Ce produse am mai terminat #3

joi, aprilie 14, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Tiptil, cu pasi timizi, ma prezint in fata voastra cu produsele pe care le-am terminat in ultima perioada. Inca de la inceputul acestei postari doresc sa va spun ca nu, nu sunt foarte multe dar prefer sa le postez acum pentru ca exista posibilitatea ca in mai, sa fiti surprinse de o avalansa. 

    Am inceput o multime de produse si acesta este motivul principal pentru care nu am reusit sa termin prea multe stocuri. Stiu ca nu e un motiv de lauda dar uneori sunt atat de curioasa si imi doresc atat de mult sa testez tot ce prind incat nu ma pot abtine. N-am ce face!
    Stiu ca si voi sunteti curioase de produsele care vor fi astazi, sub lumina reflectoarelor asa ca n-o sa va mai plicitisesc cu detalii suplimentare si o sa incep in forta!



    Gelul spumant antibactierian de la Gerovital mi-e un prieten de nadejde de cativa ani buni. In continuare sunt foarte multumita de el, mi se pare un produs exceptional cu un pret mai mult decat decent. Ca de fiecare data cand va vorbesc despre el ma simt datoare sa va anunt ca parerile vis-a-vis de proprietatile sale sunt impartite, fie il iubesti, fie il detesti. Eu ma incadrez in prima categorie si dragostea e la fel de mare ca la inceput.
    Despre Batiste v-am vorbit de atatea ori incat mi-e teama ca veti spune ca sunt ca o "moara stricata". Oricum, imi mentin parerea - Sunt cele mai bune sampoane uscate de pe piata si cu asata-basta!
    Din categoria  - Farmona, dragostea mea! va prezint untul de corp. Cred ca l-am mancat pe paine pentru ca s-a terminat destul de repede (avand in vedere faptul ca in paralel am mai folosit si alte produse) dar n-am putut sa ma abtin. Mi-a placut enorm, a avut o consistenta perfecta iar la capitolul hidratare m-a impresionat extrem de tare. V-am vorbit despre setul meu in acest articol si trebuie sa recunosc ca scrubul este folosit in cel mai economic mod posibil si e pe terminate. Of...
    Despre lotiunea de corp White Flower de la Herbagen v-am vorbit in acest articol si chiar si va spun ca am cam oftat in momentul in care am terminat-o. Chiar daca imi doresc sa termin o mare parte din produsele pe care le am in prezent, nu exclud o noua achizitie deoarece mi-a placut foarte mult.



    Despre masca de fata de la Ziaja marine algae v-am vorbit de mai multe ori, chiar daca nu i-am dedicat un articol. A fost un produs care mi-a placut foarte mult. Dupa fiecare utilizare tenul meu arata hidratat, iluminat si recunoscator pentru rasfatul de care a avut parte. A fost un produs spornic si da, l-as cumpara (pe acesta l-am primit cadou de la Deena).
    Produsul dupa care am oftat cel mai tare si mai tare a fost... crema pentru contutul ochilor de la Apidava. A fost cea mai buna crema de ochi pe care am folosit-o in toata existenta mea si abia astept sa ajung in preajma unui magazin naturist pentru a o recumpara. Nu am folosit-o doar pentru conturul ochilor ci si pentru a-mi "repara" buzele deshidratate/crapate/uscate si va spun ca a facut minuni. I-am dedicat acest  articol si primeste cel mai mare DA din partea mea.
    
 
    Un alt produs de care ma despart cu plansete si tristete este uleiul pentru cuticule de la Trind. A fost un produs de nota 10! Hranea cuticulele, le astampara si cu ajutorul aplicatorului sau puteam sa le educ fara sa mai am nevoie de betisoare de bambus. Da, imi pare foarte rau ca a trebuit sa ma despart de el.
    Din categoria pacat, pacat ca te-am aruncat fac parte doua glittere foarte frumoase pe care le-am folosit de maxim doua ori, apoi le-am uitat iar in momentul in care mi-am reamintit de ele erau uscate. Rusinica....


    Si-am incalecat pe-o sa si-am terminat postarea!
    Nu, de aceasta data nu ma laud prea mult dar pot sa spun ca eu tot sunt mandra de mica mea realizare.         Voi cum stati? Ce ati mai descoperit? Dupa ce oftati?

Kiss Kiss Dee 

You Might Also Like