Ce produse am mai terminat... #2

duminică, martie 13, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

  Multa vreme a trecut, de cand nu ne-am mai intalnit cu aceasta rubricuta. Tot timpul liber este vinovatul (trebuie sa eu si eu vina pe cineva, bine?) pentru ca, stiam ca o sa am nevoie de mai mult decat cateva clipe pentru a compune acest articol. Am tot amanat conceperea sa pana cand, vazand ca spatiul destinat ambalajelor goale devine neincapator mi-am luat inima-n dinti si am inceput.
   

 Asadar si prin urmare, in programul de azi avem concluzii si impresii de final dedicate produselor pe care le-am folosit in ultima perioada.


    Cel mai bun demachiant bifazic din galaxie este cel de la ... Nivea. Este eficient, bland si spornic si nu i-am gasit niciun defect (multumesc pentru reaprovizionare Aurora). Imi place la nebunie si o sa-l recumpar fara sa stau pe ganduri. 
    Untul de cafea Elemental a fost un produs care mi-a placut enorm dar care mi-a incheiat socotelile cu aroma de cafea pentru o perioada nedeterminata. Din pacate, pragul de saturatie a fost atins pentru ca am exagerat iar acum trebuie sa recunosc ca sunt destul de trista. Dar, sa revenim la oitele noastre. Acest produs mi-a placut pentru ca oferea o hidratare necesara si suficienta in sezonul care tocmai s-a incheiat iar senzataia de exfoliere datorita compozitiei pe care a avut-o m-a rasfatat si mi-a placut. Aroma sa a fost deosebit de puternica, atat de puternica incat daca faceam dus seara, il foloseam si treceam pe langa Marius ma intreba: Oare cine bea cafea la ora asta? Da, chiar asa... Mi-a placut, am fost multumita de el si nu am nimic de obiectat la adresa sa.
    Crema de corp Victoria's Secret Amber Romance s-a terminat dar nu pot sa spun ca oftez prea tare. A fost atat de spornica incat m-a enervat iar aroma sa incepuse sa mi se para mult prea puternica. Cred ca incet, incet o sa revin la aromele fresh.
    Crema de maini Yves Rocher cu arnica a facut parte din "artileria" grea in sezonul rece asa ca am folosit-o fara mila. Mi-am luat adio de la acest recipient dar cu siguranta o voi recumpara. Este un produs de nota 10.
    Produsele Farmona au fost o adevarata surpriza mentru mine. V-am povestit despre ele in acest articol, aroma lor e deosebit de placuta iar efectul, exceptional. Momentan m-am despartit doar de gelul de dus dar trebuie sa recunosc ca si scrub-ul si untul de corp ma mai pot rasfata de maxim doua ori... Pacat.
    Daca tot vorbim despre geluri de dus doresc sa va reamintesc ca Dove nu m-a dezamagit niciodata asa ca, gelul de dus cu aroma de fistic si magnolie mi-a placut la nebunie. Sunt bune dom'ne, nimic de comentat!


    Trusa BH Cosmetics a ajuns in zona de adio deoarece pigmentatia fardurilor nu ma mai multumea si parca nici cu blush-urile nu ma mai intelegeam ca la inceput... Imi pare rau pentru ca a fost simpatica dar, timpul si-a spus cuvantul in cazul sau.
     Corectorul de la Farmasi a fost un produs excelent. Acoperea foartea bine si ilumina zona oferaind tenului un aspect proaspat, odihnit. I-am spus adio de ceva vreme dar de fiecare data cand pregateam postarile dedicate produselor epuizate uitam de el. Ei bine, adio prieten drag!
    Despre eyeliner-ul Laura Clauvi v-am vorbit in acest articol. Mi-a placut foarte mult dar varful sau imi strica de fiecare data coditele pentru ca in ultima perioada arata fix ca o carpa uda si ma incurca teribil. L-am aruncat doar din acest motiv, cu mare parere de rau deoarece continutul sau a fost de nota 10.
     Si primer-ul ELF isi astepta cumintel randul la scoaterea din uz si nu pot sa spun ca imi pare foarte rau dupa el. Formula sa nu mai este la fel de spectaculoasa ca la inceput si de ceva vreme ma tot gandesc la sortimentul pe care urmeza sa-l aleg. Inca nu m-am decis dar problema incepe sa devina cam arzatoare.

     Gata! Am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea mea!
    Sunt curioasa daca ati folosit vreun produs dintre cele pe care vi le-am prezentat astazi, daca oftam (de usurare sau bucurie) impreuna.

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like