Poftiti la....Valahia

luni, aprilie 15, 2013 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Cred ca ar trebui sa imi motivez absenta din ultimele doua zile, nu?
    Ei bine, cu cateva saptamani in urma am acceptat invitatia ingerasului suprem, Iulia, cred ca o cunoasteti cel mai bine cu numele de ABC...prin viata, de a petrece un weekend la Pensiunea Valahia.
    Am acceptat fara sa stam pe ganduri pentru ca imi doream foarte mult sa o cunosc si personal asa ca vineri seara am pornit catre locatia indicata.
   Pensiunea Valahia se afla la o distanta de aproximativ 10 km de Brezoi, judetul Valcea intr-un loc pur si simplu minunat (va voi convinge prin intermediul pozelor, sunt sigura). Am ajuns seara, nu am reusit sa vedem prea multe dar am auzit sursurul lin al apei si mi-am dat seama ca prin apropiere trebuie sa se afle o cascada lucru care m-a incantat.
    Iulia ne-a intampinat la intrare si mi-am dat seama ca este exact cum mi-am imaginat: o persoana calda, frumoasa din toate punctele de vedere, simpatica si amabila. I-am cunoscut prietenii, niste oameni exceptionali cu care puteai povesti absolut orice iar zambetele isi gaseau loc pe chipurile lor fara nici un efort.
    Ne-am cazat, am povestit mult iar sambata am inceput explorarea teritoriului.
   Va spun cu mana pe inima ca este o locatie in care chiar daca esti cel mai stresat si incordat om din lume nu ai cum sa nu te relaxezi (daca eu, am reusit sa dorm pana la ora -11 - prietenii stiu cat de matinala sunt, cred ca oricine poate sa  se destinda).
   Cred ca ma vorbit cam mult in aceasta dimineata, ar fi cazul sa va prezint si dovezile nu?









Cativa prieteni necuvantatori (pe ei am reusit sa ii surprindem dar aici va vor incanta privirea si: struti, caprioare, iepurasi, ratuste simpatice, porumbei, o multime de vietati prietenoase).

Dansa ma spiona de dupa un copac in timp ce faceam poze si am dat nas in nas.
O baie de soare este oricand binevenita.
 Love is in the air.
    Camera in care am fost cazati nu apare in nici o poza deoarece nu am considerat necesara  prezenta ei. Va pot spune ca arata exemplar iar serviciile angajatilor de nota 10 cu felicitari. Au fost la dispozitia noastra mereu.
    Seara de sambata s-a incheiat cu un concert FreeStay si tot ce pot sa spun la adresa lor este: Woooow! Atmosfera, muzica excelenta, voci frumoase suuper!
    Duminica am reluat plimbarea prin complex incercand sa prindem cateva raze de soare si cateva poze frumoase iar dupa un gratar delicios am plecat spre casa cu promisiunea de a repeta experienta.
    In concluzie, am descoperit o locatie minunata, am cunoscut oameni extraordinari, m-am relaxat si m-am distrat cum de multa vreme nu o mai facusem.
   Iulia iti multumesc din suflet pentru tot!
     Nota 10 pentru acest weekend!

Voi cum v-ati petrecut weekendul?

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!

You Might Also Like