Review. Sampon si balsam cu ulei de argan Marien Profesional

joi, martie 06, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


    Luna trecuta, Triodeluxe mi-a facut si mie o surpriza odata cu cea pe care v-am facut-o eu voua si mi-a trimis pentru testare samponul si balsamul cu ulei de argan din gama Marien Profesional.
    Vestea m-a bucurat foarte mult pentru ca imi place sa-mi rasfat parul iar uleiul de argan are proprietati miraculoase mai ales in cazul pletelor frumoase si sanatoase.
    Le-am testat in fel si chip iar astazi, dupa o luna, doresc sa va impartasesc experienta mea.
    Produsele au ajuns in posesia mea prin intermediul curierului, atent impachetate si protejate.
    Ambalajul lor a fost primul care mi-a atras atentia. Curat, solid, bine lucrat exact ca orice gama profesionala. 


    Sistemul de dozare a primit un mare plus din partea mea. Mi-ar placea ca toate produsele pe care le am in baie sa aiba pompite.
    Chiar daca au 500 de ml si la inceput mi s-au parut destul de mari, am avut noroc cu sistemul de dozare care ofera si un strop de confort, deoarece in momentul in care le utilizezi nu trebuie sa le misti sau sa te chinui. Apesi pompita si ai rezolvat problema.
    Igienic, usor de dozat si de manevrat, imi place.



    Trecand de generalitati, sa le luam pe rand, in ordinea preferintelor.
    Balsamul cu ulei de argan Marien Profesional a fost preferatul meu. Recunosc, m-a cucerit.
    Descrierea producatorului mi-a atas atentia  si mi-am dorit foarte mult sa vad daca intr-adevar face ceea ce promite: Reda elasticitatea mai ales parului uscat si colorat asigurandu-i hidratarea optima.
    Chiar daca aceasta iarna nu a fost geroasa, temeperaturile scazute si faptul ca am purtat mereu caciuli a afectat putin calitatea firului de par si varfurile au devenit mai rebele decat mi-as fi dorit.
    In doi ani, am reusit sa ajung de la un bob destul de scurt la o lungime medie, avand grija ca, periodic, sa tai din varfuri pentru regenerare si un aspect frumos si ingrijit.
    Intotdeauna folosesc atat balsamul cat si masca de par doar pentru a-mi hrani varfurile deoarece (stiu ca v-am mai spus-o de nenumarate ori) scalpul meu este foarte generos in privinta sebumului asa ca nu risc sa il supar cu ceva in plus.
    Pentru o utilizare folosesc 2-3 pompite din acest balsam pe care parul meu il iubeste. Obsev cum se absoarbe si am grija sa aplic de fiecare data o cantitate necesara si suficienta.
     Dupa cateva minute il clatesc si ma bucur de un par frumos, cu varfuri hidratate. Desi la inceput aveam tendinta sa aplic o cantitate mai mare, nu am intalnit niciun impediment la etapa clatirii si nu am observat tendinte de ingrasare (mai mari decat de obicei).
    In acest mod, ma bucur de un par frumos, usor de pieptanat/coafat si cel mai important, cu varfuri hidratate.
      Este foarte spornic si sper sa ma bucur cat mai mult timp de proprietatile sale.
     Poate fi achizitionat de aici la un pret de 58 lei.
    


    Cu samponul a fost o alta poveste....
    Destinat tuturor tipurilor de par Confera stralucire parului, il ingrijeste, il hidrateaza si il repara.
    Ma intrebam daca parul meu se incadreaza in aceasta categorie si mi-am spus ca trebuie sa aflu. Mi-am propus sa incerc o gama cat mai variata de sampoane pana voi gasi unul care sa ma multumeasca.
    Dupa ce l-am bagat rapid in baie si l-am pus la treaba am simtit aroma sa placuta, proaspata cum ma invaluia, rasfantandu-ma. Mi-am spus ca-i semn bun, am samponat de doua ori (asa cum fac de obicei), am simtit cum firele scartaie de curatenie si m-am declarat multumita.
    A doua zi, dimineata am observat ca parul meu avea ceva ce nu mai avusese demult fara ajutor suplimentar: volum! Mi-am spus ca am dat lovitura.
    Toata ziua am stat cu parul desfacut obesrvand efectele minunate pe care cele doua produse le avusera asupra sa apoi, am constat ca minunea tine fix 24 de ore. Din pacate, samponul ofera un grad de hidratare prea mare...
    Am incercat trei samponari, fara niciun rezultat si singura solutie, pentru a scapa de splatul zilnic al parului a fos aplicarea unui sampon uscat a doua zi. A fost singura solutie, fiindca obisnuiam sa imi spal parul de doua ori pe saptamana si nu am dorit sa fac o modificare atat de drastica a "ritualului".
    Avand in vedere faptul ca este un produs hidratant sunt sigura ca ar fi exceptional pentru utilizare zilnica si probabil l-as fi folosit si in acest mod daca n-ar fi fost atat de lung si coafarea/uscarea n-ar fi fost o corvoada.
    Pentru o utilizare foloseam circa 3 pompite care isi faceau treaba exemplar.
    Consider ca este potrivit tuturor tipurilor de par, cu exceptia celui cu tendinte de ingrasare.
    Il puteti achizitiona de aici la un pret de 60 de lei.
    

    In concluzie, ma bucur ca am avut ocazia sa testez cele doua produse, sunt foarte multumita de balsam care imi protejeaza si hidrateaza varfurile si, daca s-ar putea, mi-as dori sa testez un alt scalp pentru ca de al meu m-am cam saturat.

    Voi ati folosit aceste produse? Ati fost multumite?
    Daca nu, v-ar tenta?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like