Dupa doi ani ...

miercuri, februarie 12, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Va vine sa credeti ca au trecut doi ani de la prima mea postare? Va spun sincer ca mi se pare ca au trecut doua saptamani ... hai doua luni, treaca de la mine ...

   
    Imi amintesc ca si cand ar fi fost ieri pregatirile pe care le-am facut, incurajatile lui Marius, cautarea temei potrivite (roz, evident), tutorialele urmarite, machiajele pregatite (tare ciudatele ...) si momentul in care ne uitam unul la altul iar el ma intreaba: Ii dam drumul?
    Si-am pornit!
    Incet incet, am intrat intr-o lume frumoasa, am descoperit o multime de lucruri noi, am invat lucruri pe care credeam ca le cunosc mai bine decat oricine, m-am dezvoltat, am descoperit noi pasiuni iar acum incerc sa ma uit in urma cu un ochi (semi)critic pentru a observa cat am evoluat.
    Mi-am dat seama ca nu e bine sa te compari cu altii ci sa-ti doresti sa te auto-depasesti sa vrei mai mult de la tine si sa faci tot ce iti sta in puteri pentru a obtine calitatea. 
    Observ greselile pe care le-am facut, incerc sa le remediez si imi doresc sa fiu mai buna decat am fost ieri fiindca cu siguranta sunt mai buna decat anul trecut!
    De exemplu, anul trecut nici nu m-as fi gandit ca as putea sa postez outfituri iar acum este una dintre cele mai populare rubrici de pe blog. Am invatat ca aparatul de fotografiat este prietenul meu (bineinteles sub indemnarea adecvata a lui Marius) si ca, cu ajutorul lui va pot arata atat de multe lucruri deosebite.
    Timpul a trecut atat de repede incat uneori rasfoiesc filele acestui blog si nu-mi vine sa cred. Acum zambesc  cand ma gandesc la diminetile weeknd-urilor in care ma trezeam lenesa dar cand vedeam soarele si lumina aceea perfecta stiam ca trebuie sa fotografiez ceva sa ma pregatesc pentru saptamana care va urma. Lenea se evapora pur si simplu ...
     Probabil va intrebati ce imi doresc de la viitorul mai mult sau mai putin apropiat .... Ei bine, imi doresc sa reusesc sa ajung si mai aproape de voi, sa discutam mai mult, sa ating subiecte care sa fie pe placul vostru si sa va placa fiecare articol care rasare dimineata la ora 8:00.
    Mi-as dori si mai mult timp liber dar din pacate acesta va ramane la stadiul de vis asa ca voi incerca sa fructific fiecare clipa de care dispun.
    Imi doresc sa fiu alaturi de voi mult timp de acum inainte si sa ne simtim la fel de bine ca si pana acum in acest mic coltisor care va indeamna sa zambiti, sa fiti optimiste.
    Va multumesc pentru fiecare vizita, fiecare comentariu, fiecare aprecier. Va multumesc pentru tot! Voi sunteti sursa mea de energie si datorita voua By Dee makeup and more... exista!

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like