Ziaja Orange Butter - cel mai bun scrub pe care l-am folosit

vineri, iunie 03, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

   Astazi doresc sa va vorbesc despre un produs pe care l-am indragit de la prima vedere, de la prima utilizare.
      Cred ca nu sunt singura persoana care indrageste brand-ul Ziaja si cu fiecare produs pe care il foloseste simte ca isi doreste sa le aiba pe toate, nu-i asa? 
      Ei bine, incep sa dezvolt o mica obsesie vis-a vis de acest brand care se afla pe piata de mai bine de 20 de ani si ale carui produse le-am descoperit doar anul trecut.  Cosmeticele Ziaja sunt bogate in ingrediente naturale, au preturi acesibile iar calitatea lor te impresioneaza de la primul produs pe care il testezi.
    Eu incerc sa imi controlez cat mai bine obsesiile, dar uneori isi mai fac de cap. Cand vine vorba despre sugubetele de mai sus, nu-mi pare rau ca sunt  prinsa in mrejele lor deoarece de fiecare data descopar produse care ma fac sa ma felicit pentru decizia luata.



        Despre scrub-ul Ziaja Orange Butter produsul pe care care vi-l voi prezenta astazi am auzit doar pareri pozitive si-l aveam pe lista de cumparaturi de ceva vreme. Totusi, incercam sa ma abtin deoarece imi spuneam ca nu am nevoie de el, ca mai am cateva produse similare si imi propusesem sa-l achizitionez in momentul in care acestea vor fi prezentate in cadrul rubricii cu produse terminate. 
     De aceasta data n-a fost chiar asa deoarece in momentul in care am cautat  un cadou potrivit pentru Deena, l-am zarit si pe sugubetul sus numit in... magazinul online aoro.ro. Stiam ca e un produs care e destul de scump la vedere si cum decizia in privinta cadoului era luata, mi-am spus ca acum e momentul perfect pentru a-l achizitiona.
       Zis si facut, dupa cateva zile borcanelul imi arunca priviri blajine din interiorul coletului cu produse. L-am inhatat fara mila pregatindu-ma sa-i adulmec aroma pe care multa lume o lauda dar de care mi-era cam teama (nu ma inteleg foarte bine cu aroma portocalelor), am tras aer in piept, am desurubat capacul,  m-am umflat in pene si..... surpriza! Acesta era sigilat! 
     Ok... am rupt rapid folia de aluminiu, am repetat procedura de mai sus iar in momentul in care i-am simtit aroma mi-am spus: La naiba Diana! De ce n-ai luat toata gama?



     Are o aroma divina, de coaja de portocala fara niciun iz chimic, plastic, artificial si zau ca-mi place la nebunie. Nu e laudat degeaba prin blogosfera, sa stiti!
      I-am observat consistenta si trebuie sa recunosc ca m-a incantat. E consistent, avand aspectul dulcetii de portocale la care s-a folosit mult gelfix (parca asa se numea aditivul acela care se foloseste la dulceturi, nu-i asa?).
       Pe langa culoarea sa, un portocaliu vesel, particulele abrazive iti starnesc curiozitatea si te imbie sa-l testezi.



      Eu l-am bagat rapid in teste pentru ca eram foarte curioasa de eficienta sa si pot sa va spun ca avem de-a face cu un produs excelent! Exfolierea pe care ti-o ofera e de nota 10, pielea ramane fina si catifelata iar particulele mi se par perfecte, nici prea prea, nici foarte foarte.
      Mi se pare ca avem de-a face cu un produs spornic (sau cel putin asa vreau eu sa cred) si eficient, lucru care ma bucura enorm.

Ingrediente:


Ingrediente

      Are o cantitate de 200 ml, o valabilitate de 12 luni de la deschidere iar pretul la care l-am achzitionat a fost de 20 lei. 
    In concluzie, ma bucur ca am descoperit acest produs, merita fiecare leut si chiar daca ma face sa ma pregatesc de noi investii pentru ca-mi doresc toata gama cu aroma de portocale si primeste cel mai mai mare DA din partea mea.
   Voi l-ati folosit?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like