Preferatele lunii octombrie

marți, noiembrie 01, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Nu-mi vine sa cred ca si luna octombrie a zburat ca vantul si ca gandul si simt ca n-am reusit sa ma bucur de ea asa cum se cuvine. Sa fie din cauza temperaturilor scazute care m-au luat pri surprindere? Sa fie din cauza zilelor agitate din ultima perioada? Nici nu stiu! Cert e ca m-am trezit, m-am uitat pe calendar si am constatat cu stupoare ca s-a dus!
    Trecand peste nelinistile mele intelectuale si tragand linie la sfarsitul lunii, am observat ca am avut cateva descoperiri, produse care astazi se vor afla sub lumina reflectoarelor. Sunteti curioase? Vreti sa stiti despre cine e vorba?
    Va invit sa va pregatiti de lectura!


    Trebuie sa incep cu simpaticul gel spumant de la Bioderma Sensibio. N-am ce face! Ocupa primul loc in categoria preferatelor deoarece este eficient, bland si poate ca si nuanta sa rozosina il scoate in evidenta si te face sa-l inhati dupa fiecare demachiere. I-am dedicat acest articol si povestea noastra va continua pana in momentul in care il voi termina.
     Si daca tot vorbeam despre produse destinate curatarii fetei, doresc sa va spun ca sugubetul de mai sus face o echipa extraordinara cu buretelul konjac Alverde, relativ proaspat achizitionat din DM. Ofera o usoara exfoliere dar nu este agresiv, il folosesc zilnic si ne intelegem de minune.


     Stiu ca v-am mai spus ca nu reusesc sa ma inteleg cu rujurile lichide mate si ca o sa incerc sa gasesc o combinatie care sa ma satisfaca. Ei bine, am reusit! Dupa ce imi hidratez bine buzele, cu crema de ochi Apidava (v-am vorbit despre ea in acest articol), aplic si un balsam de buze pe care il las sa isi faca efectul iar apoi aplic rujul. In acest mod reusesc sa scap de senzatia ucigatoare de buze uscate iar culoarea rezista mult si bine. Preferatele mele din aceasta perioada au fost Sleek Matte Me - Rioja Red si Horst Kirschberger no. 53. Le-am purtat cu drag si spor in luna care s-a incheiat si le voi purta si de acum inainte!
     Am reusit sa rezist destul de mult pentru ca imi propusesem sa termin alte palete Sleek care se afla in portfardul meu dar in aceasta toamna am atatcat-o! Paleta Sleek Oh So Special a fost una dintre cele mai folosite palete din aceasta luna. Nuantele sale mi se par perfecte si daca la inceput nuantele mate m-au facut sa ma intristez vazandu-le acum ma atrag in mod constant. Cat se mai pot schimba preferintele omului dom'ne!

   
    La categoria produse destinate rasfatului pielii, trebuie sa incep cu shower butter-ul Palmolive cu aroma de ciocolata. Este absolut DEMENTIAL si ma tot intreb de ce nu l-am incercat pana acum. Dar vine si raspunsul nu va faceti probleme: pentru ca am avut o gramada de geluri de dus care stateau la rand si am decis ca nu merit niciun produs nou pana nu le termin. Si-am reusit si din nou m-am indragostit. Chiar daca nu are aceeasi consistenta ca si preferatele mele de la Yves Rocher, aroma sa si efectul sau (spuma abundenta si hidratare) ma face sa vi-l recomand cu cea mai mare caldura. In ultima perioada l-am tot vazut beneficiind de preturi promotionale prin Carrefour asa ca da, merita o sansa, n-o sa regretati.
In zilele in care lenea nu invinge si reusesc sa ajung cu mana la o lotiune de corp, cel mai adesea ma indrept spre NeutrogenaTare mult imi place! Are o aroma deosebit de placuta, hidrateaza excelent si pe langa faptul ca ambalajul adaposteste o cantitate babana, e si spornica. 
     La capitolul lecturi va pot recomanda Se numea Sarah - o carte de milioane care ne duce in perioada WWII si care este atat de captivanta incat nu poti sa o lasi din mana pana nu o termini. Am devorat-o in serile racoroase de toamna, am oftat, am suferit si uneori am mai si zambit alaturi de personajele principale care se lipesc de sufletul tau si nu se mai desprind nici in momentul in care termini si ultima pagina a acestei carti de nota 10. Dupa ce am aflat ca aceasta carte a beneficiat de o ecranizare, n-am mai stat pe ganduri si am vizionat-o dar trebuie sa recunosc ca am fost dezamagita. Filmul nu-i ajunge nici macar la degetul mic!
     Sub luna de sofran - a fost un alt titlu cu care m-am delectat si caruia ii voi dedica un articol special. O lectura usoara, putin cam siropoasa, perfecta pentru relaxarea dupa o zi agitata.


     Daca sunteti fane WWII si vreti sa vedeti un film a carui actiune se bazeaza pe fapte reale, atunci va recomand Anthropoid! Am vazut acest film cu inima cat un purece, am trait fiecare senzatie, fiecare moment si ma intreb in continuare De ce?. De fiecare data cand vine vorba despre aceasta perioada am aceeasi intrebare si niciun raspuns nu ma poate multumi. Revenind la recomandarea de azi, DA chiar merita in ciuda faptului ca pe Imdb beneficiaza de o nota mai mica decat Inglorious Basterds (dupa umila-mi parere o porcarie care nici nu merita sa fie mentionata in aceasta postare).


     Si-am incalecat pe-o sa, si am incheiat povestea mea!
     Acum sunt pregatita pentru tot ce ne rezerva frumoasa luna noiembrie care sper sa fie generoasa din toate punctele de vedere.
    Voi ce descoperiri ati mai facut? Ce recomandari aveti pentru mine?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like