Preferatele lunii martie

vineri, aprilie 06, 2018 bydee-make-up 0 Comments


Buna, draga mea,

    Iti vine sa crezi ca suntem in aprilie? Nici mie...
    Parca acum cateva clipe admiram artificiile de la trecerea dintre ani si-acum, Pastele bate la usa. Cand zboara timpul? Dubios, zau asa.
    Oricum, nu ma plang. Ma bucur ca in sfarsit primavara a binevoit sa isi faca aparitia si desi mi-e teama sa renunt la cojoace cred ca a venit momentul sa ma mobilizez si sa scot hainele subtiri de la naftalina. Parca am si uitat cum e sa porti o jacheta de piele fara sa te zgribulesti dar sunt convinsa ca ma voi adapta fara nicio problema la noile temperaturi prietenoase.
    Dar, sa revenim la subiectul zilei, preferatele preferatelor, produsele spre care m-am indreptat cel mai des in luna care s-a incheiat.

    Una dintre descoperile din ultima perioada a fost untul de corp cu cocos de la Alverde. Imi place din toate punctele de vedere: de la nuanta ambalajalui, pana la aroma si hidratare. Ti l-am prezentat in acest articol si teama mi-e ca in curand va fi prezentat in cadrul unui nou episod cu produse terminate. L-am folosit foarte des si chiar daca e spornic nu o sa-mi reziste prea mult.

    Si daca tot vorbim despre arome imbietoare, nu pot sa nu includ si parfumul Miami by Infinite Love fix in aceeasi categorie. M-a cucerit, m-a invaluit cu aroma sa puternica si-l port cu drag de cand am pus gheruta pe el.Parfumul meu de femeie puternica a revenit in forta! A beneficiat de acest articol, care a devenit rapid unul dintre cele mai citite articole de pe blog.

    Cred ca luna martie a fost o luna a rasfatului olfactiv pentru ca primul lucru care mi-a atras atentia la gama Hydra Vegetal de la Yves Rocher a fost fix aroma sa. Te-am stresat cu acest aspect in articolul (click) pe care l-am dedicat celor trei produse de care am abuzat in martie si ti-am prezentat si tot ce mi-a placut la ele.
    Apa micelara pentru ten sensibil de la Green Lab Cosmetics a fost vedeta acestui articol.Imi place foarte mult si sunt atat de mandra cand vad ce lucruri minunate creeaza romanasii nostri.
    Inchei cu un produs care mi-a fost alaturi in zilele in care mi-am dorit si am reusit sa pacalesc raceala. Uleiurile pentru aromaterapie de la Solaris sunt minunate. L-am folosit in scop terapeutic e cel cu eucalipt iar pentru rasfat am apelat la cel cu grapefruit. Yummy!

    Si-am incalecat pe-o sa si ti-am spus povestea mea. Acum fug, mai am multe de pus la punct pana la venirea iepurasului asa ca iti doresc sa ai o zi cu spor in toate!

Kiss Kiss Dee
    

You Might Also Like