Review: Balsam pentru buze Tender Care

vineri, aprilie 06, 2012 bydee-make-up 8 Comments

Hello girls,

Astazi va prezint un balsam de buze care mi-a lasat o impresie foarte buna inca de la prima folosire: Balsamul pentru buze Tender Care by Oriflame.

Am auzit si impresii negative la adresa lui, dar asta nu m-a impiedicat sa il incerc. Din aceasta gama folosesc si "cutiutia magica" pe care am achizitionat-o si in varianta cu ciocolata ( pe cea cu vanilie v-am prezentat-o aici) si de o vreme am cumparat si balsamul de buze deoarece este prezentat ca avand aceleasi proprietati.
Pentru mine si hidratarea buzelor este foarte importanta atat vara cat si iarna, iar acest produs mi se pare ideal.

In cazul in care nu l-ati observat in catalog, produsul arata asa:


Ce spune producatorul:

Regăseşte toate beneficiile faimoasei creme Tender Care într-un balsam pentru buze foarte cremos. Formula sa specială, cu efect hidratant şi protector, conţine ceară de albine, ulei de măsline şi ulei de echium, care catifelează buzele.

Ce spun eu:

Este un balsam hidratant ,care nu este foarte gras spre deosebire de Crema Tender Care pe care o folosesc seara pentru ca se absoarbe mai greu si este mai consistenta. Nu pot spune ca este foarte cremos, asa cum este prezentat dar isi face treaba foarte bine.
Este incolor si inodor, se poate folosi si pe post de baza inaintea aplicarii rujului.
Ambalajul este dragut, roz si produsul are o cantitate de 4 grame, o consider suficienta. Pe mine nu m-a tinut foarte mult pentru ca la munca il am mereu la mine si il folosesc destul de des.
Pretul este accesibil - in perioada promotiilor 10-12 lei.
Il voi mai achizitiona pentru ca si-a castigat binemeritatul loc in geanta mea.

Voua ce impresie v-a lasat acest balsam? L-ati incercat?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like

8 comentarii:

  1. Nu l-am incercat dar pare super din review-ul tau!
    Merita incercat ;)
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am avut si eu si mi-a placut foarte mult.Il voi recumpara cu siguranta,dar acum am unele de la Yves Rocher.Imi place si ca e sub forma de ruj.Pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. l-am avut si eu, insa intr-o varianta neinbunatatita, acum cativa ani. Mi-a placut, insa pe vremea aia eram "mancatoare" de lipbalm, asa ca l-am terminat repede. Imi aduc aminte ca era f placut pe buze, fondant, si avea miros de caise.Dupa aceea l-au denumit altfel si vad ca l-au pus si in cutiuta, dar am impresia ca-i cam acelasi lucru.

    RăspundețiȘtergere
  4. @beautybyalexia: Mi imi place foarte mut.:D
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. @ralucatm25: Nu am incercat inca...nici un produs de la Yves Rocher (rushinicaaaa) dar am auzit ca au produse foarte bune.
    Si mie mi se pare foarte practic ambalajul sub formade ruj.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. @Alina: Imi aduc aminte de balsamul acela, avea un miros delicios...Seamana putin cu el daar acela cred ca era mai hidratant.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. It must be good! Follow u back dear, happy Easter! Kisses!:)

    RăspundețiȘtergere