Trei pentru sezonul rece

miercuri, noiembrie 18, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Daca in pragul verii v-am impartasit care vor fi cele trei produse destinate hidratarii si rasfatului pielii (click aici), m-am gandit ca si acum, la inceputul sezonului rece sa va impartasesc care vor fi cele trei vedete cu care vor beneficia de toata atentia mea.


    Colectia mea e in continua crestere dar dupa fiecare baie, una dintre cele trei inculpate se lipeste de degetele mele si zau ca nu pot sa o las pana nu o folosesc. Doresc sa le folosesc pana la ultimul strop pentru ca mai tarziu, sa-mi permit sa fac noi achizitii fara sa ma simt deloc vinovata.
    Sunteti curioase care vor fi cele trei vedete? Priviti mai jos!


    O sa incep cu lotiunea de corp Victoria's Secret - Amber Romance, care a beneficiat de un articol aici si pe care a folosit-o in cel mai economic mod. De ce? Pentru ca asa-s eu. Nu ca nu s-ar mai fabrica, sau ca n-o mai gasesc nicaieri ci doar din motive economico-pensionariste. Mi-am propus sa n-o mai las sa scape deoarece aroma sa este perfecta pentru sezonul rece si sunt multumita si de hidratatrea pe care mi-o ofera. Da, s-a zis cu tine prea iubita Victorita!


    Lotiunea de corp Herbagen - White Flower este un produs relativ nou, despre care v-am povestit in acest articol. Mi-a placut din prima clipa asa ca am hotarat ca n-o voi lasa pe tusa, asa cum fac de obicei cu produsele care-mi plac la nebunie ci voi incepe sa o folosesc fara mila. In cazul in care nu ati vazut articolul meu, va mai spun inca odata ca raportul calitate/cantitate/pret este excelent si v-o recomand cu mare drag.


    Ultimul pe lista mea e untul de cafea Mayam, un produs care m-a cucerit de la prima adulmecare. Il vazusem pe site-ul Elemental, unde se lauda cu o aroma puternica si fidela de cafea. Cand i-am vazut descrierea, am uitat de proprietati, de promisiuni, de tot si l-am strecurat in cos. Cand am receptionat coletul el a fost primul produs inhatat, cu ambalaj atacat. Ce am descoperit? O aroma fidela 100%, un unt foarte consistent care in contatct cu pielea se transforma intr-un produs uleios, hidratant. O sa va dezamagesc putin spunandu-va ca aroma sa nu persista prea mult, aproximativ doua ore dar proprietatile sale sunt excelente. Hidrateaza foarte bine, se absoarbe rapid in cazul in care aplicati o pelicula subtire (in cazul in care aplicati o cantitate mai mare va trebui sa va rasfatati si cu un masaj pana se va absorbi in totalitate) si este foarte spornic. Nu stiu daca voi reusi sa il termin, dar intentiile mele sunt demene de luat in seama.


    Mi-a fost greu sa ma opresc doar la trei produse dar incerc sa fiu cat mai realista si sa reusesc ceea ce mi-am propus: rasfat si eliminarea stocurilor. Sper sa reusesc!
    Voi ce produse folositi in acest sezon. Care sunt vedetele voastre?

Kiss Kiss Dee
    

You Might Also Like