Spring-ish gradient

sâmbătă, februarie 09, 2019 bydee-make-up 0 Comments


Buna, draga mea,


    Vine, vine primavaraaaa! Chiar daca (aproape) toata lumea incearca sa ma contrazica eu sunt sigura ca e la doi pasi ba mai mult, zilele trecute am gasit in fata blocului ghiocei. Ce as putea sa ma vreau? Ce alte dovezi mi-ar trebui?
    Eu ma bucur de fiecare farama de soare, simt ca sunt din ce in ce mai vesela si exclud orice idee care m-ar putea duce cu gandul la o potentiala astenie si declar cu mana pe inima ca nu mai vreau sa vad zapada decat pe crestele muntilor.
    Din acest motiv, pentru postarea de astazi am abandonat ojele inchise la culoare si m-am indreptat spre nuante pastelate, romantice si... pasnice. 



    Pentru cele doua unghiute accent am creat un gradient timid cu doua dintre batranelele mele oje de la Flormar care de ma uimesc de fiecare data cand le folosesc. Desi le am de mai multti ani nu si-au schimbat consistenta, se aplica frumos si rezista destul de bine. 
     Ma pregatesc sa dau o fuga pana la standul Flormar pentru ca as mai achizitiona cate ceva.


    Baza 9 in 1 de la Melkior este cea mai buna baza folosita pana acum. Mi-a fost o foarte buna aliata impotriva petelor si a ingalbenirii unghiilor, le-a si intarit si de fiecare data cand o folosesc mi se pare ca inculpatele cresc foarte repede. Plus de asta este foarte spornica.


     Unghiutele sunt pregatite, atitudinea este cea potrivita, mai lipseste doar putin soare si totul va fi perfect. Hai cu primavaraaaa!

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like

0 comentarii: