Ce produse am mai terminat...

sâmbătă, august 29, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    A venit din nou momentul acela, momentul laudelor. Pentru postarea de astazi am pentru voi o multime de produse si ma voi lauda doar la sfarsit, in momentul in care voi incheia. Nu stiu cand am reusit sa termin atat de multe avand in vedere faptul ca si luna trecuta am postat un articol de acest gen. Probabil datorita faptului ca am iceput mai multe produse in acelasi timp si s-au si terminat odata. 
    Ma bucur, mustacesc si incep sa va povestesc, nu?


    Cred ca luna august a fost luna gelurilor de dus. Le-am consumat pe paine si ma pot sa va spun ca ma bucur ca am avut provizii. Exagerez putin dar... mda!
    Gelul de dus Naturaphy, a fost un produs simpatic. Aroma sa de lacramioare a fost destul de intensa si fidela, sistemul de dozare mi-a placut la nebunie dar consistenta sa nu m-a dat pe spate. Mi s-a parut... apos. Oricum am putut sa folosesc si cantitati mai mari, dintr-un litru m-am putut rasfata in voie. Daca m-ar tenta si alte sortimente din aceasta gama? Va spun sincer ca nu. E interesant dar tot la Yves Rocher ma intorc.
    Gelul de dus spuma Balea Exotic a fost consumat cu mare economie dar din pacate s-a terminat. Ultimul produs din stocul meu a fost golit. Stiti deja ca mi-a placut foarte mult asa ca n-o sa mai dezbat subiectul.
    Crema de maini Neutrogena NordicBerry a beneficiat de un articol aici si de atunci nu mi-am schimbat parerea vis-a-vis de proprietatile sale. Mi-a placut mult si intentionez sa mai incerc si alte produse care apartin acestui brand.
    Lotiunea de corp Elmiplant Skinnergy So pampered! mi-a placut foarte mult. Consistenta sa e de nota 10, mie mi se pare mult mai consistenta decat orice alta lotiune de corp, dupa parerea mea are o aroma deosebit de placuta (Marius nu a fost de acord cu mine in aceasta privinta..) si hidrateaza excelent. V-am povestit cate ceva despre ea aici.


    Am reusit sa termin crema hidratatnta cu rodie si goji Anian! Yay! Ce se inatmpla cand incepi toate cremele pe care le ai? Nu mai reusesti sa le termini, evident. Ei bine, aceasta crema mi-a placut atat de mult incat nu am lasat-o pana nu am golit-o. V-am prezentat-o aici si de atunci parerea mea a ramas aceeasi.
    Masca pentru fata Lioele cu aloe mi-a placut foarte mult. M-a racorit intr-o dupa-amiaza caniculara iar  dupa ce am folosit-o tenul meu a ramas proaspat, hidratat si recunoscator.
    Era cat pe ce sa uit de gelul de dus Yves Rocher cu nuca de macadamia. Se putea? Nicio postare fara gelurile de dus Yves Rocher. Sa va mai spun ceva despre el? Nu, va spun doar ca in cazul in care nu l-ati incercat, va recomand sa-i dati o sansa. Doar atat!
    Samponul Head & Shoulders citrus fresh a avut "grija" de parul meu in august. Mi-a placut modul in care actioneaza dar la al treilea flacon am constatat ca-mi cade parul intr-un ritm ametitor. A trebuit sa-l abandonez si sa ma reorientez....
     Crema pentru picioare Feet up de la Oriflame a fost  terminata... in sfarsit. Refuz sa ma gandesc la varsta ei pentru ca asta ar insemna sa recunosc ca picioarele mele au fost ignorate destul de mult. Dar gata, mi-am propus sa le acord o atentie speciala si zau ca asa voi face! Aceasta crema mi-a placut foarte mult, e hidratanta, se absoarbe rapid si are o aroma deosebit de placuta. Cred ca la iarna o sa mai achizitionez un flacon, momentan ma axez pe geluri.
    Cu acetona PRO2 m-am intalnit intamplator. In ultima perioada uit sa achizitionez acetona iar in momentul in care constat ca unghiile trebuie curatate rapid dau o fuga pana la cel mai apropiat magazin si iau orice. Cu dansa m-am inteles foarte bine. A fost o surpriza placuta si daca o s-o mai zaresc pe raftul magazinelor ii voi mai da o sansa. Are un pret de aproximativ 3 lei si este foarte eficienta.
    Cea mai mare dezamagire (dupa eyelinerul gel Essence) a fost Alverde. De ce? Pentru ca a fost scoasa din productie! Nu-mi venea sa cred, am autobronzantul la noi in batatura, Deena l-a cautat prin Bucuresti si n-am mai gasit nicio urma a existenteti sale. Nu va pot spune cat de trista sunt! A fost cel mai bun autobronzant pe care l-am incercat in toata existenta mea si nu-mi vine sa cred ca nu se mai fabica... Teoretic ar fi trebuit sa-i dedic un review dar in momentul in care am vazut ca e de negasit, am lasat-o balta. Oricum, daca-l mai vedeti cumva, din greseala pe raftul unui DM va recomand sa-i dati o sansa. E magic!


    Lotiunea micelara Garnier Pure Active mi-a placut la nebunie. Este eficienta, cantitatea sa nu este deloc neglijabila si este foarte spornica. Ce poti sa mai doresti? Daca ar fi sa aleg o lotiune micelara, as alege  fara sa stau pe ganduri Garnier datorita raportului calitate/cantitate/pret.
    Din categoria produse care au expirat pe raft pot sa enumar: 
- paleta Coastal Scents care dupa ce a fost folosita cu drag si spor in 2012 a fost abandonata intr-un sertar si am decis ca e cazul sa ne despartim.
- kit-ul pentru sprancene MUA, primul meu kit de acest gen. Mi-a placut mult, l-am folosit cu drag pana in momentul in care a fost detronat de Sleek. La revedere prietene!
- primerul Kiko. Nici nu va puteti imagina cam cat am plans ca vreau si eu un primer. Ce-am facut dupa ce am pus mana pe el? L-am folosit de doua ori si l-am abandonat. Imi pare rau, dar nu fac parte din persoanele care isi incarca tenul. Uneori si blush-ul mi se pare prea mult asa ca, i-am spus Adio, cu regret in suflet.


    Gata! N-a fost greu deloc! 
     Sper ca nu v-am plictisit cu "mica" mea postare si sunt curioasa daca avem produse in comun, daca impartasim aceleasi opinii.
    Astept cu drag parerile voastre!

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like