Preferatele lunii decembrie

sâmbătă, ianuarie 07, 2017 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Credeati ca am uitat? Credeati ca o sa ma pot abtine sau sa uit de preferatele lunii decembrie? Da de unde! N-am cum sa uit de una dintre postarile voastre preferate. 
    Luna decembrie a fost una dintre lunile care au trecut ca vantul si ca gandul (stiu ca spun acest lucru in fiecare luna dar decembrie a fost un fel de David Copperfield a lui 2016) dar am incercat sa profit de fiecare zi si mi-am dorit sa fac cat mai multe descoperiri.
    Acum, in momentul retrospectivei, pot sa spun ca am inregistrat cateva succese si sper ca si voi sa fiti de acord cu mine.
    Nu mai pierd vremea cu introduceri suplimentare si a invit sa descoperiti care au fost preferatele lunii decembrie.



    Derma e a ocupat un loc special in sufletul meu. Crema de noapte hidratanta de noapte cu acid hialuronic a fost vedeta acestui articol si nu cred ca ne vom desparti prea curand pentru ca-mi place si pentru ca e foarte spornica. Scrubul natural pentru fata este dupa parerea mea scrubul scruburilor, cel mai cel produs pe care l-am incercat pana acum, si il laud de fiecare data cand am ocazia. Vi l-am prezentat in acest articol si povestea noastra de dragoste va continua mult timp de-acum inainte.
     Rujul Essence Matt Matt a fost o descoperire care m-a impresionat extrem de mult. Nu stiu din ce cauza am abandonat acest brand (poate datorita faptului ca am fost prea dezamagita din cauza sistarii productiei eyeliner-ului gel...) dar ma bucur ca Mos Deena l-a readus sub lumina reflectoarelor. Rujul sus-numit, hidrateaza si rezista ore-n sir. Nu mi-a venit sa cred cand, dupa vreo patru ore de purtare am vrut sa retusez machiajul si cand am privit in oglinda am realizat ca nu am ce. Totul arata impecabil. Yay ,Essence! Yay!
    Intr-una din sesiunile de cumparaturi pe care le fac saptamanal m-am oprit in fata dizolvantelor de unghii fara sa stiu ce sa aleg. Totusi, Farmec mi-a atras atentia datorita ambalajului baban si a sistemului de dozare. Ajunsa acasa m-am felicitat pentru decizia luata pentru ca acest dizolvant este de nota 10! Sterge orice urma de glitter incapatanat, oja normala dispare rapid si nu usuca cuticulele. As putea sa-i cer mai mult? Nu cred....


    Laptele nutritiv vitaminizant Doina a intrat in casa mea fix de Mos Nicolae si l-am inceput in aceeasi seara. Am descoperit un produs excelent, care curata foarte bine, are un iz placut si dupa fiecare utilizare tenul ramane catifelat. Elimina cu succes si machiajul ochilor dar din pacate nu ma pricep sa-l dozez corespunzator si de fiecare data ma trezesc cu o cantitate destul de mare care-mi intra in ochi iar sezatia nu e prea placuta (in aceasta zona raman tot la micelarele mele).
     Laptele de corp sub dus de la Nivea a fost o descoperire de care nu ma pregatisem. Eram la cumparaturi, am vazut ca are un pret atractiv si l-am luat spunandu-mi ca sunt singura persoana din blogosfera (si nu numai) care nu l-a testat. Pot sa va spun ca ma bucur ca i-am dat o sansa deoarece este foarte bun pentru noi, cei lenesi (asta in cazul in care lenea nu depaseste granitele bunului simt si ajunge si sub dus). Dupa ce te speli il aplici pe pielea uda, astepti putin si-l clatesti. Scurt, rapid, eficient. Imi place foarte mult izul sau iar efectul de hidratare se mentine destul de mult timp.
    Ultima descoperire din acest an a fost balsamul pentru buze Apivita. Am rezistat mult in fata sa dar dupa ce l-am achizitionat, m-am bucurat enorm. Este eficient, hidrateaza excelent si sortimentul pe care l-am ales (cel cu propolis) nu are gust sau miros (lucru foarte bun pentru ca am tendinta sa mananc tot ce am pe buze).
   Cam atat pentru luna decembrie, la capitolul lecturi nu ma laud cu prea multe deoarece despre Jurnalul Annei Frank v-am vorbit in acest articol iar Un baiat numit Craciun este o carte perfecta pentru vacanta de iarna si care se parcurge rapid.



    Acum, va spun cu mana pe inima ca sunt pregatita pentru tot ceea ce ne rezerva anul 2017 si abia astept sa fac noi descoperiri.
    Pe voi ce produse v-au cucerit in ultima luna a lui 2016?

Kiss Kiss si un weekend de vis!

You Might Also Like