Review: Sampon pentru par gras Keune Derma Regulating

miercuri, iunie 11, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Ziua de astazi este dedicata parului frumos, curat si sanatos.
    Cred ca toate visam la la cosite frumoase si stralucitoare cu care sa ne mandrim in fiecare clipa.
     Pentru unele dintre noi e mai usor sa-si expuna podoaba capilara la orice ora din zi sau noapte, pentru altele (in aceasta categorie ma incadrez si eu), e mai greu. 
    Probabil va intrebati de ce mi-e greu.... Datorita sebumului, bineinteles. M-am tot plans, am tot cautat solutii care sa ma multumesca, care sa-mi ofere o zi in plus intre spalari. Asta e tot ce-mi doream dar se pare ca uneori visam cam mult.
    Am incercat diverse sortimente de care am fost mai mult sau mai putin multumita dar parca aveam nevoie de mai mult. In momentul in care mi s-a propus sa testez un nou produs de pe produsecosmetice.ro m-am indreptat direct spre produsele pentru curatarea si ingrijirea parului.
    Am ales samponul pentru par gras Keune Derma Regulating si-am asteptat cu nerabdare clipa in care sa-l pun la treaba. Nu s-a lasat prea mult asteptat, a ajuns la mine a doua zi dupa plasarea comenzii si a fost dus direct in baie fara invitatii sau alte prezentari.
    Mi-a placut foarte mult metoda de ambalare, faconul fiind mic, plat si usor de manevrat.


   Sistemul de dozare ne permite sa aplicam cantitatea optima din produs si sa ne bucuram de o experienta racoritoare.


   Are culoarea pe care o asociez cu apa linistita a oceanului iar aroma sa placuta si proaspata ma duce cu gandul la o plimbare pe faleza, cu briza-n pletele rebele.


    Dupa aproximativ trei saptamani de testare mi-am facut o idee vis-a-vis de propritatile sale asa ca acum, pot sa va povestesc cate ceva despre experienta mea.   
    Daca sunt cuminte si am parul prins (in traducere libera reusesc sa-mi tin mainile la distanta si nu ma joc cu fiecare suvita) acesta rezista cu brio trei zile, fara sa am nevoie de eternul meu sampon uscat. In cazul in care parul ramane liber iar eu am timp sa ma desfasor, a doua zi arata binisor, dar a treia zi am nevoie de un produs care sa-mi improspateze radacinile. Aceasta regula se aplica in cazul in care nu fac sport si urmez rutina casa-job-casa, daca fac si putina miscare n-am cum sa rezist si-l spal imediat.
    Intotdeauna imi samponez parul de doua ori iar dansul nu a facut exceptie. Scartaitul acela de par curat si degresat este prezent de fiecare data.
    Spre deosebire de alte produse care sunt destinate parului gras, acesta nu usuca varfurile, nu am simtit nevoia unei hidratari suplimentare sau chiar daca am folosit diverse tipuri de balsam varfurile nu si-au manifestat rebelinea, iar parul meu a aratat excelent.
    O alta bila alba o primeste la capitolul stralucire. Parul meu  beneficiaza de un luciu deosebit , un efect pe care nu l-am mai intalnit de mult timp (in weekend am fost acasa iar bunica mea m-a intrebat ce produs folosesc pentru ca parul meu straluceste foarte frumos). Lux, pentru ca de cand nu-l mai vopsesc mi se pare ca nu mai are stralucirea aceea "de reclama".
    Volum? Da, va rog! In prima zi, parul meu se bucura si de o doza suplimentara de volum (in cazul in care folosesc uscatorul de par, in cazul in care il las sa se usuce de la sine putere ... slabe sanse).
    Din fericire este spornic si chiar daca este destul de lichid, pentru o utilizare nu am nevoie de o cantitate prea mare de produs.
Ingrediente:


    Inculpatul nostru are o cantitate de 250 ml, o valabilitate de 12 luni de la deschidere si poate fi achizitionat de aici la un pret de 46.4 lei.

   Concluzionez, afirmand ca ma bucur ca am descoperit acest sampon, chiar acum cand scriu aceste randuri imi trec agale mana prin par (stiu ca maine o sa-mi para rau) si ma gudur ca o pisica. Il incadrez in top trei sampone pe care le-am folosit pana acum deoarece nu este agresiv iar parul meu se bucura de un luciu de invidiat. 

Voi ati folosit acest produs? 

Kiss Kiss Dee

     

You Might Also Like