Eu si WOW TEA Detox

marți, mai 31, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Iata ca a venit momentul destainuirilor! Astazi doresc sa va impartasesc cate ceva din experienta pe care am avut-o cu ceaiul WOW TEA Detox.
     Auzisem de ceva vreme de aceste ceaiuri si curiozitatea mea crestea cu fiecare poza pe care o vedem pe retelele de social media. Ma intrebam ce au ceaiurile acestea atat de special incat toata lumea vuieste in jurul lor. Dupa un timp, am intrat in lumea Wow Tea pentru ca imi doream sa testez ceva iar ceaiul conceput special pentru o cura de detoxifiere mi s-a parut cel mai tentant.


     Cum sa nu-ti atraga atentia descrierea sa?
    WOW TEA isi datoreaza succesul plantelor, ingredientele fiind 100% naturale. Promovam un stil de viata activ si sanatos. Ingredientele acestuia fiind atent selectate sa faciliteaze procesele importante ale organismului avand ca scop detoxifierea acestuia, eliminarea toxinelor si a surplusurilor de grasime.
     Yays! Ma tenteaza, normal!
     Ambalajele simple dar care atrag atentia mi-au placut foarte mult, deoarece sunt confectionate din hartie iar in capat au un sistem de inchidere ermetica. Aceste ambalaje mi se par perfecte, sunt satula de plasticul care ne inconjoara peste tot.


    Continutul e un mix care consolideaza activitatea corpului nostru (paducel, ceai verde, mate), scapa de toxine si de excesul de grasime (guarna, pu-erh, ), reduce apetitul (marar si Borchak (Mazare)&Vicia ervilia) iar pentru o aroma deosebita - rooibos.


    Vreau sa va spun din start ca din cauza programului meu din timpul zilei nu am consumat ceaiul chiar asa cum era recomandat: WOW TEA functioneaza cel mai bine atunci cand il bei cu 20-30 de minute inainte de masa, de 2-3 ori pe zi. Pote fi consumat atat cald cat si ca ice tea (ceai rece), ci l-am consumat seara. De asemenea, cu rusinica de rigoare, recunosc in fata voastra ca nu l-am consumat zilnic, am mai facut si cate o pauza de o zi si acum mi-e ciuda pe mine.
    Dar chiar si asa am observat cateva modificari in ceea ce priveste aspectul pielii mele, mi se pare ca are aspectul acela sanatos, iluminat, hidratat, lucuru de care ma bucur in fiecare zi.
     Aroma sa este intensa, dar nu am putut sa identific ingredientul pregnant. Chiar daca de obicei consum ceaiuri indulcite, de aceasta data am dorit sa-l consum fara nicio adaugare pentru a ma bucura de proprietatile sale binefacatoare. Daca ar fi sa aleg intre varianta calda si varianta rece, as alege-o pe cea din urma datorita faptului ca mi se pare ca prospetimea aromelor sale este mai compatibila cu o bautura racoritoare.
      In aceasta perioada am incercat sa fiu mai cuminte in ceea ce priveste abuzurile culinare si am observat si o imbunatatire a aspectului siluetei mele. Mi-am propus ca in toata luna iunie sa fiu atenta la tot ceea ce mananc pentru a ma putea bucura de un corp frumos si zvelt numai bun pentru peripetiile care ma asteapta.
     Datorita faptului ca, dimineata consum 800ml de smoothie in diverse combinatii, adesea ma confruntam cu efectul de balonare dar de cand am inceput sa consum acest ceai mi se pare ca am reusit sa scap si de acest efect in proportie de 80%.
       Desi mi-am facut cateva griji in ceea ce priveste tranzitul intestinal doresc sa va spun ca din fericire acestea au fost nefondate. Nu am avut surprize neplacute, totul a fost tinut sub control. Totusi, in weekend-urile in care l-am consumat "ca la carte" si am optat pentru mancaruri foarte usoare, am observat ca si tranzitul a fost imbunatatit (intelegeti voi ce vreau sa spun).
     Nu stiu daca e placebo, sau chiar el e vinovatul dar, de cand am inceput sa il consum mi se pare ca am un plus de energie, ca nu mai capitulez la datorie la sfarsitul zilei. Eu tind sa cred ca si dansul si-a adus aportul la aceasta stare de bine.
     Mi se pare destul de spornic, eu am folosit o lingura cu varf la 500 ml apa (doza recomandata este de 5-7 grame) si inca nu l-am terminat. Oricum ma bucur ca mi-a mai ramas pentru ca ne intelegem de minune si vreau sa ma bucur d efectele sale petru cat mai mult timp.
    Daca va tenteaza, ceaiul Wow Tea Detox poate fi achizitionat de aici la un pret de 55 lei/150gr.
    In concluzie, eu ma declar multumita de proprietatile acestui ceai, asa ca primeste un mare DA din partea mea.

Pe voi va tenteaza acest tip de ceai?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like