OOTD: Sandale calatoare pentru zile caniculare

miercuri, iulie 04, 2018 bydee-make-up 0 Comments


Buna, draga mea,

    Chiar dacă temperaturile de afară sunt surprinzătoare (acum parca mai încep să dea semne de revenire la normal), eu oftez nostalgic și mă gândesc cum în urma cu câteva zile mă bucuram de razele binefăcătoare ale soarelui și de ușoare adieri de vânt. Da, vacanta a fost minunată iar vremea, ireproșabilă.
    Mi-a fost teamă de caniculă dar în același timp am luat în calcul și apariția ploilor deoarece prognoza meteo anunța o vreme capricioasa. Totuși, mi-am spus că îngerașul meu păzitor o sa aibă grijă de mine și o să ii convingă și pe ceilalți sa nu umble prea mult la robinete. Ei bine, am avut noroc.
    Cred că, cu o zi înainte de marea plecare prognoza s-a schimbat radical asa ca am plecat cu gândul la hoinăreli îndelungate fără să mă mai preocupe pelerinele de ploaie sau umbrelele incomode.
    Si dacă tot a venit vorba despre hoinăreli, vreau sa iți spun ca înainte de plecare m-am aprovizionat cu o pereche de sandale Bonprix draguțe și comode, perfecte pentru plimbări lungi, lungi, lungiii. 

    Le-am încălțat la plecare și cu greu m-am mai despărțit de ele pentru ca mi se pare ca se potrivesc în orice combinație: fie cu o rochie lungă și comodă (asa cum am ales sa ti le prezint în postarea de astăzi), cu fuste scurte și draguțe asemenea unei școlărițe, cu pantaloni lungi și confortabili sau scurți și lejeri. Mi se par perfecte pentru vară.



     M-au însoțit aproape în toate escapadele și singura problemă pe care am avut-o a fost cu oamenii din jurul meu care, din cauza înghesuielii mi-au cam accidentat degețelele. Nu-i nimic, a trecut iar eu am colindat Italia-n lung și-n lat în compania lor. Mai presus de asta, am impresia că vom avea parte de o vară lungă (chiar dacă acum nu pare asa) iar ele vor rămâne sandalele călătoare pentru zile caniculare care-mi vor fi partenere de-a lungul fiecărei aventuri.


     Tu, ți-ai ales partenerele pentru acest sezon? Ce modele preferi?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like