De trei ori... Loncolor Natura

joi, februarie 25, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Dupa ce au fost testate si ras-testate, produsele Loncolor Natura isi fac aparitia aici, pe blog, sub lumina reflectoarelor.
     Am fost foarte incantata in momentul in care le-am primit deoarece imi  place sa am grija de parul meu, de sanatatea si aspectul sau. Intotdeauna imi place sa incerc lucruri noi si spun niciodata nu cand vine vorba de produse de infrumusetare.


    Cele trei produse despre care va voi vorbi astazi sunt masca pentru ingrijirea parului, crema pentru ingrijirea parului si uleiul pentru par Loncolor Natura. Am decis sa le organizez in in functie de locul pe care il ocupa in suletul meu iar pe primul loc s-a clasat...uleiul de par.
    Cand vine vorba de uleiuri sunt atat de curioasa incat nu am rabdare si incep atacul fara niciun preaviz. Exact asa s-a intamplat si in acest caz. L-am insfacat rapid, i-am studiat ambalajul, m-am uitat pe lista de ingrediente si l-am aplicat fara sa stau pe ganduri. Am asteptat aproximativ 30 minute si apoi am urmat ritualul obisnuit: spalare, imbalsamare, etc. Dupa ce mi-am uscat parul am observat ca varfurile aratau impecail, firele de par erau moi si potolite asa ca i-am oferit o bila alba si l-am trecut in categoria produselor pe care le folosesc saptamanal.
     Totusi, in cazul in care aveti probleme cu volumul, va recomand sa folositi un produs special in momentul in care va ocupati de uscarea/coafarea parului pentru ca in cazul in care il veti lasa sa se usuce natural aspectul sau va fi destul de...pleostit.


    Pentru o utilizare am folosit dest destul de mult produs avand in vedere faptul ca parul meu e destul de lung asa ca n-o sa-i laud spornicia. Oricum, indiferent de cantitatea pe care o folosesc, simt ca nu ingrasa parul, nu se "cearta" cu sebumul meu dar am grija ce cele doua personaje sa nu se intalneasca.


    Aroma sa este placuta si ma rasfata de fiecare data cand il folosesc.

    Al doilea produs care mi-a placut, a fost masca de par. Cu un ambalaj simplu, care te duce cu gandul la curatenie, puritate si ordine te atrage in mrejele sale si nu ai cum sa nu-i oferi atentie. Dupa ce am zambit in momentul in care am citit instructiunile de folosire, deoarece timpul in care actioneaza este de aproximativ 3 minute, am pus-o la treaba fara strop de mila.


    Am lasat-o sa-si faca de cap in timp ce am continuat ritualul de rasfat iar in timp ce imi clateam parul mustaceam bucuroasa. Aroma sa se simtea destul de intens iar firele de par se descurcau ca-n basme. Dupa uscare mi-am admirat podoaba capilara si i-am oferit nota maxima. De atunci, am renuntat la balsamul de par si o folosesc dupa fiecare spalare.
   Da, pe dansa o laud, e foarte spornica asa ca o cantitate foarte mica din produs poate sa faca fata si pletelor mele roscovane.


    Chiar daca o folsoesc de doua ori pe saptamana nu am avut probleme (mai mari decat cele pe care le am de obicei) cu ingrasarea parului asa ca nu am nimic de obiectat la adresa sa.

    Cu crema pentru ingrijirea parului inca mai negociez. Am incercat sa o aplic intr-o cantitate cat mai mica deoarece mi se pare destul de densa pentru un produs leave in si totusi inca nu am invatat sa dozez cantitatea ca la carte. In concluzie, mi se pare ca imi incarca parul indiferent de cantitatea pe care o folosesc.


    Ambalajul sau a fost cel care mi-a placut cel mai mult datorita sistemului de dozare asa ca ma simt datoare sa ii mai ofer cateva sanse. Oricum, cred ca s-ar intelege de minune cu un par cu varfuri mai uscate.


   Eu doresc sa-i mai ofer cateva sanse si promit sa revin cu update in cazul in care voi descoperi varianta castigatoare.
    Ca si o concluzie generala, ma bucur ca am avut ocazia sa testez aceste produse pentru ca am descoperit si alte metode pentru a-mi rasfata parul. El imi e recunoscator dupa fiecare spalare iar eu il port cu mandrie.
    In cazul in care v-am tenat, produsele Loncolor Natura pot fi achizitionate atat din hypermarket-uri cat si din magazine online la preturi mici, mici, mici 13-18lei.
    Voi le-ati incercat? Care este preferatul vostru?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like