2019, te-asteptam!

marți, ianuarie 01, 2019 bydee-make-up 0 Comments


La multi aniiiii!

    Chiar daca pe vremuri incepeam cu altceva, in acest an mi-am dorit sa incep cu urarea de final. Ma bucur ca am scapat de fiorosul 2018 care m-a invaluit cu o multime de evenimente mai putin placute si mi-a pus la incercare nervii, puterea si rabdarea iar acum ma pregatesc pentru un an mai bun.
Sursa

    Am refuzat orice rezolutie singurul meu gand indreptandu-se spre relatia pe care o am eu cu mine. Asta mi-as dori sa imbunatatesc. Sa fiu mai blanda cu mine, mai intelegatoare, sa imi ofer timp ca sa invat si sa nu imi mai doresc perfectiune din ultima clipa si, nu in ultimul rand, sa imi permit sa ma gandesc la ceea ce imi doresc fara sa ma simt vinovata. Tare mult mi-as dori sa reusesc!
     Bineinteles, imi doresc si sanatate atat pentru mine cat si pentru cei din jurul meu. In mare parte imi doresc lucruri care nu sunt tangilbile (si o pereche de sandale Stradivarius pe care astept sa le inhat in momentul in care vor beneficia de reduceri de nerefuzat, haha).
    In ceea ce priveste blogul, micul meu coltisor simpatic, imi doresc sa-i ofer mai multa atentie dar sunt unele momente in care mi-as dori sa renunt pentru ca simt din ce in ce mai des ca sunt intr-o competitie nemiloasa cu timpul care trece atat de repede incat ma sperie. Si-mi zic ca renunt si-apoi... ma trezesc dimineata, imi pregatesc cafeaua si ma uit spre laptopul hodorogit care se conecteaza la reteaua de internet fix cand are el chef si-mi zic ca mi-e pofta de scris si ca nu pot sa-l las. Mi-e prea drag acest coltisor minunat care anul acesta va implini 7 anisori. SAPTE! Wow!
     Pe langa asta, mai sunteti si voi mereu prezente, mereu active chiar daca sectiunea de comentarii necesita prezenta unui specialist in blogspot, totusi, faceti ce faceti si pana la urma tot reusiti sa lasati cate un comentariu fie aici, fie pe fan page si va multumesc pentru asta!
     Va multumesc ca ati fost alaturi de mine, m-ati sustinut si nu m-ati certat prea tare in momentele de absenta mai mult sau mai putin motivata in social media!
       Va multumesc si pentru ca acum, mi-ati oferit cateva minutele pentru a citi postarea mea! Sunteti minunate!
    Va doresc sa aveti un an frumos, plin de realizari, sa radeti in hohote fara sa va ganditi ca ati putea deranja pe cineva cu veselia voastra, sa va rasfatati si sa nu va mai ganditi atat de mult la calorii (sa nu mai spunem nu ciocolatei!), sa faceti mai multa miscare dar din aceea care sa va ofere energie nu care sa va imbufneze in momentul in care va ganditi la ea si sa va puneti pe primul loc pentru ca, nimeni nu e mai important decat voi iar daca voi sunteti in pace cu voi, atunci o veti putea oferi si celor din jurul vostru. Mama mia cat voi am folosit!
     Oricum, ati prins ideea! :) #girlpower

La multi ani si sa ne auzim cu bine!

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like

0 comentarii: