InstaMania #67

luni, iunie 27, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    E vara, e soare, e tipul pentru cat mai multe aventuri. Eu mi-am propus sa nu las niciun weekend cu vreme frumoasa "neexploatat" . Chiar daca e extraordinaro-teribilo spre incredibilo de cald, tot gasesc eu un loc pe care sa-l descopar, o zona pe care n-am mai vizitat-o.
    Saptamana trecuta a fost dedicata naturii si trebuie sa recunosc ca mi-a fost foarte dor de zile in care sa hoinarim in lung si-n lat si apoi sa ne intoarcem acasa franti de oboseala dar cu zambete largi. Iubesc aceste zile!
    Chiar daca n-am avut timp sau semnal pentru a fi mai prezenta pe retelele de socializare, am incercat sa va prezint cateva bucatele din aventurile noastre asa ca, daca va doriti sa hoinariti alaturi de mine va astept pe Instagram - bydeemakeup fiindu-mi "numele de scena" pe care ma gandesc sa-l rebrand-uiesc dar inca n-am nicio idee mai buna. Daca aveti sugestii, zau ca m-ar ajuta.
    Dar sa revenim la subiectul postarii de azi, episodul cu numarul 67 al InstaManiei.


    Am inceput saptamana cu o mini excursie in zona Balea Cascada. Ne doream sa "inauguram" proaspatul hamac dar cand am ajuns nu ne-am putut abtine si am pornit pe un mic traseu prin zona - triunghi albastru a fost decizia finala. A fost frumos, am admirat cascada, ne-am racorit si i-am zambit soarelui.


    Apoi ne-am adapostit la umbra si ne-am relaxat. Da, hamacul e o investitie de milioane. Pana la urma am ales un model din Decathlon deoarece este foarte usor si se poate transporta fara probleme. Va trebui sa-i inlocuim sforile de legatura (nu stiu daca m-am exprimat 100% corect din punct de vedere tehnic dar sper ca ati inteles la ce ma refeream) deoarece sunt foarte scurte si a trebuit sa cautam niste copaci mai subtirei dar in rest, nota 10.


    Pentru zilele in care ma adapostesc de canicula am ales doua titluri care mi-au starnit interesul de ceva vreme.


     Romania magica din varf de munte. Varful Scara ne-a intampinat cu bratele deschise si chiar daca vantul aprig ne-a dat cateva batai de cap acolo sus, la 2308m era liniste si pace. A fost o zi minunata si promit ca o sa revin cu mai multe detalii in curand.


    Rhododendronii care au scapat cu viata dupa grindina din ultimele zile ne-au imbiat la poze cu nuantele lor vesele.


    Si relaxarea de duminica: o carte buna si o recompensa dulce. Tiramisu cu fulgi de ciocolata alba e perfect in orice sezon. Yummm!


    Si-am incalecat pe-o sa si-am incheiat saptamana!
    Sper ca v-au placut micile franturi din aventurile noastre si imi doresc ca in aceasta saptamana sa imi fac timp pentru mai multe poze. Tineti-mi pumnii!

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!

You Might Also Like