Review: Lift UP by Cosmetic Plant

sâmbătă, ianuarie 27, 2018 bydee-make-up 0 Comments


Hello ladies,

    Dorinta voastra este lege pentru mine asa ca, in momentul in care am vazut ca produsele din gama Lift UP de la Cosmetic Plant v-au atras atentia, n-am stat prea mult pe ganduri si m-am mobilizat. Am prelucrat fotografiile pe care le facusem in urma cu cateva saptamani si m-am asezat nerabdatoare in fata tastaturii. Le-am luat lang mine pentru a le analiza din nou pe masura ce asterneam randurile acestui review si-am inceput. 
    Sunteti curioase? Atunci va invit sa cititi randurile de mai jos.
    Cele doua produse din gama Lift UP au ajuns in umila-mi casuta in minunata vacanta de iarna iar eu, curioasa din fire, le-am inceput rapid ignorand restul produselor pe care le mai foloseam. Trebuie sa recunosc ca a fost dragoste de la prima utilizare dar nu m-am lasat asa, cu un cu doua, ci am continuat sa le folosesc pentru a fi sigura de toate afirmatiile pe care le voi face in cadrul acestui review.
    Primul produs despre care o sa va vorbesc este Lift Up - Ser Lift Instant cu Acid Hialuronic, LIFTONIN®-XPRESS si extract de magnolie produsul cu care-mi incep fiecare dimineata.

Serul Lift Instant este conceput pentru a combate efectele imbatranirii pielii si contine ingrediente cu efect anti-aging demonstrat.
    Am fost atrasa mereu de serumuri deoarece mi se pare ca aduc un aer de laborator de chimie si de fiecare data cand le folosesc mi se pare ca iau parte la niste procese extrem de complexe si benefice entru pielea mea.
    Inculpatul din imagine are o cantitate de 15 ml, iar ambalajul sau este conceput din sticla, lucuru care ma bucura si ma si sperie putin in acelasi timp (ma gandesc ca n-ar rezista in cazul unei coliziuni cu solul).

    Dupa cum v-am mai spus, pipeta ma fascineaza si de fiecare data cand il aplic ma simt ca un copil care experimenteaza diverse combinatii extrem de complexe.

    Dar sa trecem la lucruri mai serioase!
    Primul aspect care m-a incantat a fost capacitatea sa de absorbtie. Il aplic si pana aplic si crema pentru conturul ochilor este absorbit in totalitate. Nu incarca tenul dar nici nu substituie crema de fata. Pentru mine etapa hidratarii tenului este foarte importanta deoarece aceasta constituie baza pentru machiaj iar daca aceasta nu a fost facuta "ca la carte" restul e mai provocator.
     Asa ca, aplic serul,crema pentru conturul ochilor iar apoi crema de fata. Totul in cateva minute, fara nicio problema.
    Inculpatul nostru este inodor si incolor si chiar daca este destinat tenului normal/uscat ne intelegem de minune. In sezonul rece simt ca am nevoie de produse care sa aiba o capacitate de hidratare mai mare deoarece imi doresc ca pielea mea sa fie protejata impotriva gerului si-a vantului care uneori este destul de "taios" aici, la noi, in Sibiu.
    Este non-comedogenic, nu mi-a creat nicio problema si era cat pe ce sa uit, e foarte spornic. Il folosesc zilnic si nu am consumat decat 1/4 din cantitatea sa.
Ingrediente:

    Pretul sau este mai mult decat prietenos -25.5 lei si sunt convinsa ca relatia noastra va continua si dupa ce voi fi terminat si ultimul strop din cel pe care il folosesc in prezent.

    Buuun, acum sa trecem la a doua invitata din postarea noastra, Lift Up - Crema antirid de zi cu Acid Hialuronic, LIFTONIN®-XPRESS si extract de magnolie.
Cu o textură lejera, crema actioneaza inca din primele minute de la aplicare, netezind ridurile, crescand tonusul si hidratarea pielii, protejand-o de agresiunea factorilor externi. Principalul ingredient activ, acidul hialuronic, are o mare capacitate de a retine apa in piele, asigurand o hidratare imediata si de durata. Acesta umple ridurile din interior, reduce adancimea lor si reintinereste pielea.Testele in-vivo* demonstreaza cresterea elasticitatii pielii cu 14% si reducerea asperitatilor sale cu pana la 10%, dupa 4-8 saptamani de utilizare.
    N-am putut sa nu zambesc incantata in momentul in care am vazut ambalajul sau, o sticla cilindrica cfectionata din material plastic, dotata cu un sistem de dozare. Airless rules!

    Am aplicat o cantitate mica si prima mea reactie a fost cea olfactiva: Wow! Are izul identientic cu cel al lui Bioliv! Stiu ca stiti ca sunt de-a dreptul fascinata de aceasta aroma pe carezau daca pot s-o incadrez intr-o categorie clara, as putea spune dulceago-floralo-fresh, dar cred ca v-am indus deja in eroare asa ca va recomand sa o "adulmecati" si voi si sa-mi spuneti daca aveti habar de alta incadrare.
    Desi este o crema destinata tenului normal/uscat consistenta sa este una obisnuita, nici prea-prea, nici foarte-foarte asa ca n-o sa aveti nevoie de vreun masaj suplimentar pana cand aceasta se va absorbi. Totusi, trebuie sa mentionez ca la inceput se formeaza un usor filtru alb dar care dispare cat ai zice Lift UP.
    Tenul ramane hidratat, incantat de rasfatul de care a beneficiat si pregatit pentru runda a 2-a, cea apartinand machiajului.
    Hidratarea se mentine de-a lungul intregii zile si acum, dupa aproximativ o luna de utilizare pot sa spun ca tenul meu arata impecabil. Nu am nimic de reprosat la adresa sa decat faptul ca as fi preferat un SPF putin mai maricel.
Ingrediente:

   Pe site-ul Cosmetic Plant pretul sau este de 23.90 lei dar puteti sa gasiti produsele si in DM si, sper sa nu gresesc pe raftul unor hypermarket-uri.
    In concluzie, sunt incantata de aceste produse, ma bucur ca le-am descoperit si cu siguranta vor ramane preferatele mele pe toata durata sezonului rece. DA, DA, DA din partea mea!
    
Kiss Kiss Dee

You Might Also Like