare, ba dimpotriva usuca buzele destul de tare. Si dupa o zi in care am purtat timp de 10 ore un ruj de acest gen, pentru a putea sa-l folosesc si in ziua urmatoare, apelez la un balsam de buze care sa-mi ofere hidratarea de care am nevoie.
     Atoderm a ajuns fix pe noptiera si-l folosesc in fiecare seara, inainte de culcare si uneori chiar mai des. Are o textura cremoasa, hidrateaza excelent si nu mi se pare deranjant din niciun punct de vedere. Transparent si consistent, are grija de buzele mele chiar si dupa o zi geroasa sau o zi in care le-am agresat cu rujuri rezistente.
     Este spornic, se aplica foarte usor, fara sa fie nevoie de insistente asa ca da, si dansul primeste nota maxima.
Ingrediente:
MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), PARAFFIN, MICROCRYSTALLINE WAX (CERA MICROCRISTALLINA), SYNTHETIC WAX, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, LAURYL PCA, BEESWAX (CERA ALBA), TOCOPHEROL, LECITHIN, ARACHIDYL PROPIONATE, TOCOPHERYL ACETATE, RETINYL PALMITATE, ETHYL LINOLENATE, BHT, ETHYL LINOLEATE, ETHYL OLEATE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, OCTYLDODECANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, FRAGRANCE (PARFUM).
Atoderm

    Si daca anul acesta sloganul meu este "hidratare din cap pana-n picioare", am atacat crema Atoderm si am aplicat-o fara mila, dar cu drag si spor pentru a vedea care sunt efectele sale. Trebuie sa recunosc ca eram foarte curioasa in privinta sa si n-aveam cum sa-i rezist.
    Ambalajul sau generos de 500 ml te face sa zambesti, gandindu-te ca te vei bucura mult si bine de protectia sa si trebuie sa recunosc ca imi plac la nebunie produsele care au o catitate atat de generoasa.
Bioderma

    Sistemul de dozare beneficiaza de un nou plus din parte mea, dozarea cu ajutorul pompitelor mi se pare cea ai eficienta/igienica metoda. 
   Dupa ce am observat toate "detaliile tehnice", am trecut la continut, care m-a facut sa zambesc din momentul in care am observat ca avem de-a face cu o crema foarte consistenta. Da, imi place la nebunie.
    Chiar daca trebuie sa insist putin mai mult pana in momentul in care se absoarbe nu pot sa spun ca sunt suparata - abia mai beneficiez si eu de cate un masaj. Apoi, observ rezultatele pe care le astept de la orice crema hidratanta.
     Pielea este fina, catifelata, ca de bebelus. In general nu am probleme cu zone cu piele extrem de uscata dar uneori, cand sunt lenesa si mai sar peste etapa hidratarii, pielea din zona picioarelor incepe sa imi atraga atentia si-atunci stiu ca sunt obligata sa actionez. 
     Rezultatele sunt vizibile dupa prima utilizare, Atoderm facand fata in fata provocarilor pielii uscate. Pe mine m-a impresionat si am observat ca hidratarea se mentine 24h fara nicio obiectie.
    Datorita faptului ca-mi place atat de mult, am reusit sa consum mai bine de jumatate din cantitatea sa asa ca e trecuta deja pe lista cu produse care vor fi recumparate in cel mai scurt timp.
Ingrediente: 
AQUA/WATER/EAU, PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL / HUILE MINERALE, GLYCERIN, CETEARYL ISONONANOATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, MYRETH-3 MYRISTATE, STEARETH-21, CYCLOPENTASILOXANE, PENTYLENE GLYCOL, CYCLOHEXASILOXANE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, CETYL ALCOHOL, DISODIUM EDTA, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, XYLITOL, MANNITOL, RHAMNOSE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM DEHYDROACETATE, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, NIACINAMIDE, GLUCOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT.

    Am lasat la final produsul care imi starnise curiozitatea de ceva vreme dar care nu ajunsese in teste datorita ambitiei mele si dorintei de a termina tot depozitul de geluri de dus pe care-l agonisisem de-a lungul ultimelor luni.
    Avand in minte promisiunea celor 24 ore de hidratare si confort imediat, chiar de la dus, am inceput operatiunea de testare cu mari asteptari. 
     Desi am mai folosit si in trecut produse similare, pot sa va spun  cu mana pe inima ca Atoderm n-are pereche. Are o consistenta diferita fata de tot ce am folosit pana acum iar senzatia de rasfat pe care o ai in timp ce-l utilizezi e unica.
     Sa va mai spun si ca face ceea ce promite? Normal ca va spun.
    Datorita ingredientelor sale atent alese, uleiul de dus iti ofera o hidratare de nota 10 si uneori s-a mai intamplat si sa sar peste etapa de cremare de dupa dus. Pielea mea nu a obiectat si pot sa spun ca acest produs merita toate laudele de care se bucura in blogosfera.
Atoderm Bioderma

    Cantitatea sa este extrem de generoasa - 1 litru iar sistemul de dozare, perfect.
    Desi sunt o fana a buretilor pentru dus, prefer sa renunt la ei in momentul in care ma rasfat cu Atoderm entru a fi sigura ca nu pierd niciun strop din aceste produs de nota 10.
    Ingrediente:
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, LAURYL GLUCOSIDE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, FRAGRANCE (PARFUM), MANNITOL, POLYSORBATE 20, XYLITOL, LAURETH-2, RHAMNOSE, NIACINAMIDE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE.
Ulei de dus Bioderma

     In concluzie, nu pot sa spun decat ca ma bucur enorm ca am intrat in frumoasa lume Bioderma, ca am descoperit doar povesti cu final fericit si produse de nota 10. Toate sunt pe gustul, nu am nimic de obiectat la adresa lor si declar cu mana pe inima ca am fost Atoderm-izata!
     Fiecare produs primeste un mare DA din partea mea si vi le recomand cu drag si voua.

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like